Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2007 12:45 am 
Аватар

Лелеее от бая време никой не е писал в тази тема. То и от доста време насам не е излизала нова глава, де :D . Пиша само, за да ви уведомя (много stylish, нали :wink: ), че ни остават още три тома до края на тази манхва. От една страна яко-много ми се иска да му скъсат задника на Аджи Тае възможно по-скоро, но от друга, това са само 3 тома до края на едно от много яките заглавия, поне за мен. При всички положения, да се надяваме, че скоро отново ще видим Мънсу в действие :!:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2007 8:13 pm 
Аватар
OnizukaKun

След двете преведени глави на 14том...мина много време...направо се побърках от чакане да видя какво ще направи Сандо и Мунсу дали ще се събуди най-накрая...чакането ме убива :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 06, 2007 11:51 pm 
Аватар
Masaka?!

АждиТае, гадинааа... спал е толкова време с Kye Wol Hyang, непростимо! :evil:
Той е самото зло просто...
"Какво направи с императора?" > "Изядох го." =))
Въпреки че не е много смешно май... :roll:

Иначе последната глава на 14ти том ме разтопи, просто няма какво да коментирам... :(
Цитат:
Munsu...
Have you forgotten?
You... aren't that kind of man.
Have you forgotten?
In the end... I can only be the wife of one man...
Have you forgotten...
that the woman in front of you.. is already dead?
I love you..
Munsu...

Знаех какво ще стане и въпреки това, страхотно изпълнение, диалога, рисунъка, всичко :(

За 3 тома - не знам как Мунсу ще успее да се справи с тая гад ><
Дядката сигурно ще успее да измъкне засега всички, пък нататък ще видим какво ще стане... Идея си нямам как ще се развие историята.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 07, 2007 12:45 am 
Аватар

Е, то пуснаха бомбата, а читателите да се справят, кой как може. :roll:

- "Какво направи с Императора?" -> Aji Tae: "Изядох го! " - да беше ти преседнал дано, па да се задавиш и накрая пукнеш дано, че не можем да ти търпим цайсатата физиономия :x Споко, то всичко се връща, накрая него ще го боли най-много :wink: (той си знае, той си знае :mrgreen: :lol: )

- Sando - малиии, какво направиха с това мАмиче (О_o). Не дзвер, ами и аз не знам какво. Пък и върви в пакет със sando-то на Aji Tae :o

- Дядката - хубаво, важна клечка бил, ще насмота оня шЪшкЪнин и армията му undead-и. Ами Sando? :o А пък тя вече има нова философия за живота, благодарение на You-know-Who (--_--)# Ама ще видим, какво ще стане.

- Kye Wol Hyang - как не го беше срам Youn In-Wan да й отреди такава съдба. :( Такова красиво момиче, цвете направо :( Мъъъкаа. (T_T)

- Mунсу - Фала Богу, най-накрая такова ходене по мъките никога не бях преживявал.

- Aji Tae - споменах ли вече колко голям "фен" съм му :lol: (:rant:)

Последна промяна Darkprince на Сря Ное 07, 2007 8:19 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 07, 2007 7:22 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Ъмм... тенкс то Azazel-sama от преди няколко дни я четя мангата...

Вече съм на 9 том... точно се свали... и как да кажа - 'любима манга' или по-точно скоро може и да ми стане. Но съм сигурен, че тази и на Берсерк са ми любимите : )

ПС: Умирам от любопитство да видя колко е зъл Аджито... Щом и гриффит му отстъпвал :twisted:

ПС2: Няма да ви четя постовете, че има малки спойлчета и... :oops: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 6:05 pm 

Тъъ~ и аз застигнах мануа-та и...ммм....Aji Tae !!!! THAT SON OF A BISH !!! :evil: :rant: :left: ....нямам си и идея как ще стане това , но искам да му видят сметката по най-бруталния начин и след това да му се гаврят с трупа !!! :evil: ..."Eми...нямаше кво да права и реших да направя света на гъз" и м/у другото да се изгавря брутално със съдбите на хората ~_~ ....да не говора пък в какво е превърнал Sadno и как се гаври с Won Sul , малии скоро не съм виждал такова изчадийце.......но както и да погледна , ситуацията ми се вижда доста обречена :o ....да пренебрегнем факта зa побъркани слуги на Aji Tae , дори сам да е , как някой би могъл да го победи , като само с поглед унищожава всичко x_X и всъщност е някво супер побъкрано извънземно , дет се храни с хора >.< ....аз въпреки всичко съм оптимист де и се надявам на хепи енд ^^.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 3:56 pm 

Гледам оня ден, някви покатерени чаптъри и днеска се хванах да ги погледна и се чуда как още никой не е писал o_O ......БАСИ КЕФА !!!!! :thumbsup: ....Мунсу все пак е успял да нацепи гадината Аджи Тае , само дет' оня взриви всичко и се отърва някак.....сега вече Мунсу се събуди, и е като нов човек , нямам търпение да видя, как ще довърши започнатото преди години :mm: ....всъщност вече мисля ,че по-голям проблем ще са му слугите на Аджи Тае, които воубще не ги касае болеста му и могат да го накълцат X_X и все пак: Go Munsu !!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 1:14 am 
Аватар

Аджи Тае се оказа демон :shock: това ми дойде нанагоре, особенно в комплект с историята как е бил намерен от малките деца. Лошите доста бързо взеха да умират, предполагам, че в последния том ще се сговнят много нещата за нашите герой :? Не вярвам Мунсу този път да издържи и да оживее ... въпреки , че защо не :? Чудя се и какво е Садно в крайна сметка, каква е нейната мистерия.

damz ....още един том остана

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 1:56 am 
Аватар
OnizukaKun

Мунсу е ясно, че е пътник :(
Това е един от най любимите ми главни персонажи...
Сандо, сто на сто е я експеримент на Аджи Тае или основният иструмент срещу Мунсу...поне с такива впечатления оставам :roll: особено с първото (може да бъркам)

Жалко, че и идва края на тази страхотна творба! :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 08, 2008 9:45 pm 
Аватар

Won Sul беше казал в един от томовете, когато клоуна го атакува с КИ, че този тип атаки са безмислени срещу него :arrow: защото е мъртъв. Ок, Сандо кога беше на умирачка и я спаси Аджи Тае ? Преди или след битката й със същия този "клоун" (така и не мога да им запомня имената :roll: ) ? Защото ако е било след и тя все още е била подвластна на този тип атаки, това не означава ли , че си е "нормална" , демек живичка ? И че другаде се крие тайната й ? Защото имаше теория, че е поредната от ходещите трупове :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 4:10 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Аз да си кажа че има един оригинален чаптър на хард носител(хартия) от около 2-3 години и оттам се зарибих...мангата е невероятна,но само до 16 волиум ли е стигнала,защото не съм я прочел още цялата и ми се щеше да знам има ли край или още ще излиза???
Сори за тъпите въпроси :blush:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2008 4:16 pm 
Аватар
Модератор

http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... 760#556760
Кой нечете тук а ? :>

Аз скоро я наваксах, доста добро заглавие, но преди няколко месеца се спойлнах без да искам (то пишеше спойлер, ама от къде да знам, че баш за края ставаше дума :>) и знам края. И затова предпочитам да не я коментирам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 3:51 pm 
Аватар
Модератор

Като гледам сайта на Young Gangan новата манга на мангаката ще е Let's Bible. Който още не е чел oneshot-а може да го разцъка. Честно казано се надявах на сериализация на последния oneshot Akuma Bengôshi Kurabara (Devil Lawyer)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 10:47 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Пфуууу току-що прегледах raw-а на последния том. За съжаление корейския raw затова почти нищо не разбрах >< Но поне по картинките определено мога да кажа, че края напълно ме задоволява ^^ Много силно направен и напълно подходящ. Само се надявам това дето се тегли в момента през share да е наистина 17-ти том, а не поредния фейк, че поне да разбера и какво си говорят ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 11:02 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Мдам за щастие се оказа читава архива ^^ Определено се потвърждава мнението ми. Също така се потвърждава и предишното ми усещане, че историята като цяло куца >< Но пък героите до последно си остават супер готини (да не говорим за арта 0_0), пък и края беше

Цитат:
бааааси и хепиендовския 0_0. Приятно ми стана, но очаквах все пак по-мрачен да го направят. Както казах определено ми беше приятно и го предпочитам пред някакъв сдухан край, но останах изненадан ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]