Филма вече излезна по кината в Япония...
за филмите обикновено се чака да излезе ДВД-то..което ще излезе пролета на 2008 година
тогава ще го рипнат и ще му направят суб....
колко ли ще стане темата докато се появи наистина филма roll
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Заглавие:
Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 4:44 pm
lameraa
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 5:02 pm Мнения: 344 Местоположение: София
На мен ми се струва, че някъде беше излезнал в такъв вариант, ама тъй като знам с какво качество е и предпочитам да разбирам какво си говорят, не съм го сваляла Може и да греша обаче.
Но все пак мисля, че имаше такъв
Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 9:21 pm
lameraa
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 5:02 pm Мнения: 344 Местоположение: София
има на архив които иска код и за да го полу4и6 тоя код трябва да се регне6 в някакав саит които воб6те го няма тоя код там и мн хора се 4удат как да го отворят .... а в са6нос тоя фаил ватре няма ни6то об6то с това което пи6е :] демек само те преебват да се регне6 в тапия им саит ...
Заглавие:
Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 10:57 pm
elyon
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
Таааааааааа ... и аз намерих архив с филма, макар да не знам дали е горе-споменатия архив, който иска код ... скоро ще разбера, стиа да изтегля архива ...
DVD-то е обявено вече за 23-ти април 2008, а заедно с това има инфо за 5-ти филм, в който ще участва и Сасуке ето плакатче за 5я филм и долу в десния ъгъл - датата за ДВД-то на 4-я ^^
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 102 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения