|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 5:01 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
@ Mika-chan : С фигурирането на светлината само в долния десен ъгъл губиш много пространство. Тази снимка е можела да стана много хубава панорама, но прекалено малко от пространството си използвала. ОСвен това ми се струва, че е снимано с...хммм какъв апарат?
@ Lenalee : Много хубава снимка. И понеже обичам да давам конструктивна критика - дясната 1аст на таза е издадена една идея по-напред.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 7:21 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Обективно мнение - много добра снимка.
Субективно мнение - губят ми се контурите на цвета в краищата, но в крайна сметка аз бих я снимал така, ти имаш своя визия, която си показала.
Харесва ми.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 8:01 pm |
 |
Mika-chan 666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Мар 27, 2007 10:47 pm Мнения: 722 Местоположение: ?????
|
Mephisto написа: @ Mika-chan : С фигурирането на светлината само в долния десен ъгъл губиш много пространство. Тази снимка е можела да стана много хубава панорама, но прекалено малко от пространството си използвала. ОСвен това ми се струва, че е снимано с...хммм какъв апарат?
Ами тва стана защото не ползвах светкавица и слойих фотоапарата на пержаза,защото иначе щеше да е мн по-размазано.Иначе апарата ми е Vivitar
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 5:34 pm |
 |
Hinata_Foxy |
|
 |
|
Mephisto - мноо нежен кадър, уаа велико е !Много ми харесва
Ето и малко (ок де не са толкова малко) мои .... иска ми се и други да кача но ще ме издадат относно конкурса so~ here there are:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Номер 9 е едно нищо но понезнайни причина много си я харесвам xDD
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|