|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 2:57 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Съмнявам се да е така По скоро Гътс върви по стъпките на Некропича
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 8:47 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
чета внимателно, че сте на последните излязли чаптъри и не искам да се спойлвам ... много
аз съм на момента в който Гатс изтрепа онези "елфски" дечица брутално ... зверски добро
сега се смея на гордата ватиканска "армия" от един единствен войник (оня с металния прът) и ордата благородничета
само едно не ми стана ясно - в началото не казваха ли, че откакто новия крал е седнал на престова, нещата вървят на от лошо към по-лошо и нали тогава Гатс се запозна с малкото елфче, а сега пак ги дават заедно , но ни звук ни стон за друг крал на престола ... ох нещо не съм разбрал като хората
мацето на ватиканската армия е сладко
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 12:04 am |
|
altras |
|
|
|
Evility написа: altras написа: Защо подяволите Гатс има бял кичур коса след армора ?!?!?!?!?!?!?!?!? Така е баси гея Натикай се ти в подобна броня, размахай такъв меч и се бий с апостоли, та ще те видим после дали изобщо някакво окосмяване на тялото ще имаш...Тогава защо целия не е побелял както Morridin каза? Нужно ли е да се променя визията му с която хиляди фенове са свикнали? Вече като го погледна с бялото не съм с чуството че това е машина за убиване, а че гледам някъв обичаен аниме герой с яката прическа Просто мразя промяната по някой път .... Не ми обръщайте внимание Morridin написа: Иии... какво му е гейското като е с бели коси, той да не се е изрусил нарочно като че ли... просто след всичко, което преживя ми е интересно що целият не е побелял. А и ест. че ще поомекне малко, все пак си намери нови другари; друг е въпроса, че ще стане същински демон в момента, в който някой от тях загине, а това със сигурност ще стане Интересна теория, която Сафо вчера ми разказа, ама го мързи да пише тук: Skull Knight-a всъщност да е Гатс от друго време/измерение, както и онази малката вещица - Schierke да е онази старата от друго измерение/време. Много интересно се вписва и има възможност да е така... И това че има нови другари ще го накара да забрави, толкова много, какво е ставало преди ?
Иначе интересна теория
Интересно ми е дали ще върнат Каска в нормално състояние (след още 895468 тома естествено)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 9:41 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Новия чаптър излезна.Следващия е след няколко дена.Тоест на 22ри.
Иначе чаптъра не беше нищо особено.Разтягане на локуми.
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 19, 2007 7:41 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Оууу тва си е една от най яките манги които съм чел някога
,и ми е от първите мн ме кефи
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 10:19 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
191 не беше чак толкова лоша главица, можеха да спестят момента с Бандата на ястреба и папата.
Както и всички тия истории с Виндимиионите и прочее ненжуна шляка. Дето бяха цели 2 тома и нещо...
192 обаче е друга история. Ей са стана кървава и мътна.
Ганишка веднъж се е трансформирал с Бехелита, сега още веднъж с това гнусното нещо...
Сигурно Грифитсу пак ще го отвее; той е God Hand все пак... нз ;/
Накрая общо взето Грифитсу ще стане абсолютен монарх, властващ над всичко... щом папата му падна в краката, егати ><
Гатсу ще опраи Кас'ка и ще успее да и върне разсъдъка (крайно време е) - после ще я оправи още веднъж, но по друг начин.
Или просто всички ще изгинат кат песове в ElfHell
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 30, 2007 6:01 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Gatler написа: кога излиза 293
Въпрос на годината
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|