чаптера рулира..особено кошмара направо верно 2 страница е луд арта особено веригите ме разбиха тотал! чудно ми е сега
колко време ще пьтуват с тоя кораб дано не се разтегне много
аз имам усещането че тоя Elf Island може и да е вече пострадьл и то бая
_________________ It`sOver9000!!!
Заглавие:
Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 11:03 pm
thefolenangel
Всепризнат Спамър
Офф, действието се развива светкавично!
Само месец, до следващия...и после тая битка в колко чаптъра ли ще се вихри?
Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 10:52 am
Spokesman Of Madness
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
тихо бе Наруто бой! Аз съм много доволен от чаптъра,но не съм доволен от почивката която си взима Муира.....
_________________ Fuck this shit...
Заглавие:
Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 7:49 pm
Evility
Не ми се чака до 11 ноември за следавщия чаптър <.< Хич не ми се хареса тая разточена 5-минутна битка на кушаните и бандата на Грифит както и предългите разговори и появи на всякакви чалнати важни персони... *въздишка* Надявам се да изскочи нещо интересно за после.
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 1:06 am
aleksander_tenev
кфо ше кажете за новия chapter ? за мене автора още си мисли, че е лятна ваканция
Заглавие:
Публикувано на: Пет Окт 12, 2007 8:27 am
bogy_shashav
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 6:45 pm Мнения: 1074 Местоположение: Окопите около бананова република Уъркшопия
Доволен от чаптър, недоволен от чаптъра това е Берсерк! End of question!!
Бегайте си гледайте Ю Ги О и като пораснете елате пак! Тогава ще го разберете разликата!
_________________ “Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертване…”
Е хора току що изгледах анимето и ми се стори интересно. Та само нещо неможах да разбера. Нали Гътс го дадоха в 1 а серия да обива некъв змийски демон и после в гората предполагам че си спомня какво е било преди и всички еп от там нататък са ретроспекция , така ли е ? Какво става накрая 25 епизод , нищо не разбрах сички измряха , ами с гътс какво става как избягва ... моля някой да ми разясни защото ми стана интересно. А мангата от къде да почна да я чета ? Свързана ли е с анимето ?
Заглавие:
Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 8:01 pm
Kippei
OnizukaKun
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 3:58 pm Мнения: 1111 Местоположение: ~From Out Of Nowhere~
Почваш мангата от самото и начало...има много разлики...
Анимето обхваща най-вече нещата около "Band of the Hawk"
Анимето естествено, че е свързано с мангата...то Аниме е анимирана Манга...
И аз почнах да я чета и засега всичко е хипер яко - на 22 том съм
СПОЙЛЕР:
Само не ми харесва Грифит като се прероди и почнаха да идват някви изроди за да го защитават.....Изглежда сууууууууу-уу-у-упер клиширано Но ще видим нататък как ще се развият нещата
Защо подяволите Гатс има бял кичур коса след армора ?!?!?!?!?!?!?!?!? Така е баси гея
.......Това да не ти е Руши Видинлиев бе?! Гатс може да ти закрие слънцето. Че той е два метра мускули и гледа лошо. Много лошо.
В последните чаптъри характера на персонажа съвсем му се променя.... и сега някъв бял кичур коса. Това е отвратително..... Миура се самозабравя
Заглавие:
Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 2:07 pm
Evility
altras написа:
Защо подяволите Гатс има бял кичур коса след армора ?!?!?!?!?!?!?!?!? Така е баси гея
Натикай се ти в подобна броня, размахай такъв меч и се бий с апостоли, та ще те видим после дали изобщо някакво окосмяване на тялото ще имаш...
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие:
Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 2:28 pm
Morri D'in
Masaka?!
Иии... какво му е гейското като е с бели коси, той да не се е изрусил нарочно като че ли... просто след всичко, което преживя ми е интересно що целият не е побелял.
А и ест. че ще поомекне малко, все пак си намери нови другари; друг е въпроса, че ще стане същински демон в момента, в който някой от тях загине, а това със сигурност ще стане
Интересна теория, която Сафо вчера ми разказа, ама го мързи да пише тук:
Skull Knight-a всъщност да е Гатс от друго време/измерение, както и онази малката вещица - Schierke да е онази старата от друго измерение/време. Много интересно се вписва и има възможност да е така...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 51 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения