Дата и час: Вто Фев 25, 2025 8:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 12 [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Следваща
Кой ще победи ?
Анкетата свършва на Чет Ное 08, 2007 4:32 pm
 Айзен  49%  49%  [ 74 ]
 Кеншин  51%  51%  [ 76 ]
Общо гласове : 150

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:32 pm 
Аватар

Hanabishi_\R/_*cool huh? написа:
shadowblack написа:
а Айзен е над Еспадата...

буквално това показвано ли ни е :wink: ....това , че седи и се прави на готин не означава нищо.....

Силно се съмнявам, че Grommjow ще седи и ще го гледа (и ще му се подчинява) ако Айзен не е по-силен от него. Всъщност я направо изгледай пак 145 (мисля) епизод, където Айзен само с Реятцу принуди Грим да падне на колене и да му се подчини. А и другите от Еспада не ми изглеждат като 'хора', кито ще тръгнат да следват заповедите на някой по-слаб от тях. Та затова си мисля, че Айзен е над Еспадата...

ЕДИТ: Изпреварен... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:41 pm 
Аватар

Именно, Айзен в анимето засега е показал само уменията си като шинигами... А косвената връзка "Гримджоу ще седи и ще го гледа" е малкоо.... Както и да е.

Азазел, ти говориш за какво си видял в анимето. Аз ти давам пример с Кеншин.

Ам, това, че Ичиго се вижда на много места едновременно не значи, че се движи по-бързо от Сета Соуджиро. Тъкмо напротив. Соуджиро се движеше една стъпка преди шукучи и се виждаха следите на краката му на няколко места едновременно, подобно на Ичиго, но по-бързо, защото тялото му въобще не се виждаше. А самото Шукучи е още по-бързо. Обаче Кеншин е също толкова бърз извод - Кеншин е по-бърз от Кеншин в банкай.

Същия е и примера ми с Шишио и Аоши. И двамата са адски бързи. Ти говориш за това как еди кой си не го видял, аз давам същия пример.

Азазел, никой не оспорва, че Айзен е много бърз и използва шунпо... но не мисля, че шунпо е по-бързо от шинсокуто на Хитен Митсуруги. Може би му е равно. Но при всички положения едва ли е по-бързо от Амакакеру Риу но Хирамеки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:44 pm 
Аватар

Сега и аз ще кажа един довод и повече няма да се занимавам:
Айзен сам си каза, че когато някой види как си релийсва занпактуто, той автоматично попада под най-реалната илюзия в света :roll: Освен това каза, че дори и да знае, че се намира в илюзия, нищо не може да направи по случая :P Така че единственото, което Айзен трябва да направи е да си извади меча - вярвам, че поне за това ще му остане време :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:49 pm 
Аватар

Е, и? Какво като Кеншин е под илюзия? Виж, такива дребни трикове не влияят на мечоносци от неговото ниво. Можеш да позанимаеш някой по-лабав, но не и Кеншин.

Илюзиите, колкото и да са реални, си остават просто илюзии. А ме съмнява Айзен да имитира с илюзия кенки. Т.е. Кеншин го усеща и го разчита, дори да не го вижда и усеща по никакъв друг начин.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:56 pm 
Аватар

Аз казах, че повече няма да се занимавам :roll:
Така или иначе само няколко човека ще си променят мнението :roll:

....И - за последно да кажа, че когато някой от най-силните персонажи в Анимето, живял стотичци години и имал предостатъчно време да експериментира със способностите си, каже че илюзията му не може да бъде оборена, бих му повярвал....... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:58 pm 

белега на бузата на Кеншин премахва илюзии и разбива генджутсута 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 11:19 pm 
Аватар

отново на въпроса с илюзиите - доколкото помня Кеншин неведнъж се е справял с подобно нещо (пример - имаше някакъв тип с раирани ръкави, създаващи илюзия за погрешна дължина/разстояние и т.н., на което "нашто момче" не се върза задълго и му разгада движенията) и не вярвам да се подлъже. а дори да го хване - смятам, че не отстъпва на Зараки по боен опит, съответно би могъл да приложи неговата тактика, докато беше под банкай-а на Тоусен - да отбягва атаките в момента, в който го докоснат.

едит: колкото и реална да е една илюзия, не вярвам, че можеш да порнеш нечий стомах, а в същност да го накараш да си мисли, че го сърби носа...

