Дата и час: Вто Фев 25, 2025 7:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 7:24 pm 
Аватар

Хм ... аз бях сънувала че съм при баба и дядо в Попово и че входната врата от дървена е сменена на метална,зелена, с някви кръгчета по нея. Няква събуждам и се чудя къв е тоя сън, тва Попово ли беше,кво става. 6 месеца по-късно отивам и гледам сменили вратата с абсолютно същата от съня ми и гледам ей така :shock: а не бяха ми казали че са я сменили. Ммм .... тва като го разкажа на хората не се впечатляват особено xDD иначе странни истории... заспивала съм права, докато отивах до тоалетната ... xDD щото на мен ми причарнява супер лесно, облегнах се на стената, унесох се в сън и само си спомням момента на падането xDD ммм .... случвало ми се е да сънвуам егати бруталния сън, ама то по-скоро беше усещане на потъване ... и някво се опитах да се събудя, ама нито очите ми се отваряха, нито можеh да помръдна, да извикам .... почнах да мисля за стаята в която се намирам и така се събудих ...
имам и някъв супер тъп детски спомен,който надали е вярен, все пак детското въображение е ... силно ... xDD викахме духове с карти и самата карта взе да трепери xDD нз ... луда работа

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 7:35 pm 
Аватар

Tra[n]ceR написа:
мини на някой друг жанр аниме поне - yaoi - тогава какви ще ги сънуваш... =)) :D

Транс рекламира йаой. :shock: Аз сама не вярвам на очите си, камо ли някой да ми повярва...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 7:42 pm 
Аватар

доста пъти съм имала дежа ву; никога няма да забравя като бях по-малка в стаятами се бе6е появило не6то 4ервено съсъ сини о4и на тавам и ме гледа6е помня 4е пи6тч1х и вследва6тия момент като дойдоха на6ите то бе6е из4езнало; и аз като някои сам "играла" на дама пика та пак в един такъв ден аз и 2 мои фр отидохме да играм в една изоставена къ6та накраяна града влизаме и по4ваме с това дама пика след малко вси4ки усетихме 4е някой ни наблюдава и видяхме някаква сянка да се движи към нас (найстина неси измислям знам какво видях), пове4е нестапихме в къщата и дама пика стана табу; др което ми сее слу4вало не6та да се пускат сами пр: имах игра4ка дето като натисне6 някакви коп4ета по4ва да пиулка, или радиото/телевизора в др стая си варвят при полжение 4е вкъ6ти сам сама и сабили изклю4ени :shock: и др работи сами се слу4вали ама ме марзи да пи6а :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 8:27 pm 
Аватар

случвало ми се е да имам доста странни сънища (пр. сънувам някой сън за втори път, но усещам, че това вече ми се е случвало, и правя така, че съня да се развие по друг начин)

но като цяло приятелите ми вярват на това, което им разказвам, защото са ставали свидетели на доста неща, които са "веднъж в живота"

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 05, 2007 2:22 am 
Аватар
Bass addicted
Bass addicted

миии няма неша за които хората не ми вярват :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 05, 2007 3:30 am 
Аватар

NiKi-S написа:
доста пъти съм имала дежа ву; никога няма да забравя като бях по-малка в стаятами се бе6е появило не6то 4ервено съсъ сини о4и на тавам и ме гледа6е помня 4е пи6тч1х и вследва6тия момент като дойдоха на6ите то бе6е из4езнало; и аз като някои сам "играла" на дама пика та пак в един такъв ден аз и 2 мои фр отидохме да играм в една изоставена къ6та накраяна града влизаме и по4ваме с това дама пика след малко вси4ки усетихме 4е някой ни наблюдава и видяхме някаква сянка да се движи към нас (найстина неси измислям знам какво видях), пове4е нестапихме в къщата и дама пика стана табу; др което ми сее слу4вало не6та да се пускат сами пр: имах игра4ка дето като натисне6 някакви коп4ета по4ва да пиулка, или радиото/телевизора в др стая си варвят при полжение 4е вкъ6ти сам сама и сабили изклю4ени :shock: и др работи сами се слу4вали ама ме марзи да пи6а :mrgreen:

Тва с телевизора и радиото е от тока, happens all the time. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2008 4:32 pm 

Влизам аз в час 15 мин преди края и казвам че си бях до нас да видя баба ми(наистина) и г-жата не повярва [/b]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 7:58 pm 
Аватар

Buffy_963 написа:
Ми понякога когато сам замижавала за малко все виждам някакви светлини и когато ги отворя вждам някакви оранвеви то4ки навсякаде!!!
А и са6то ми се е слу4вало като се загледам на някаде и по4вам да виждам някакви танки прозра4ни продалговати балон4ета,които в краи6тата са о4ертани с бяло!!!
:!: Някои 6те ми обясни ли това??? :!:
:idea: Е слу4вали ми са се и по странни не6та,но друг пат 6те ги разправям!!! :idea:

Ми тва което знам от лично пробване е че светли/тъмни предмети се набиват в паметта при вглеждане и после като си преместиш погледа виждаш светлите петна насложени върху нещо друго и е малко странно.
Веднъж пък си говорихме с баща ми към 20-30 минути, като всеки беше от различна страна на масата, а помежду ни имаше свещ (май коледа беше или НГ) и после не виждах с лявото око в периферията, в смисъл виждах само това което е пред мен, но не и това което е отляво ;) ефекта продължи към 30тина минути. В началото доста се шашнах кво ми става, щото не можех да определя какво точно не ми е наред със зрението, а ме дразнеше нещо :P

mirey написа:
Хади и аз :D
Като малка се събирах с няколко мои много добри приятелки и винаги си играехме на едно и също място - на един пеобразен лост,...
:roll:

имаше нещо много подобно в Animatrix
:mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 9:11 pm 
Аватар

В 6 или 7 клас,абе когато имаше едно така по-силно земетресение май към 4 ,та на следващия ден на училище имаме английски,в стаята почти цари тишина по едно време леко се заклати чина погледна прозорците и те(бяха отворени)и те се клатеха погледнах даскалката,която и тя се оглеждаше и гледаше в мен.Та всичко свърши след 10 мин свършихме часа даскалката излизна за междучасие и аз викам на съседките по чен`Оле оле имаше заметресение,вторични трусове а у оле оле`еми да ги ева и в шматките изсмяха ми се в лицето и ме обявиха за луда :evil: 5 мин ги убеждавам(добре ве за какво да ги лъжа)
Та идва даскалицата за час
-А бе вие деца усетихте ли нещо преди малко?-при което аз избухнах
-ААААААААААААААААААааааааааааааааааааааа ВИДЯХТЕ ЛЕ УЕ!!-и те оле оле а у :lol:

Много мразя дав е ми вярват начи :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 9:17 pm 
Аватар

Бях се навил с един приятел да преспим на гробището в Бургас.През ноща сичко беше нормално ама към 11:30 зеха да стават некви изрудщини.Отнякъде се чуваше некво тътрузене на крака ,тежко дишане имаше бая мъгла.И най- голямата изрудщина (която ни накара да спринтираме като нигерииски олимпиици) беше че от нищото изкочи некво огромно черно куче без ОЧИ и около него имаше некакви сфери прозрачни.Тогава направо си усещах как сърцето ми бие в задника.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 10:39 pm 
Аватар

Akuma-kun написа:
Бях се навил с един приятел да преспим на гробището в Бургас.През ноща сичко беше нормално ама към 11:30 зеха да стават некви изрудщини.Отнякъде се чуваше некво тътрузене на крака ,тежко дишане имаше бая мъгла.И най- голямата изрудщина (която ни накара да спринтираме като нигерииски олимпиици) беше че от нищото изкочи некво огромно черно куче без ОЧИ и около него имаше некакви сфери прозрачни.Тогава направо си усещах как сърцето ми бие в задника.

абе гъби в гробище..... :shock: :shock: :shock: не е добра идея. поне според мен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:20 pm 
Аватар

Dunan_Knut написа:
Akuma-kun написа:

абе гъби в гробище..... :shock: :shock: :shock: не е добра идея. поне според мен.

what mushrooms?

Заглавие: Re: ::Никой не ви вярва::
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:22 pm 
Аватар

Doupi написа:
Имали ли сте случка, която да я разправяте на приятели и никой да не ви повярва... Разкажете за прикюченията си тук :)

не ...винаги вярват....защото са били там...те знаят...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 11:36 pm 
Аватар

Akuma-kun написа:

omg............................. :shock: УжасТ...

Ми~ най-странното... Преди около половин
година имах една поредица от сънища за смъртта
и в последния я сънувах самата нея, но преди
последния сън станаха едни неща... Първо баща
ми получи два инфаркта и едвам оживя, буквално
по същото време вуйчото на Риса също получи
инфаркт и почина... Малко по-късно един роднина
почина точно същата нощ, когато сънувах най-бруталния
от всичките... Точно преди поредицата от сънища,
имах нещо като усещане. Висях си към 11 и нещо вечерта
в кухнята и гледах телевизия. В един момент всичко
стана сиво-черно и главата ми сякаш се озова в менгеме.
Ушите ми забучаха и за части от секундата чух свистене
на гуми и писък. После като се съвзех........ няма такава истерия!
Просто не можех да се контролирам. След това се случи
и поредицата от сънища и... scary >.<

edit:

kimera написа:
не ...винаги вярват....защото са били там...те знаят...

pleeeeee~ase tell me T^T

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 12:23 am 
Аватар

:roll: Нещото за което никой не ми вярва...
Ми никой не ми вярва че нямам спомени от "вчера", но наистина не мога да си спомня нещата случили се преди няколко часа. Ако се замисля и се сещам че нещо си би трябвало да се е случило по някое си време, но как се е случило и какво съм правила аз по това време не знам.
И хората не ми вярват че сънувам цветове. Като попитат какво сънува и им кажа "жълторозово с примеси на оранжево и от време на време слънчево зелено" и всички се смеят а аз наистина това си сънувам.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]