Замисляли ли сте се кой ползва вашето PC когато ви няма или кой влиза в стаята ти . Ако имаш камера вече можеш да разбереш. Програмата която намерих има собствен детектор на движение и когато нещо премине пред камерата почва да записва, а когато няма движение спира. Така незаема излишно място ако просто си пуснал да записва. Дава някаква грешка че не е точно време но това няма значение.
Има само един проблем при мен прави малко лош запис, но не сам сигурен от какво е от програмата или от камерата ми защото е VGA тоест не прави много добро качество така че някои ако може да пробва и да ми пише как е при него.
Звучи добре, но аз все още си пазя стария уокмен и едни празни касети, та като го пусна да записва и вечер си просдлушвам всичко та... лесно се познава кой кога е влизал и кфо е правил
това с камерата и аз съм го правил, има толкова много програми, но само няколко ми свършиха работа, и то ... за какво по-точно ви трябва да заете кой ползва компютъра ? да не живеете на открито, че всеки да може да сяда на него
Заглавие:
Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 3:32 am
LaDyDMC
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 12:23 am Мнения: 1401 Местоположение: Somewhere there....Right in the middle of nowhere...
Ми...компа когато мен ме няма го ползва брата и отвреме на време бащата(ама той горкия едва се оправя ) а иначе и една приятелка сяда на компа понякога да чати от него с нейния скайп...та чак камери и такива неща не ми трябват...все пак имам си ключ за стаята и то единствен - ако реша, че компа не трябва да се пипа я заключвам и готово
Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 11:45 am
tifa-sama
Bass addicted
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 10:36 pm Мнения: 1862 Местоположение: къъъ~де ли не :P
Програмата е добра като замисал, само че мн лесно ще разбере човек че го записват (Все пак повечето web cams имат индикатор дали работят). Иначе чисто и просто сложете 1 паролка на системата от BIOS и няма да имате проблеми
Заглавие:
Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 12:21 pm
NeoLitiC
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
AHAHHA Такова нещо на мен не ми трябва първо имам програма която ми пази всеки натиснат бутон на клавиетурата и всяко кликване на мишката 2-ро само майка може да се докопа до него но го прави само и единствено с мое разрешение демек ако кажа НЕ не го бара
Само аз си сядам на компа,от време на време(веднъж на месец позволявам) и майка ми сяда на машината,ама дори да съм сложил за уолпейпър некви цицорести азиатки в оргия пълна с кървища и трупове,мамчето няма да забележи...тя си знае само START ALL PROGRAMS GAMES SPIDER SOLITAIRE.
ПП:Имам сестра,просто никога не съм я виждал и не знам името й,а и тя е чак в Полша...
Ми майка ми когато съм на даскало или тренировки ама тя само си слуша музика и рядко си говори с колеги по скайп а повечето време си рови из разни сайтове
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения