Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 8:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Пфф е, shadowblack позна, ама пак бързо си промени решението... бати тъпанара в единия момент вика по нея, в другия тя идва и той почва да й бяга .. и после ае пак я гони ....Like.... :roll:
Ония голия нали уж е дракон на тъпото бест-фреднче? как ще се съвместят с Тоа и с Джин нз.. :?
Битките са ми яко зле, в покемон са пъти по-добри :roll:
И тия млекоцистерни, при тва провисени, супер мн ми бъркат в здравето :roll:
А кво, явно шефа на ИСДА си има драконче-преобразило-се-в-дъщеря му, мм, неговата лична ДОРАМА.... :?
Дано от другя еп вкарат и малко история, че нещата верно не са на добре...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 9:07 pm 
Аватар

Не вярвах, че така ще стане, но е зле.. :roll:
Какво прави тази Тоа сега не мога да я разбера. Идва от никъде, казва на Джин, че винаги ще е до него и после "опа, сори, вече не става" и нашият отива да си реже вените ^^'.
Твърде много битки, които не са и интересни. Единият като тръгна да се трансформира и да вика нещо, ми стана много забавно. Изобщо май е по-добре да се върнат на романса отколкото да продължават с този резил :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 9:55 pm 
Аватар

И мен малко ме издразни как Джин набързо си промени мнението на 180 градуса, при това два пъти: първо искаше да е с нея, после го беше страх, и накрая хукна след нея! Че даже и се качи на друг дракон! Много бързо си преодоля страха от дракони, нещо... :roll:

Но определено много, ама МНОГО, повече ме дразни Казуки. Ноа от Киба и Сузаку от Code Geass също ме дразнеха, ама онея двамата поне имат някаква цел и се бият за нея. Докато тоя ако го питам за какво се бие хващам бас, че не може ми отговори. Егати бебето!
"Ура, и аз ще си имам драконче!"
"Ти си ми най-добрия приятел, ама ако не дойдеш при нас ще те застрелям!"
"Джин, гад такава, нали си ми най-добрия приятел, що ми открадна дрокнчето? Мразя те! Джиииииииин!"
"Уааа, мамо, пък Джин ми открадна дракончето! Мразя го! Ще плача! Уааааа!" *следва половин час рев с пълно гърло.*
:roll: :roll:

Горе-долу трябва да сте схванали какво ми е мнението за Казуки... :roll:

А ако Акира и Макина спрат само да се гледат влюбено и вместо това се зацелуват много ще ме зарадват - щото в момента само заради тях продължавам да го гледам анимето. Досега го гледах и заради гърдите на някои от героините, ама вече не ми правят впечатление - за три епизода им свикнах, а пък и съм гледал Witchblade (тук са много подобни, само дето там харесаха повече).

Бе я верно да се връщат към романса, с малко история за разнообразие, че нещо...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 10:19 pm 
Аватар

стана ми интересно, а като видях превюто вече работата ми стана кристално ясна.
Най-сетне ми се избистриха нещата с тея Дракони, иначе и идея си немах, кой с кой е, кво правят, кви са им целите...
Да видим как ще реагира казуки като разбере кви ще ги надроби Джин.

Абе shadowblack, я за момент си представи, че си в армията. Бачкаш, бачкаш, тамън да получиш някой висок ранк и изведнъж ти казват "Сори пич, ама твоя най-добър приятел ни се обади току що, май на него ще му дадем повишението."
Е няма ли да ти стане кофти? :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 12:51 pm 
Аватар

Тези дракони яко дразнят :lol: А the big boobed girls се увеличават..
Съгласен съм с всичко изброено и за Казуки, а Джин :roll: много е объркано това дете :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 26, 2007 7:30 pm 
Аватар

shadowblack написа:
"Уааа, мамо, пък Джин ми открадна дракончето! Мразя го! Ще плача! Уааааа!" *следва половин час рев с пълно гърло.*

Почти познах. :roll:
Цитат:
Damn Jin, he took my Gio again. Absolutely unforgivable!
:roll: Казуки все повече ме дразни. Дано след срещата му с тая новата едрогърда мадама (и най-вероятно - още някой дракон) да се поосъзнае малко.

Иначе епизода не беше лош, макар че нищо чак толкова не се случи (ако не броим, че ISDA се показаха като идиоти) и не беше разкрито нещо повече за историята. Този път нямаше битки на дракони (и слава богу :roll: ). Ще ми се най-после да обяснят малко за тоя Резонанс. Също и как/защо Джин чуваше песента на Тоа.

