|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 11:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=936_1337423391.png) |
Атлантис |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
oversoul написа: Това с двореца направо ме уби ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но като цяло главата ми се видя малко мудничка... (Може би се дължи на факта, че изчетох на екс всички томове на Bleach от неделя до днес и малко не ми достига "йекшън", все пак стила е мааа~лко (според мен де ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ) по-различен). littleVillain, Атлантис, 'що така искате да се оттървете от двата единствени романтични персонажа в мангата? Айде Шаро - разбирам, ама защо и Сакура? Несломимия романтик в мен се бонтува и мечтае за развитие м/у отношенията на Шаоран и Сакура! // странно, как така във всяка една манга, която чета си намирам по една романтична двойка, която да подкрепям ...
Uhhh, защото са annoying явно? Романтична двойка като тяхната ми е чисто и просто противна >_>
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 03, 2007 12:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15312.jpg) |
Denkira |
|
|
Факт е, че и двамата могат по всяко време да се бият, но клони не можеше преди Сей-чан да го научи така че дори оригинала да се е научил преди това не му е предал тази способност и все пак не ми се вярва да са се учили от различни места и да се бият абсолютно еднакво. Не ми се вярва и да може оригинала да се научи само с гледане, а не е случайна тази работа, така че това си остава мистерия за мен. А ФУР хич не е клиширан лош чичко...много е умен и добре си планира ходовете, а и най-вече е обгърнат от мистерия. Докато клишираните лоши чичковци обикновено имат скучни и невъзможни планове като да завладеят света Колкото до романтичните двойки, протестирам че Шаоран и Сакура са единствените, знаете за какво говоря Така или иначе не ми ги убивайте все пак, трябват ми още
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 03, 2007 12:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Denkira написа: Не ми се вярва и да може оригинала да се научи само с гледане, а не е случайна тази работа, така че това си остава мистерия за мен.
Чакай, чакай, какво значи "само с гледане" ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Кой е гледал? Шаоран е бил там точно толкова, колкото и клонинга му. ФУР отвлича Шаоран и праща програмиран клонинг. При пращането Шаоран го прее*#@ва яко, без ФУР да осъзнава колко много бива @**@н... Клонигът израства, учи се, усвоява, чувства, но това всъщност не го прави той, а Шаоран. Тук не говориме за какво и да е око, ой (<my newest motion), това е магическо око и то на Шаоран!! А той има ЯКО магия. Представи си го така - хващаш един джойстик за нинтендо МТ999дх и го забиваш в Харука-чан. Играеш цял живот с нея, от мазето на блока отсреща. Излизаш от мазето и ти СИ "Харука-чан". А тя, жалната, няма избор и Е "теб". Просто няма как клонига да няма уменията на Шаоран, тъй като Шаоран си е натрупал уменията чрез клонинга! Кофтито на клонинга е, че той е просто контейнер и не може да ползва магия, а Шаоран може. И като си взема окото, Шаоран си вима всичкия опит с него. Т.е. - като Харука-чан махне адаптора на нинтендото, тя ще си има собствената воля от преди да й включиш кабела, но ще не ще има и един цял живот, в който е била теб.
Звучи сложно/а не е/, за тва се чете бавно, ако си избързала върни се и внимателно ^^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 03, 2007 12:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
[Важно!]Това с джойстика не го пробвайте ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) [/Важно!] нито с очите...
Разликата е само, че като й се махне на Харука-чан адаптора, ще има своята воля от преди, докато клони и преди не е имал своя воля.
Иначее и аз го възприемам горе-долу така. Клони си даде всичко на Шаоран. Но не и чувствата, защото Шаоран каза, че факта, че признава Сакура за най-близкия си човек не идва от него, а от клони. Т.е. той може и да е предал тези чувства на Шаоран, но като свои, а не като такива на Шаоран.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 8:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
1. Give me a S, give me a Y, give me an A, give me an O, give me a R, give me an A, give me a N.
Oooooooohhhh, S-Y-A-O-R-A-N ![:dancing:](./images/smilies/dancing.gif) ( ![=))](./images/smilies/=)).gif) )
Ъъъъъ, както и да е, помислих си, че ако напиша т'Фа Syaoran най-сетне ще приключи битката си с Seishiro в следващия chapter. ![Изображение](http://img172.imageshack.us/img172/3047/hehcs8.gif) Само дето ми развалиха удоволствието. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Сега аз бой ли ще гледам или какво? (*~*) Seishiro (:rant:), гадинка си ти мама, ама тоя Syaoran ще те натупа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (дано ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )
2. В крайна сметка не се оказах прав за Ashura-ou. Ок, относно поведението му и постъпките му има оправдание, ама от всички "възможни" решения на "проблема", точно това ли е начинът. (--_--)" Както и да е; това, което се разбра от разговора между Tomoyo и Fay, не променя мнението ми за Ashura-ou (може би в RG Veda нещата стоят по различно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )
3. Tomoyo и Fay - някои неща се дообясняват, нищо ново, поне няма нещо, което да не е дискутирано вече
4. Teaser: He can't lose! For the sake of his beloved, for the sakes of the two selves. Neither написа: I have this weird impression that the teaser isn't talking about the clone.
Браво, уа. C!Syaoran 'ептен го отрЕзА.
Но вече малко започва да писва цялото това увъртане около C! & R!Syaoran, Watanuki и Sakura. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Хубавото е, че скоро идва понеделник ^^ (да бе скоро ![Изображение](http://img172.imageshack.us/img172/3047/hehcs8.gif) , но поне няма промяна в програмата /на xxxHolic/)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 9:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Darkprince написа: 1. Give me a S, give me a Y, give me an A, give me an O, give me a R, give me an A, give me a N. Oooooooohhhh, S-Y-A-O-R-A-N
BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAh
1.Не виждам начин, по който Шаоран може да спечели, но ... някой чувал ли я е тая техника. Аз не, тука ше се вложи бая магия усещам, ако въобще се стигне до сериозен бой...
Как и да го гледам никой не смята да убива отсрещния...
2.Ашура е психо-дък, както и всички в тая манга. Виждаш бъдещето и полудяваш от факта, че не може да го промениш. Ми запретни ръкави и направи нещо полезно беее.... ше избива народа си, бати психото.
Томойо кърти сънища в това отношение. 2 в 1. Хем си плати ценичка на Юууко, хем се оттърва от тая ГЛУПОСТ, да виждаш бъдещето. Седи си и си действай просто, толко ли е трудно. Нали всичко е тоока-коока. В крайна сметка щом ФУР се бърка толкова, накрая ще му дойде е*#*ти сметката за телефон, да го видиме тогава
5. Няма такова нещо като баланс в крайна сметка, не виждам защо Юуукосан толкова се старае да го спазва ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ако има баланс, то цената за променяне на бъдещето от ФУР е била платена с живота на някой МН велик.... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Иначе не виждам как ше си позволиш такива намеси, ако баланса съществува... .. не ми се ще да се съмнявам в Юууко, ама....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 10:08 pm |
Haruka |
|
|
OMG, Give him a S-Y-A-O-R-A-N before his fangirling (oh I mean fanboying) gets out of control
1. Ехе, Шаоран не се отказва лесно нещо. Първо си помислих, че Курогане ще го подхване, а после гледам Шаоран се изправя и пак се проси боя ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Райтей Шоурай е най-използвана техника на ККС!Шаоран, а за тозии не помня дали я е използвал до сега. Колко е силна не мога да преценя спрямо една махо-шоуджо манга^^'.
2 & 3. Вярно и Ашура може да вижда бъдещето О.о. То вече всеки втори го може, не е интересно така. Ама и вие не разбирате душата на психопата-какво значение има някакъв си народ, щом неговият си човек е окей. Таа, по-сериозно- сега да не излезе, че наистина всичко е направил само заради Фай О.о. Ама нали беше и свързан с Фей Уанг, а и Томойо веднага се сети за него щом спомена за Ашура-оу.
Защо ли имам чувството, че Фей Уанг си е платил сметката за телефона in advance. Един вид, че нещата могат да вървят по плана му, защото е платил с доволно количество нещастие и заслужава нещо за него (всяко зло за добро <-> всяко добро за зло) В този ред на мисли-
5. ем, да, ама ние още не знаем как точно се е намесил в бъдещето. Или по-точно, той се е намесил в миналото, за да се стигне до желаното бъдеще. Това е нещо, което всеки човек прави, не на негвото ниво ест, но е нещо напълно нормално. Само дето той може и да види какви резултати би дала намесата му.
4. Пфу, това беше толкова директно казано, че чак ме шашна. Друг вариянт на превод е бтв: "...for the sake of my two selves", което май противоречи на усещането на Neithger-san, че Шаоран не говори за себе си и клони. Но дори и така написано, неговите 2 "аз" може да са той и Уатануки или Уатануки и Сакура пак.
Тъкмо днес си мислех колко малко остава до понеделник. Толкова го чакахме вече, че още 4 дена са нищо ^^`
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 10:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
@Haruka
2&3. Може пък Ашура да е имал по-интимни чувства към Фей... Все пак никъде не е казано, че си пада по жени
А колкото до чувствата на Шаорановците - смятам, че са споделени... Според мен досега R!Syaoran не е осъзнавал това. Пък и нали когато отиде при вещицата на измеренията тя го пусна "ей така", защото той вече бил платил два пъти ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Което ще рече, че когато клони е "продал" най скъпото за него в същност е продал и най скъпото за оригинала... Обърках се вече ![:sleep:](./images/smilies/sleep.gif) ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 12:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15312.jpg) |
Denkira |
|
|
Hahaha, S-Y-A-O-R-A-N for the win!!!
1. Така вече ми харесва Шаоран Най-сетне показа малко характер и вече повече прилича на клони отпреди. Колкото до това дали ще победи, аз в началото казах, че се съмнявам, но сега повече вярвам в победата, макар че още остава съмнение в мен. А техниката със сигурност я беше използвал и преди май в Селес.
2.3. Някак си не ме изненада много, че може да вижда бъдещето. Вече не знам и аз какво да мисля за него, изкарват го в добра светлина, че е направил всичко за Фай, но аз никога не съм го харесвала много. Пък и нали имаше връзка с ФУР, която още не разбирам много много. А иначе както казах и след предишния чаптър, Томойо си е по-добре без дарбата, макар че не вярвам да беше станала психо като Ашура
5. Аз пък вярвам в баланса на Юко и също си мисля, че най-вероятно си е платил цената вече, а може и тепърва да плаща, макар че съм по-склонна да мисля първото. А що се отнася до това, че цената може да е била живота на някой много велик, не може ли да е бил Клоу? Макар че останах с впечатлението, че не е много съгласен с плановете на ФУР...
4. Ми според мен става дума или за него и клони или за Уатануки и Сакура, но мисля че може би в Понеделник ще ни се изясни по точно, все пак има причина за цялото това чакане.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 12:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
1. Дам, go go Шаоран - show me ur new moves ^^ -> като гледам няма да се предава - а и е редно да вземе перото за да живне сакурата... вече успя да напука очилата на Сейширо, а това е голям демидж ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ама ми е чудно дали Сейширо ще може да тръгне за друг свят, решил че не му се занимава, както е в кеккая
2. Ашура-оу може ли да е избивал народа щото е видял второто проклятие за унищожаването на Celes и ги е избил за да не тежат на съвестта на Фай ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) а с обещанието изпросено от Фай че ще убие дори Ашура ако застрашава света да активира първото, т.е. да освободи Фай от лапите на ФУР... а тоока коока принципа е ако искаш да си спестиш нещо за да постигнеш друго - пр. за действията си Ашура плаща с последствията, ама Шаоран и Сакура вместо да платят чрез време и усилия за да се научат да ходят в други светове (те тогаз време нямаха щото Сакура умираше) платиха с нещо друго за да го получат на момента... тъй че в тоз ред на мисли ФУР е платил със времето и усилията за подготовката на плана си - значи няма да му идва голямата сметка накрая ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) в сми ще дойде ама във вид на Шаоран с меч в ръка ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) по-скоро като последствие отколкото цена
5. ФУР си е голям манипулатор - така си е наредил масата, че накрая да хапне десерта, но защо ли си мисля че Клоу може да изскочи тогава и да му гепи десерта изпод носа. все пак единствено Клоу е бил по-велик от ФУР, което може би значи че е виждал по-надалеч в бъдещето и си е нагласил будилника за времето, когато сервират десерта ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) а непостигната (и невъзможна според Юко) мечта си мисля е именно промяната на бъдещето без да се плаща - или дори избора на бъдеще от възможни развития, които да се виждат - затова му трябва тялото на dreamseer като Сакура да е обиколило всички светове - за да може да види всички вариации по всички светове = пълна картина без смущения
