|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 04, 2007 2:15 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
И на мен ми хареса доста. Но пък мисля,че може още контраст да направиш.
Първата снимка от гъбите също ми хареса. Концентрирай кадрите повече в/у гъбките.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 04, 2007 2:28 pm |
 |
NeoLitiC |
|
 |
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
Mephisto написа: И на мен ми хареса доста. Но пък мисля,че може още контраст да направиш. Първата снимка от гъбите също ми хареса. Концентрирай кадрите повече в/у гъбките.  Относно контраста тая снимка я снимах 15 пъти докато се докопам до това  може да и кача по някое време още един два варианта ама ще видим Hinata_Foxy написа: NeoLitiC - страхотен кадър .. фокуса, писалката, хартията ..... пффф .... велико е .... => Save Picture As ...
Благодаря

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 04, 2007 5:32 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
NeoLitiC написа: Mephisto написа: И на мен ми хареса доста. Но пък мисля,че може още контраст да направиш. Първата снимка от гъбите също ми хареса. Концентрирай кадрите повече в/у гъбките.  Относно контраста тая снимка я снимах 15 пъти докато се докопам до това  може да и кача по някое време още един два варианта ама ще видим
Имам предвид да увеличиш контраста на Фотошоп.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 04, 2007 11:04 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
|
И в трите снимки има по нещо много приятно.
Но имам и по някои малки забележки. Няма да се впускам в подробности, но мисля, че трябва да се концентрираш върху светлосенките още малко.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|