Акира и Макина продължават да са ми най-симпатичните от всички членове на ISDA (и май при тях има най-голям шанс да помогнат на Джин и компания по-нататъка), а оня с очилата все още ми е най-противен (ако не броим Казуки).

Очертава се поне още един-два епизода търсене на Тоа, както и поредния арест на Джин. Дано след това да разкрият малко повече за историята.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 26, 2007 9:28 pm 
Аватар

Не искам да го кажа, но нямам избор..зле е.
- Всичко, което каза Казуки в този епизод звучеше толкова пародийно, че колкото и да искам не мога да го взема сериозно.
- ISDA явно си избират женските мембъри по надареност. Това не е откритие де, просто сега забелязах, че всички са от организацията.
- Забележете как звучи просто на български: "На Луната..Тоа е на Луната" :hotl: А какво прави Тоа на Луната милата? Плаче си тихичко докато Джин за пореден път си променя мнението и решава, че не може без нея.
- Уменията на тези хора са злее. Размотават се из въздуха и размахват някакви неща, уж хвърлят атаки, ама..
За драконите да не говорим, вече ме отчаяха :lol:
- На къде без 1-2 странни имена- Album и Machina. Поне се чете Макина, а не Машина.
Пфу, добре го оплюх и ми олекна ^^'
Продължавам да гледам, пък да видим дали има смисъл.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 26, 2007 9:51 pm 
Аватар

Най-вероятно ще го дропна това аниме. Изобщо не ме зарибява. историята има потенциал, но реализацията е супер зле.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 26, 2007 11:07 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

На мен ми харесва сюжета и въпреки натрапчевото ечи ще продължа да го гледам за разлика от някой други, които страшно ме разочароваха след 2рия , 3тия еп...
Мека елементите са доста новаторски и арта е добър, има екшънче. Само се надявам да вкарат малко повече динамика в сюжета и да ограничат малко ечито. Друг плюс който мога да му дам е това че има добра background музика и ужасно добър опенинг, ендигна малко издиша, но пак с добра музика.
В 4ти интересното за гледане беше нахлуването в базата на ISDA, тупаниците и серийките който Гио раздаваше.
Незнам защо, но не очаквам много от следващия еп освен кратка развръзка на сегашната интрига.
Та с други думи - анимето е средна работа за сега, може би и за напред, и все пак смятам да го следя.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2007 10:11 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Е дееееееееееееееее'''а и балоните деа, как ме дразнят :x Тва на HD 75" няма да могат да се поберат тия ц.ц. ве :x И то не един, не два - 351535 комплекта, кво е тва?! Зарибяваме фенчета-сукалчета ли кво/ Баси грозното и гнусно ... =/

Така... Казуки е тъпа п(#%ка, no comment. Само дано не го направят така, че да се осъзнае и да му дойде акъла чрез битки с нашия малко преди да пукне, писнало ми е от толкова безмозъчни нещастници.

А тва, че се сработиха толкова добре Гио(дъ убер-гуд лукинг дюд :mm: ) и пишлемето ме учуди в добра посока... интересно до къде ще се развие комбината им, след като и Тоа се намеси =/?

А пък Тоа... има способността да пее във космоса, уау :> как ли се разпространява звука в космоса, хмм :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2007 11:15 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Леле, като гледам какви критикибере анимето...а мен ме грабна..вярно че битките са хипер зле...ма нещо ме кефи дранкочета мракончета, следя си го 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2007 11:30 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Оооо първият еп реших, че ще е нещо интересно, ама май очакванията ми не биват оправдани, хм....
Главният (леле къф ужас, даже името му не съм запомнила) е голям гей. Да не коментирам любовта му от пръв поглед с драконка... мда
Освен това арта на самите дракони ме дразни (само мен?)

Ама ще го гледам де, щото кой знае, може и да стане интересно??

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 10:43 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Абе да ве, той главния е ебахти педалчето. обаче TOA ме кефи :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 10:41 pm 
Аватар

Аноо..само на мен ли ме се струва или те..растат :shock: :lol:
Изображение Изображение
Ако питате мен, това е далеч по-страшно от драконите :hotl:
Иначее, малко по-добре беше този епизод от миналия. Като изключим глупавото депресиране на Тоа и леката непридвидливост на Гио, който нямаше как да се сети за капана..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:00 pm 
Аватар

Мда..растат, растат :lol: Мисля, че и Тоа израства в тази насока :?
Не знам как Гио се измъкна от тея странни капани :lol: Какво ли не му пуснаха, че и една от едрогърдите се би с него :lol: но нее той е непобедим.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 11 [ 165 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]