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 3:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Haruka написа: OMG, Give him a S-Y-A-O-R-A-N before his fangirling (oh I mean fanboying) gets out of control ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif)
(O_o)#
*провиква се* C-E-E-E-RBERU-U-U-U-S, DINNER IS READY. COME QUICKLY, IT IS A SPECIAL ONE. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
1. Всъщност Seishiro се пише за uber-гъзе (не че не е ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) , все пак не случайно е известен като "Sakurazukamori" ) и затова искам Syaoran да го наслупа, че да му е гадно (на Sei няханяха ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ) (^_^). Пък вие се бЪзикайте, че чилцата на Seishiro са се пукнали, ама той се жегна, нали
Syaoran за пръв път използва Raitei Shourai в Chess Gamе-а в Infinity срещу AL!Hikaru. Не може да се каже, че е много силна, нито пък слаба ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , ама Syaoran ще трябва да се постарае малко повече, ако наистина иска да бие оная shmaka ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) И защо ли имам чувството, че Syaoran не е достатъчно силен на ментално ниво, т.е. някакси е неуверен в себе си, затова и драпа за този бой със Seishiro => търси начин да се докаже, да стане по-силен (нали Kuro-sama и Fay получиха upgrade-ите си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Даже се връзва - той припадна ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) в Celes, а и затова Kuro-sama не се намеси, защото "надуши", че боят не е само заради едното перо ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) (каж'те ми са'а, как да не обичаш тоз' персонаж ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Или по-скоро Syaoran го е яд, че единият има TeH Legendary Cyber Ninja Arm, която BTW дава +2000 STA, + 2000 STR, + 1000 DeX,+ 50% to Physical Attack, + 45% Chance for a Additional Special Attack, +50% Critical Hit Chance, + 35% Elemental, Poison, Chaos, Necros и etc. resistance и не може да ти се дропне от инвентара (X_X) (б***и якия айтъм, с такова нещУ ША пра'а гадините в Hellgate-a на луди калинки ), а другият е станал вампир.
2. & 3. Наистина ще излезе, че Ashura-ou е направил всичко заради Fay (X_X) *запушва си ушите, за да не му гръмнат тъпанчетата от писъци* Както и да е. Това не е достатъчно, за да го оправдае.
Но CLAMP си имат доста интересна теория за сънищата и желанията на хората (TB, "X", xxxHolic, MKR и etc.) . Така че според тяхната философия действията на Ashura-ou са оправдани.
5. Като минахме на маса, да бъдем като на маса ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) - FWR си направил сметката без кръчмаря, който в този случай е Clow/Yuuko-san ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) (кой както му хареса^^) BTW присетих се още нещо:
5.1. тъй като "перата" на Sakura притежават могъща магическа сила, то те са ли способни да променят баланса на даден "свят" (примери доста ^^" ), чиято промяна е катастрофална и че целият fuss around about е, че FWR е накарал тези "пера" да се разхвърчат, причинявайки chaos и disorder (освен че носят със себе си спомените за дадения свят) из димензийте, а не че желанието му после ще обърне светът нагоре с краката ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Или май това е едно и също нещо, казано по друг начин (X_X)
5.2. както казахме "маркетинг"- стратегията на Yuuko-san e: дай ми нещо твое (което може би не ти трябва/не е за този свят), аз ще ти дам нещо друго (което съм взела от друг клиент, на когото също не му трябваше/не беше за неговия свят, но пък е за този свят). И като примера от разговора между Tomoyo и Fay - за "водните вълни", получени от падащите листа -> Yuuko-san е преценила кое, къде и колко да падне, така че да не се получи "бурно море" - поне това е нейната гледна точка за "статукво"/баланс. (ама все пак е нейната ):?
Офф, отново излишна философия ![Изображение](http://img172.imageshack.us/img172/3047/hehcs8.gif) -> *отива да върши полезна работа ^^" *[size=0](и без това London tubе-овете трябва да се прочистят от гадинки LOL )[/size]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 4:15 pm |
PA3YM |
|
|
Darkprince написа: 5.1. тъй като "перата" на Sakura притежават могъща магическа сила, то те са ли способни да променят баланса на даден "свят" (примери доста ^^" ), чиято промяна е катастрофална и че целият fuss around about е, че FWR е накарал тези "пера" да се разхвърчат, причинявайки chaos и disorder (освен че носят със себе си спомените за дадения свят) из димензийте, а не че желанието му после ще обърне светът нагоре с краката ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Или май това е едно и също нещо, казано по друг начин (X_X)
дам - това май е общата картина само че...