Последна промяна postscriptum на Чет Ное 01, 2007 11:35 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 11:29 pm 
Аватар

илюзията на Айзен е пълна - заблуждава всички сетива, и не може да се измъкнеш от нея

това е казано не веднъж в анимето, и Кеншин няма и да разбере, че е в илюзия

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 12:03 am 
Аватар

АЙЗЕН
то да беше само илюзията, ма освен всичко айзен е бърз и силен
(някога да сте го виждали изобщо да си прави някво усилие да победи, обикновено използва само показалеца на едната си ръка )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 12:07 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Divinity написа:
илюзията на Айзен е пълна - заблуждава всички сетива, и не може да се измъкнеш от нея

Е той не трябва ли първо да си покаже оная работа за да може след това да ги прави илюзиите на Кеншин? Той докато си го извади и вече е накълцан на парченца ^^

Hasegawa Kumiko-chan, аз (и ти всъщност) не съм виждал Айзен изобщо да се бие. Тъй че и среден пръст да ползва за да победи пак такова нещо досега не сме виждали.

Бтв относно онова за Грими и компания...бе вие замислялили сте се че може просто да им е сложил едни вибратори и затова да не могат да му направят нищо? В смисъл като се напъне и всичко почва да вибрира...еми нормално е да падне на колене после :/ Той кой не би направил така. Тъй че това всичкото за мазно-усмихващия се бивш очилатко си е чиста спекулация.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 12:11 am 
Аватар

Safiir написа:
Divinity написа:

Е той не трябва ли първо да си покаже оная работа за да може след това да ги прави илюзиите на Кеншин? Той докато си го извади и вече е накълцан на парченца ^^

Hasegawa Kumiko-chan, аз (и ти всъщност) не съм виждал Айзен изобщо да се бие. Тъй че и среден пръст да ползва за да победи пак такова нещо досега не сме виждали.

Бтв относно онова за Грими и компания...бе вие замислялили сте се че може просто да им е сложил едни вибратори и затова да не могат да му направят нищо? В смисъл като се напъне и всичко почва да вибрира...еми нормално е да падне на колене после :/ Той кой не би направил така. Тъй че това всичкото за мазно-усмихващия се бивш очилатко си е чиста спекулация.

Сафийр, заеби мойте бойни анализи, пускай по един такъв пост дет си требе и ще гласувам за който посочиш! :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 12:11 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Safiir написа:
Divinity написа:

powned from the very beginning

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 12:18 am 
Аватар

Safiir написа:
Divinity написа:

Когато Safiir говори, даже фенбойчетата мълчат
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 12:21 am 
Аватар

Aspirin4o написа:
Safiir написа:
Divinity написа:

Когато Safiir говори, даже фенбойчетата мълчат
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

когато сафир говори всички се хилят =)) =)) =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 1:31 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Тъй като някои хора явно имат проблем с начина ми на писане нека да си разясня предишния пост.

В анимето изрично се каза, че за да може да създава илюзии трябва да му видят шикая на Айзен. И очевидно не става въпрос само за релийсване ами трябва да си има някаква по-специфична церемония. Иначе не би имало нужда да ги събира всичките и да ги кара да му го гледат. (надявам се това да не е прозвучало твърде цинично)

Единствената...битка ако може така да се нарече, в която сме виждали Айзен да се бие е когато понатупва няколко полу-мъртви шинита. Те едвам могат да се движат, но се смята за голямо постижение, че им е бил няколко шамара? :roll: В момента, в който дойдоха подкрепленията той си подви опашката и дим да го няма. Някакси не ми изглеждаше като действие на особено силен шини.

По въпроса за Аранкарите. Стиви Уондър, който Зараки го помля от бой може да ги командва. Става въпрос за момента, когато Зараки буквално помете пода с него. Оня ама нищичко не можа да му направи, а съвсем определено искаше. И тогава Зараки беше горе-долу силен колкото Ичиго преди да стане вайзард. Ичиго едвам се справяше с Еспадите когато стана вайзард пък Стефчо може да ги команди както си иска? Само на мен ли ми изглежда това странно? Не е ли логично да предположим, че тъй като Айзен е създал аранкарите при създаването им е направил някакво fail safe устройство, което да му дава възможност да ги контролира и убива ако се наложи. Аз поне със сигурност бих го направил ако почна да правя такива експерименти.

И какъв е извода от всичко? Че базирано на това, което сме видяли в анимето (и мангата) Айзен не може да направи ама нищичко за да победи Кеншин. Просто нищичко. Айзен не е показал и една способност или физически възможности, които да го правят нещо по-опасно от средно-статистически капитан. Ако тръгнем да си представяме какво в действителност може защо не си представим, че Кеншин може да разсече на две слънцето? Не са показвали в мангата, че може, но не се и показвали, че не може.

Надявам се това да е разсеяло съмненията, че може да съм искал да обидя някой с постовете си в тази секция. Без всякакво съмнение това е било заради неопитността ми в писането на мнения. Ще внимавам за вбъдеще повече да не би случайно да засегна някой добросъвестен почитател на дадено аниме. Благодаря за вниманието.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 12 [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]