|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 3:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 6:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ясно, мое недоразбиране ^^'
Ммм в "онзи форум" какво ли не може да се прочете :Р . Ако ККС!Шаоран е баща на нашия, значи създава лична армия от малки клониги синове
За огледалните става дума, че сплаша на 170 и на 171 са като огледални образи.-> Шаоран и Уатануки
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 6:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
xkivax написа: Нещо против фенгърлите? Who, me? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Of course not, dear. Don't be funny. Haruka написа: И като стана дума за фенгърли, дали само аз си представих продължението на този разговор по следния начин: -Tomoyo: There is sth you wish to discuss with me, yes? -Fay: I just wanted to kindly ask you to please take your hands off my Kuro-tan^^ -Tomoyo: I`m afraid that I`ll have to refuse. -Fay: I thought so. Then how about a "who`s paid more for Kuro-rin" duel? Изпросих си бавна и мъчителна смърт XD
Идея си нямаш и то каква => to be continued
1. Тцък, Haruka. Това с kekkai-я (за мен) си е взето баш от X/1999.
2. R!Syaoran е (може би?) научил/видял специалния kick чрез C!Syaoran.
3. Наистина му съчувствам на Kuro-sama. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Разбирам го как се чувства сред такива "дразнители" ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ( ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) )
5. Давам пример (по-нагледно ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) )
![Изображение](http://img170.imageshack.us/img170/2654/016hw8.jpg)
Не знам защо, но това ми напомни за близнаците в Clover (както вече казах). Всъщност те там са тризнаци ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) И единият бе убит
6. Друго, за което се сетих, че малко тук (Nihon arc-a) прилича на Magic Knight Rayearth. Hai, hai, знам, че е нормално, но ме е страх да не се получи малко "отворен край" като в MGR (въпреки че някой от героите ще има "нещастлив край" (^_^)" ), след всичките upgrade-и и etc.
@ "онзи форум" - там вече ме е страх да влеза, че не знам, какво ще видят очите ми (X_X) ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Темата за Syaoran вече не я чета
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 8:03 pm |
Darkprince |
|
|
@ PAЗYM - чЕкай малко. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не казвам, че Syaoran и Watanuki са близнаци. Просто предполагам!, защото подобно нещо (това с картинките) съм го виждал и в Clover, т.е. подобен "огледален" ефектът (само да не обвинят в "префилософстване" (^_^)"') го има там, макар и малко по-различно и с друга цел
Това, че двамата държат "sakura" - еми надали, след като казаха, че между тримата има "връзка" (^_^)"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 10:06 pm |
Haruka |
|
|
Darkprince написа: 1. Тцък, Haruka. Това с kekkai-я (за мен) си е взето баш от X/1999.
Че то и аз това казвам ^^'
2. Ми той много хубаво е видял, ама и аз видях ->не значи, че и аз мога така ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Значи ако се е научил от Сейширо чрез клони, то двамата Шаорановци не са били просто свързани чрез окото, а и тялом по някакъв начин.
3. Аз пък разбирам дразнителите
6. Ммм че то за Кламп направо ще е рекорд ако завършат манга, че и я завършат с край. Бяха казвали даже, че ще е щастлив, но не се зне за кои от героите.
@PAЗYM, е то те няма как да са близнаци в буквалния смисъл на думата, пък за тризнаци камоли. А каква им е връзката, за сега само гадаем, ама на края ще се окаже, че нищо не сме познали.
@Hanabish, чети чети Холик ^-^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 8:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Това с двореца направо ме уби ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Но като цяло главата ми се видя малко мудничка... (Може би се дължи на факта, че изчетох на екс всички томове на Bleach от неделя до днес и малко не ми достига "йекшън", все пак стила е мааа~лко (според мен де ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ) по-различен).
littleVillain, Атлантис, 'що така искате да се оттървете от двата единствени романтични персонажа в мангата? Айде Шаро - разбирам, ама защо и Сакура? Несломимия романтик в мен се бонтува и мечтае за развитие м/у отношенията на Шаоран и Сакура!
// странно, как така във всяка една манга, която чета си намирам по една романтична двойка, която да подкрепям ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
1. Оуу, императрицата е мн стабилна♥ Томойо е нещо повече от dreemgazer, щом може да прави бариери ;] Тъй че не мисля, че за нея цената е голяма, просто самата й сила е мн голяма. 2. Шаоран е бил пленен чааак след всичките там спомени да се натрупат. Най-вероятно при time-warp-а към Юууко♥... Тъй че способности ясно, но сейширо не вярвам да се пусне лесно. Кво -показват ги как се бият, дават романтични спомени и хоп - боя свършил. Мнадали... Притеснява ме това, че всичи други останаха в бариерата. Толко ли не им пука че тия рушат и мажат всичко в обсега им. Бати хората :-0 3. Пхх не е лесно с такива жени наоколо xD Особено за горделив човек като Куроппун, вероятно е още по- x| 4. ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) 5. Дали посредата е Сакура? И те хуу си ходят по вода, ми тя дали ще е спяща или будна ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
ПП: на онва с дългия ник, мож да му викате Recca за кратко, ма ника му е баннанат...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 10:51 pm |
Haruka |
|
|
SayanMk написа: 2. Шаоран е бил пленен чааак след всичките там спомени да се натрупат. Най-вероятно при time-warp-а към Юууко♥...
Е че как така О.о? Шаоран са го хванали пленник като малък, после ФУР е създал клони по него, после Шаоран дава душата+око на клони и клони бяга. След това се трупат спомените със Сейширо и всичко останало, но те са на клони, а Шаоран само ги гледа. После Xing освобождава Шаоран и така...
Аз ли нещо обърках някъде или..?
Към П.П. : Това го бях предположила, пък то взе, че се оказа и така
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 11:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
ми за Шаоран е така, щото той нали е платил време и свобода - времето от когато е пленен ^^
само дето клони не бяга, а ФУР май си го праща в Клоу света... или поне всичко е подготвено така, че да го доведе до началото на Тсубаса-историята
предполагам е искал да прати самия Шаоран, но той се е възпротивил като му е разбрал плана и затуй ФУР си прави клони за целите
а ето тази страница (ch. 119) ![Изображение](http://img215.imageshack.us/img215/4580/19af3.th.jpg) ме кара да мисля, че Фужитака може да е пешка на ФУР, така както Ашура - в сми не че го слуша дословно, амa FWR знае, че той ще намери дете - клонинга, което трябва да обучи за архитект и да запознае с принцесата, както и Ашура прие Фай и го научи на магия, знаейки за проклятията. По същия начин и Куро беше косвено изпратен (като остана единствения оцелял) към Томойо, която в точния момент го прати към Юко. Фужитака щото много удобно е човека, който проявява интерес към ключовите руини, и ако не се лъжа точно той зарибява краля там да започнат разкопки - в неговия случай ми мирише яко на чуждоземец
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 11:51 pm |
Darkprince |
|
|
PA3YM написа: а ето тази страница (ch. 119) ![Изображение](http://img215.imageshack.us/img215/4580/19af3.th.jpg)
![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) Като го спомена, звучи доста логично, че може и да се окаже вярно. Ама не ми се ще Fujitaka да се окаже пешка на FWR ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) А иначе на страницата пише, че FWR е предвидил времето и мястото. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Макар че си мисля, че пешките на FWR имат "празен" поглед. Изключение прави онова "докторе", за което не се знае кой е и какво се бори. (O_o) (?_?)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 11:58 pm |
Haruka |
|
|
PA3YM написа: а ФУР май си го праща в Клоу света... или поне всичко е подготвено така, че да го доведе до началото на Тсубаса-историята
Ами аз пък до колкото помня, ФУР иска да го прати и за това го създава, но май иска това да стане без той да получи част от истинския Шаоран. Тук той се намесва и му дава окото и той го пуска, а не ФУР.
А за Фуджитака си го спомням това и мн добре съм го проучила него. За това го споменавам няколко пъти, че знае нещо повече. И, че не може просто да е намерил клони. Такива случайни работи не стават в Тсубаса. Томойо, Ашура, Фуджитака..все спасяват по някой.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 12:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Досадно ~_~" Но пък това опростява нещата. Значи ФУР не е толкова голяма клечка, колкото си мислех. Единственото, което е можел да знае, е че те ще тръгнат след перата. Единственото, което е могъл да направи, е да прати клонинга, който да ги събере вместо него и да сложи некви гадорийки на компаньоните, че да е по-лесно да се оттърве от тях... Но пък сийла на Р!Шаоран, включва явно освен емоции и мислене и консервиране. При развалянето на сийла, при връщането на окото на мястото му демек, всичко, което Ф!Шаоран е изпитвал, учил, мислил, знаел, тренирал и т.н. отива във Р!Шаоран, а във фалшивия остава само програмния код, външния вид и Хиен. Супер! Аз мислех, че ФУР е предвидил всичко до там, че е swap-нал Шаораните при трансфера, за по-голяма достоверност и че е планирал дори развоят на нещата... a to R!Шаоран така го е нае((... цакал, че ... Хн, дано фалшивия умре накрая, не искам дорами ~_~'
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 12:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15312.jpg) |
Denkira |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Всичко това са си спомени на клони наистина, не мисля, че може да се научи само с гледане така че това май е най-логичното обяснение Иначе не ми е много ясно дали ФУР го е пуснал или R!Syaoran, но така или иначе не виждам това много да е объркало плановете на ФУР даже напротив. Колкото до Фуджитака не се бях замисляла, но той наистина точно напомня Томойо и Ашура, макар че пешка на ФУР не ми звучи точната дума защото като се каже пешка все едно си няма собствени мисли и чувства. По-скоро ФУР е направил така, че да срещне Фуджитака, но не е като той да му се е подчинявал на ФУР. За сплаш страниците и двамата държат една клонка сакура, така че наистина е все едно Сакура символично е между тях. А защо да не може да са тризнаци буквално, Деси? Вярно че е доста нереално, но чак невъзможно? Иначе въображаемото продължение на разговора на Фай и Томойо ми хареса
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 10:28 pm |
Haruka |
|
|
SayanMk написа: ...а във фалшивия остава само програмния код, външния вид и Хиен.
Ммм да ама като човек се замисли, клонингът знае всичко що знае от след като е бил пуснат на свобода. Ако Шаоран е можел по някъкв начин да се научи да се бие още преди да го хванат, то клони няма такава възможност. И ако е предал дори и способностите си на оригинала, то как си има все още бойни умения? Поразиите, които беше правил в онзи свят за перото надали стават само със злоба
ФУР е просто някво си злодейче извадено от наръчника за "клиширани лоши чичковци". ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Ноо иначе си има властта човека, щом чак Юко и покойният Клоу се стараят толкова само, за да му объркат плановете.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|