Дата и час: Вто Фев 25, 2025 9:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 12 [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща
Кой ще победи ?
Анкетата свършва на Чет Ное 08, 2007 4:32 pm
 Айзен  49%  49%  [ 74 ]
 Кеншин  51%  51%  [ 76 ]
Общо гласове : 150

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 1:34 am 
Аватар

Кво му се кефите на тоя Сафийр, само сипе цинизми, Айзен-сама ще омелеее всичкииии

Цитат:
Това по-горе е майтап, да кажа. Просто си представям реакцията на някой по-нежен фенбой като се зачете на предишната страница, или фенгърлка, аххахаха

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 1:36 am 
Аватар

за жалост трябва да гласъм за aizen вупреки че ми е най антипатичния герой в bleach. а кenshin ми е любимия самураи

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 2:51 am 
Аватар

tutututututu написа:
за жалост трябва да гласъм за aizen вупреки че ми е най антипатичния герой в bleach. а кenshin ми е любимия самураи

Ти си тъп тугаа.

То се е видяло че всеки прочел колко готин е "айзен-сама" в някви митове ще гласува за него.Призовавам цялата Кеншин фенбой армия да гласува анти айзен иначе почвам си права сто акаунта и да воутвам с/у парадоксалния фенбойски вот.Абе Итачи победи шефа на скуадовете,който 100 % ще насере айзен още в шикай ти ми говориш за кеншин дето итачи мое го прасне с един хитен митсуруги анал инвейжън и да умре от кеф.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 2:51 am 
Аватар
The No-Goodnick

Кеншин 8) пича нещо много зе да ме кефи :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 3:00 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Kostadin-kun написа:
Призовавам цялата Кеншин фенбой армия да гласува анти айзен иначе почвам си права сто акаунта и да воутвам с/у парадоксалния фенбойски вот.

Go ahead..... :mrgreen: още една дисквалификация, за да пооблекчим другите състезатели

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 3:07 am 
Аватар

+1 вот за Кеншин. Причините са ясни. (Кеншин фенбой армия в действие 8) )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 10:26 am 
Аватар

Цитат:
Ам, това, че Ичиго се вижда на много места едновременно не значи, че се движи по-бързо от Сета Соуджиро. Тъкмо напротив. Соуджиро се движеше една стъпка преди шукучи и се виждаха следите на краката му на няколко места едновременно, подобно на Ичиго, но по-бързо, защото тялото му въобще не се виждаше. А самото Шукучи е още по-бързо. Обаче Кеншин е също толкова бърз извод - Кеншин е по-бърз от Кеншин в банкай.
Мне.Виждаше се последователно къде е стъпал.А при шунпото можеш да преминеш огромни разстояния дори с една стъпка.Дори няма да си направя труда да обяснявам , защо скорост при , която съществуваш едновременно на няколко места е по-голяма от скоростта необходима за да изчезнеш , защотото и двете са физически невъзможни.

Цитат:
Същия е и примера ми с Шишио и Аоши. И двамата са адски бързи. Ти говориш за това как еди кой си не го видял, аз давам същия пример.

Не , аз давам пример за изминато разстояние за време.От друга страна почти всички битки в Кеншин са в затворени пространсва :roll:

Цитат:
Азазел, никой не оспорва, че Айзен е много бърз и използва шунпо... но не мисля, че шунпо е по-бързо от шинсокуто на Хитен Митсуруги. Може би му е равно. Но при всички положения едва ли е по-бързо от Амакакеру Риу но Хирамеки.

Само , че при Амакакеру се изминава една крачка с левия крак (тва колко е ? 20 санта макс) за да ускори изваждането на меча ... за това време Айзен може да се махне от полизрението на Кеншин.

А и за сега говориш само за скорост.Защо игнорираш факта , че може да го пръсне с кидо още в началото на битката ?Или това , че Айзен може да лети ? Или това , че дори Кеншин да го удари няма да има някакъв ефект :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 10:42 am 
Аватар
Пантсу Мастър

DarkAzazel написа:
Или това , че дори Кеншин да го удари няма да има някакъв ефект :roll:

Защо пък да няма ефект? 0_о На какво го базираш това?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:03 am 
Аватар

Спирането на остър меч с пръст :roll: , а при все това кеншин се бие с обърнат

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:10 am 
Аватар

Айзен 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:13 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Спиране на остър меч на човек, който едвам се държи на крака? Брех...верно ще да е много силен тоз Айзен :roll: Сано пък може да спира куршумите на тежка картечница с обикновена морска вода. А е определено мноооого под нивото на Кеншин. И както видяхме от онова филмче тежка картечница > меч.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:19 am 
Аватар

Кеншин. Защо ли? Защото бойният му опит е доста по-голям от този на някакъв си илюзионист... А и относно правилата на турнира Кеншин пак е с предимство пред Айзен :)

Safiir написа:
...И какъв е извода от всичко? Че базирано на това, което сме видяли в анимето (и мангата) Айзен не може да направи ама нищичко за да победи Кеншин. Просто нищичко. Айзен не е показал и една способност или физически възможности, които да го правят нещо по-опасно от средно-статистически капитан. Ако тръгнем да си представяме какво в действителност може защо не си представим, че Кеншин може да разсече на две слънцето? Не са показвали в мангата, че може, но не се и показвали, че не може...
:clap:

Последна промяна Maydie на Пет Ное 02, 2007 11:19 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:19 am 
Аватар

На Айзен косата му ще му влезе в окото и ще го ослепи, а през това време Кеншин ще го нареже :mrgreen:
А другия вариянт е да му се разплете чорапа - тогава той ще получи нервна криза и ще умре от сърдечен удар
:arrow: Кеншин бие :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:20 am 
Аватар

Ама вие още продължавате.
Цитат:
Спирането на остър меч с пръст :roll:

Ами предполагам след такава изтощителна битка м/у Баякуя и Ичиго и аз щях да спрЪ меча му с един пръст. :roll:

Аз все още не разбирам. Двубоя се води по Анимето, а не по мангата. В мангата ако ще Айзен и да отнесе всички шинигамита, но в Анимето за да ги избие всичките, ще трябва да изкара 100 ръце, че да може вичките да ги спре с по 1 пръст. Както казах в АНИМЕТО Айзен нищо не е показал. Ако ще и Земята да резцепи, още не е показано в Анимето. Не съм видял ни'т Банкай, ни'т нещо друго. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:22 am 
Аватар

Safiir написа:
Спиране на остър меч на човек, който едвам се държи на крака? Брех...верно ще да е много силен тоз Айзен :roll: Сано пък може да спира куршумите на тежка картечница с обикновена морска вода. А е определено мноооого под нивото на Кеншин. И както видяхме от онова филмче тежка картечница > меч.

Едвам се държи на крака ... докато бяга :shock: Но това на страна какво общо има остротата на меча с физическата кондиция на човека който го ползва ? А й спря меча на Ренджи с ръка и след това го скъса :roll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 12 [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]