*отива още по-далеч за да хвърли поглед на още по-широката картинка*
теорийка за развитието на нещата в Тсубасата о.О ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) : та... Клоу си е създал Клоу света с оглед на мечтата = руини + сакура, която ще се появи в някакъв момент и заедно ще направят мечтата възможна. обаче 'видял' в сънищата си, че момента ще дойде след мнооого време... затова направил друго - престорил се, че не е успял и се скрива/замразява/заспива и заравя руините за по-достоверно. Защо? Ами защото е видял че ФУР ще иска да му открадне мечтата => ако заспи и се събуди към края, ФУР вече ще е свършил мръсната работа, а Клоу само ще обере лаврите ^^ един вид ФУР е голям манипулатор и голям лошковец, обаче не е разбрал, че в по-широката картинка той по-същия начин е изманипулиран от Клоу, който му е оставил всичко необходимо за да достигне целта - тоз десерт явно мноого вкусен
а иначе дам - перата имат огромна сила, но за да се изпълни мечтата трябва тялото - т.е. физическия контейнер на перата да обиколи по световете (<- е т'ва ми е трудно да си го обясня само защо ![Изображение](http://forum.animes-bg.com/images/smiles/drop.gif) )- т.е. перата, които ще 'запомнят' способността на променят световете поотделно + тялото, което има способността да контролира/да съдържа перата + руините, които предполагам са някакъв яко магически уред (в стил контрол руум) ще осигурят изпълнението на мечтата ^^
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 10:44 pm |
Haruka |
|
|
PA3YM, май до сега не бях чувала пдобна тероия, много ми хареса ^^.
Ако Клоу е началото на всичко значи..Тогава Юко каква роля има? Ако знае за плановете му и, въпреки не особено голямото си желание, се опитва да му помогне в постигането им, значи защо толкова упорито се меси в работите на ФУР. Ако той така и така ще върши мръсната работа, защо не го остави да я свърши? Друг вариант- Юко не знае. Да речем, че за нея Клоу е мъртъв. Тогава за какво продължава въобще тя да се занимава с цялата история. Следващ вариант- За Клоу дори и Юко е пешка за постигане на целта и той знае точно как тя ще попречи на ФУР, какво ще промени и как ще помогне, за да се нареди всичко. Мм, все Юко не ми се вписва (мога и нея и другите да впиша, ама става много сложно^^'), но се опитвах чрез нея да си обясня тероията.
А също излиза и, че Сакура е нещо очаквано да се появи, а не "създадено"...абе такива имби не знам колко са за Тсубаса
Може човекът просто да си е чакал именно тази Сакура да порастне, защото вече знае какво преставлява ККС!Сакура, която му е доста важна.
Клоу е по-голям ексцентрик и от Ашура, от него всичко може да се очаква
За перата винаги не ми е било ясно щом никой не може да контролира къде отиват /кой свят/, то защо на ФУР ще му трябват спомени точно от този свят. Сакура няма начин да мине през всички дименции все пак. Освен ако ФУР не е успял да види къде ще ходи, все пак имаше пратеници, които уж трябваше да се пречкат нещо.
/офтопик: Kobato-samaa! I summon Kobato-sama-now go and get Cerbie-chan, I know you can^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 12:04 am |
PA3YM |
|
|
ами и ролята на Юко ще се нареди ама вече много хипотетично взе да става - Юко трябва да е била против тая мечта, защото ще наруши баланса, който тя така прилежно крепи. По този начин за нея тази мечта е невъзножна. Дори и Клоу да е поискал от Юко да я изпълни като желание е нямало ответна цена, която да плати за да го получи - това е друг смисъл на невъзможна за Юко. А сега Юко не пречи на ФУР, а помага на хора, които искат да му пречат и са готови да се жертват (плащайки) - т.е. тя си действа неутрално. Тъй че стига Клоу да е видял достатъчно далеч - Юко няма да може да попречи. А ФУР не изглежда да се е притеснил като изпрати Фай при Юко - предполагам е знаела, че той носи проклятията и въпреки това не го спря.
Тоест Юко не е ничия пионка, но заради правилата които спазва, тези двамцата могат да я интегрират с достатъчна точност в плановете си
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|