|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 7:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14152_1248274238.png) |
Gerx |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
|
Ми може да е,но ще размаже всичките в коноха наведнъж нали.И това,че не довършва битките много добре се оправдава!Искате Какаши да умре във генджутсуту?Или да избие Наруто и Джирая...Разби имбата Какаши,измъкна се от стомаха на жабата като никой преди...Какво искате да избие главните герои преди да са направили най-важното си действие във историята?Itachi е силен.И ми е чудно защо само мъжката част мрази Sasuke,Itachi и подобни герои в историята.От завист?Ами мъж съм,но нямам и капка завист,че лудите аниме фенки обичат разни готини имби...Примерно ако гаджето ми я кефи Итачи кво да прави...нали е аниме,няма никва надежда с него.Принудена е да е с мен и това си е.Господи хора спрете да завеждате на рисунки lol! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Сега ако всички са хлътнали по некъв си тарикат там.Ама пуснете яроста,завист,омраза,бой,псувайте...
Ама аз възпитавам феновете да са добички,а вие се обиждате
Последна промяна Gerx на Чет Ное 08, 2007 7:47 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 7:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12989_1630090029.png) |
AirGear |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 10:33 pm Мнения: 1289 Местоположение: Deadman Wonderland
|
dantemp написа: iRoNWill написа: На Какаши е по луд ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
No hi's not...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 7:57 pm |
![Аватар](http://kartinki5.hit.bg/kak%20da%20e2..png) |
Android |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Gerx написа: Ми може да е,но ще размаже всичките в коноха наведнъж нали.И това,че не довършва битките много добре се оправдава!Искате Какаши да умре във генджутсуту?Или да избие Наруто и Джирая...Разби имбата Какаши,измъкна се от стомаха на жабата като никой преди...Какво искате да избие главните герои преди да са направили най-важното си действие във историята?Itachi е силен.И ми е чудно защо само мъжката част мрази Sasuke,Itachi и подобни герои в историята.От завист?Ами мъж съм,но нямам и капка завист,че лудите аниме фенки обичат разни готини имби...Примерно ако гаджето ми я кефи Итачи кво да прави...нали е аниме,няма никва надежда с него.Принудена е да е с мен и това си е.Господи хора спрете да завеждате на рисунки lol! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Сега ако всички са хлътнали по некъв си тарикат там.Ама пуснете яроста,завист,омраза,бой,псувайте... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ама аз възпитавам феновете да са добички,а вие се обиждате ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Итачи е много-слаб сравнение с ДжираяВ.ъщност той е много слаб сравнение с почти всички ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И става все по-слаб(Ослепява постепено).
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 8:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Gerx написа: Ми може да е,но ще размаже всичките в коноха наведнъж нали.И това,че не довършва битките много добре се оправдава!Искате Какаши да умре във генджутсуту?Или да избие Наруто и Джирая...Разби имбата Какаши,измъкна се от стомаха на жабата като никой преди...Какво искате да избие главните герои преди да са направили най-важното си действие във историята?Itachi е силен.И ми е чудно защо само мъжката част мрази Sasuke,Itachi и подобни герои в историята.От завист?Ами мъж съм,но нямам и капка завист,че лудите аниме фенки обичат разни готини имби...Примерно ако гаджето ми я кефи Итачи кво да прави...нали е аниме,няма никва надежда с него.Принудена е да е с мен и това си е.Господи хора спрете да завеждате на рисунки lol! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Сега ако всички са хлътнали по некъв си тарикат там.Ама пуснете яроста,завист,омраза,бой,псувайте... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ама аз възпитавам феновете да са добички,а вие се обиждате ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ХАХАХАхахахХАХАХхЮХххаХАХХАХАХАХАХАХХХАХАх
Тоя изби рибата, бил съм завиждал на Итачи
По тая логика не трябва да понасям Какаши, щото едно от предишните ми гаджета се влюби в него от 3 арта
Просто Итачи е нарисуван грозно (IMO), а мн народ му се кефят и тва ми е супер странно...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|