|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 1:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 9:40 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
най-щурата ми идея ...
Да участвам в "Море от Любов" (бах насичко отгоре наскоро имах и такъв сън)
Еми не съм я усъществил... не съм се и пробвал и както е потелгило едва ли ще се и пробвам
П.П. Като се сета за нещо щуро, което личния ми морал ще ми позволи да го напиша, ще ви оведомя ops:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 9:52 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
имал съм адски щури идеи от типа "ако..., тогава..." само че това "ако" не става никога
иначе най-смелата ми идея е да живея в Япония, естествено се досещате как не мога
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 9:54 pm |
|
Avador |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:29 pm Мнения: 1781 Местоположение: София
|
Да се метна от 8-мия етаж тъй-като си мисля че ще са най-яките ми 4-5 сек в живота въпреки следващата ги агония.Както виждате не е реализирана .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 10:17 pm |
Blazor |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 2:18 pm Мнения: 233 Местоположение: Русе
|
Нашия клас изгонихме даскалката по хореография.Ама беше егати трудното-събирахме подписки,давахме ги на директора,бягахме от сички часове,разказвахме че ни е упражнен психически и физически тормоз(то така и беше!) докато не се стигна до "съд"-целия клас с родителите,класния,директора и заместничката и разбира се - обвиняемата.Накрая я изпъдихме с хипер зор,ама се паунахме,щото дойде неква още по-свирепа.Е,изгонихме и нея,ама тва беше дълга битка и е още по-дълга история.....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 10:28 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Да стана нормален , ужасна мисъл, нали xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 10:52 pm |
|
DeathSoul |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 7:36 pm Мнения: 414 Местоположение: around
|
Belgarion написа: Да стана нормален , ужасна мисъл, нали xD
ОФТОПИК малко :
Копирано от скайпа 40-50 мин преди поста на Belgarion
[21:07:50] ninja каза: на Belgarion 100%-та ще е :
[21:07:54] ninja каза: "Да стана нормален"
Край на ОФТОПИК-а.
Просто не се сдържах да го копна , а сега се сетих за нещо по-дебилно което съм правил е да излезна по време на нова година и да ходя да забивам няква ракета в снега до като другите седят и си метат пиратки по мене.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|