|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 9:33 pm |
|
Teiru-chan |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Такъъъм AirGear много ти благодаря за сиговете,които не ми се отваряха *хъг* След като разгледах около 5 пъти всичките,разбрах че може и да не успея да гласувам само за един човек Кефят ме тези на : Moon frozen FlameHazel vegetosayajin Hinata_Foxy Mika-chan 666 deyo Sango-chan alucard_itachi`` markymarkov AirGear unal
Всичките са много яки и добре избарани В крайна сметка реших,че по някакъв начин Наруто ми е слабост (yeah,that`s right ) Реших,че ще гласувам или за unal или за Sango-chan... На unal сиг-а е зверски як,но пък цветовете на Санго са талковааа.... ~
Така,че в крайна сметка моя глас отива при Sango-chan
Е*аси дългия пост
Последна промяна Teiru-chan на Сря Ное 07, 2007 9:34 pm, променена общо 1 път
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 10:10 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Имаше един наистина брутален подпис, ама забравих на кой юзър беше (не участва в конкурса ест.); направен от отделни кутийки, които се преплитат една в друга и фиксират картинка. И аватара беше подобен? Някой да се сеща...
/Глас за # LaDyDMC.
Това брои ли се за достатъчна агитация?
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 10:18 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Morridin написа: Имаше един наистина брутален подпис, ама забравих на кой юзър беше (не участва в конкурса ест.); направен от отделни кутийки, които се преплитат една в друга и фиксират картинка. И аватара беше подобен? Някой да се сеща... /Глас за # LaDyDMC. //Кво гласувате за Муун уе, профилът му независимо колко е добър е все пак от яой манга... ууу, долууу... Това брои ли се за достатъчна агитация?
Ми ако бутнеш и някой лев ще го усвиркаме :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 10:28 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
КВА ЯОЙ МАНГА УЕ, ЕЙ!
мангата са казва Peace maker kurogane (или Shinsengumi Imon Peace Maker... не помня коя от двете )
как му вярвате самооо... и за кво го цитирахте ;( ся няма смисъл да му трия пък тва дет го написа... ми няма пък, пак ще го изтрия
пфу!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 10:54 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Morridin написа: Имаше един наистина брутален подпис, ама забравих на кой юзър беше (не участва в конкурса ест.); направен от отделни кутийки, които се преплитат една в друга и фиксират картинка. И аватара беше подобен? Някой да се сеща... /Глас за # LaDyDMC. Това брои ли се за достатъчна агитация?
manga anime
и на мен ми е любим
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|