|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 4:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Our Fic: {} SasuSaku {}  Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 11:43 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Ето и още една сасусаку темичка,която пак ще е фик,но ние ще си го измисляме.Абсолютли всеки който има желание може да пише тук, но трябва да се придържа към темата и да има добра мисловна и писменна реч.Няма да пишем на глави,за да не станат постовете прекалено дълги,така че да се изгуби интереса.След като един човек е постнал,нека другия,който иска първо да каже,че се заема със следвашото писане,а после да се едит-не поста и да сложи текстта си. Това е за да не стане разминаване и да трябва да сe трие текстта на някой. Ок,мисля,че това е всичко.Моя е честта да пиша първа ^^
Сасуке се събуди в непознато легло и в непозната стая.Огледа се наоколо.Всичко беше бяло.Опита се да се изправи,за да види нещо повече,но го заболя и падна отново назад.
"Легни,Сасуке-кън.Трябва да си починеш." - каза грижлив глас и едно момиче се протегна да пооправи възглавницата му.
"Сакура?" - попита Сасуке объркан.
"Да,Сасуке-кън?" - каза тя и му се усмихна.
"Къде съм и какво по дяволите правиш ти тук?"
"Не помниш ли? - очуди се тя - "Итачи.. битката ви ... ти го победи и след това припадна.Беше много ранен и имаше опастност за живота ти и ние те докарахме обратно в Коноха."
Сега той си спомни. Итачи беше там заедно с още няколко Акатсуки и докато Сасуке и екипа му се бореше с тях ,се бяха появили те.Какаши,Наруто,Сакура и другите от Коноха.Битката беше ожесточена,но той успя да победи брат си и сега се чувстваше странно.Една от най-желаните му цели бе постигната , а той все още не можеше да го осъзнае...
"Сасуке-кън,Тсунаде-сама каза,че трябва да си починеш - обади се Сакура и прекъсна мислите му - "Раните ти бяха много сериозни и ако не бяхме ти оказали тази помощ,можеше да умреш"
Сакура... тя бе тук.Сигурно е стояла цяла нощ будна,за да се грижи за него.Освен това тя бе и медик-нинджа така,че освен Тсунаде сигурно тя също го е лекувала.Сасуке почувства нещо странно при мисълта за нея,но в момента мислите му бяха толкова объркани и раните го боляха,така че единственото,което можа да каже преди ди заспи отново бе: "Сакура,благодаря."
Сакура се усмихна грижливо и след като той заспа отново,тя го зави и продължи да го наглежда.
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:45 am |
 |
tehpwnerer |
|
 |
|
Е тук вече прекалявате според мен  Свърши фика вие продължавате да измисляте други глупости за да се задоволите. Това е точно некво комерсиално  Не знам на мен това не ми харесва
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:54 am |
 |
xads |
|
 |
|
tehpwnerer написа: Е тук вече прекалявате според мен  Свърши фика вие продължавате да измисляте други глупости за да се задоволите. Това е точно некво комерсиално  Не знам на мен това не ми харесва
Остави ги да си пишат...и мене не ми харесва,ама не ми пречат,нека си пишат...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 11:18 am |
 |
tehpwnerer |
|
 |
|
xads написа: tehpwnerer написа: Е тук вече прекалявате според мен  Свърши фика вие продължавате да измисляте други глупости за да се задоволите. Това е точно некво комерсиално  Не знам на мен това не ми харесва Остави ги да си пишат...и мене не ми харесва,ама не ми пречат,нека си пишат... Ем как може нещо свършва и те продължават и продължават
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 11:19 am |
 |
AirGear |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 10:33 pm Мнения: 1289 Местоположение: Deadman Wonderland
|
tehpwnerer написа: xads написа: tehpwnerer написа: Е тук вече прекалявате според мен  Свърши фика вие продължавате да измисляте други глупости за да се задоволите. Това е точно некво комерсиално  Не знам на мен това не ми харесва Остави ги да си пишат...и мене не ми харесва,ама не ми пречат,нека си пишат... Ем как може нещо свършва и те продължават и продължават 
Ама виш кво, като не ти харесва, не го чети...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 11:44 am |
 |
danchojack |
|
 |
|
tehpwnerer написа: xads написа: tehpwnerer написа: Е тук вече прекалявате според мен  Свърши фика вие продължавате да измисляте други глупости за да се задоволите. Това е точно некво комерсиално  Не знам на мен това не ми харесва Остави ги да си пишат...и мене не ми харесва,ама не ми пречат,нека си пишат... Ем как може нещо свършва и те продължават и продължават 
Пич ти не си никой да има казваш какво да правят. Нито си модератор нито нищо. Това си е тяхен избор и ако не ти харесва просто не влизай в темата
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 12:58 pm |
 |
Sango-chan |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Якооооо някво подобие на SasuSaku рпг ли се заформя 8DD може и аз да се включа някой ден  *тъкмо ще вложа малко смисъл във болните си фантазии ).gif) *
@tepwnerer: квото каза danchojack....Не ти понася, не влизай  за кво са заяждаш
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 3:04 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
xads написа: tehpwnerer написа: Е тук вече прекалявате според мен  Свърши фика вие продължавате да измисляте други глупости за да се задоволите. Това е точно некво комерсиално  Не знам на мен това не ми харесва Остави ги да си пишат...и мене не ми харесва,ама не ми пречат,нека си пишат...
Само едно не разбрах ! Темата,която следяхте вие беше фенфик на нз кой,който аз бях решила да ПРЕВЕЖДАМ ! Нито беше мой фик,нито нищо...Той свърши! Това е ДРУГА тема,която отново е сасусаку фик,но НЕ продължение на миналата тема ! Това беше общо решение да се направи!
Който не иска да пише и да чете,никой по дяволите не му забучва шилото в г*за да го прави !!!
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 3:22 pm |
 |
alucard_itachi`` |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Teiru-chan написа: xads написа: tehpwnerer написа: Е тук вече прекалявате според мен  Свърши фика вие продължавате да измисляте други глупости за да се задоволите. Това е точно некво комерсиално  Не знам на мен това не ми харесва Остави ги да си пишат...и мене не ми харесва,ама не ми пречат,нека си пишат... Само едно не разбрах ! Темата,която следяхте вие беше фенфик на нз кой,който аз бях решила да ПРЕВЕЖДАМ ! Нито беше мой фик,нито нищо...Той свърши! Това е ДРУГА тема,която отново е сасусаку фик,но НЕ продължение на миналата тема ! Това беше общо решение да се направи! Който не иска да пише и да чете,никой по дяволите не му забучва шилото в г*за да го прави !!! 
истина подкрепям
за хейтърите...
ама няма какво да ви казвам намя да си хабя здравето заради вас
следващият да продължава че аз съм последна не мога да пиша
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 8:53 pm |
 |
Divinity |
|
 |
|
tehpwnerer написа: Е тук вече прекалявате според мен  Свърши фика вие продължавате да измисляте други глупости за да се задоволите. Това е точно некво комерсиално  Не знам на мен това не ми харесва чакай бе, дууд, то не е един фик на тоя свят, че като свърши да няма повече
_________________ Repent!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|