Иначе, да, добре се справят Bure, въпреки, че сега започнаха със Tsuki да превеждат, предния епизод беше по-зле от сегашния като превод, явно за това са две групи
Както винаги, епизодите са на ниво
само да отбележа, че 12ти не е целия, нещо ми се обърка мястото и го качих донякъде, утре сигурно ще го кача целия
малко offtopic, но темата във Връзки никой не я гледа, а навъртам трафик ;]
Заглавие:
Публикувано на: Нед Сеп 23, 2007 10:16 am
ThaiArt
You're so **** quiet all the time! Are you Steven Segal or something?
хахаха ей това като го прочетох и щях да се задавя Ееее дебелата се оказа доста интересен персонаж(интернет айдъл хаха) май трябваше по-рано да я включат
Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 9:36 pm
~sunny~
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
Най-после нов еп ^^ Бтв те дебеланата са я давали мисля преди (как си фотошоп-ва снимки и се прави слабичка и хубава,затуй е нет айдъл ) А Чие-сенсей как я нападнаха да ги обижда xD
Edit:
Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 9:43 pm
Vampy-chan
Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 10:49 am Мнения: 261 Местоположение: in the shadows...
Хахахаха Чие-сенсей ме уби.. първо на басейна, а после с обидите
-Sensei! Please critisize something else about me! Please abuse this useless, filthy, bald-headed man!
-...Undestood...In that case...Creepy bald-head!Cockroach! A fetish for used stocking and old women! With dead hair roots!!
-More , please more!
В този епизод имаше много качествен материал
Първо с Усуй се посмях хубаво, особено като каза, че когато косата му се октрие и става забележим. Ц-ц-ц, а сенсей тръгнал да се хвали, че е ауткаст.
После как Чие-сесей домъкна нашия човек и той обяви за critisism training-а. Уби ме направо, пак успя да докара учениците до истерия. Много ми беше чудно какво щеше да стане ако се бяха опитали да критикуват Фуура-чан. Щеше да ги разбие Тя рулз, хареса ми като обясни колко е хубава сянката. Също и примерът при басейна ^^
А краят беше странен..
As confirmed by ANN, our favorite class of wacky characters will be returning for a second season in 2008! Now, will I be blogging this? Hahaha….no, seriously….guess.
Thanks to Demian and a geek by any other name for the earlier heads up.
Я, от доста време не е писано в темата. 9 епизод, някой?
Беше, както винаги, на..ниво. Все повече си мисля какво ли станало ако някой отчаян зрител прихване философията на сенсей. Лоша работа.. Съветите му за живота и този път бяха много полезни. Всички грешим и то почваме още с раждането си
И във втората част контра проявата на Фуура пак беше на ниво:
- I`ll prove my innocence by dying
-Wrong. Teacher would never say that. Itoshiki-sensei is a wonderfull teacher!
Иии негова истинска същност:
Хахаха епизода беше по-скоро философски, но все пак си беше добър. хареса ми как учителя взе да се съмнява дали е той, и рисунката беше супер или пък Chiri със нейната коса хахах
Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 10:20 pm
~sunny~
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
На тая тяхна представа за учители много се смях
А сенсей,както винаги има изключителни теории за живота ,пък Кафука-чан изключително ги обръща на нещо съвсем друго xD
Бтв много му се увеличи семейството бе,сега и племенник
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения