Дата и час: Вто Фев 25, 2025 9:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 12 [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
Кой ще победи ?
Анкетата свършва на Чет Ное 08, 2007 4:32 pm
 Айзен  49%  49%  [ 74 ]
 Кеншин  51%  51%  [ 76 ]
Общо гласове : 150

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 8:58 pm 
Аватар

пахахахахаха :lol: :lol: тва пьк с левьла от кьде го разбра....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:01 pm 
Аватар

nem13 написа:
.................

Мене пък ми е чудно как ги сравняваш. Как определи, че едното е по-бързо от другото? Казали, че било "божествена скорост". Нали Айзен е Шинигами (Бог на смъртта)?
И какво общо имат средностатистическите шинигами? По тази логика трябва тях да сравняваме със средностатистическите хора (досещаш се предполагам :lol: ).

Да се знае, че не съм гласувал и със сигурност, ако гласувам няма да е за Айзен просто тези анализи малко немат почва. Е да, колизеума е за това. Те всички двубой са нереални, но просто как го определи, че бил по-бърз направо... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:03 pm 
Аватар

Super_Beast написа:
пахахахахаха :lol: :lol: тва пьк с левьла от кьде го разбра....
имаше го в анимето, изплеска една такава срещу оня кучеглавеца

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:04 pm 
Аватар

Ог къде на къде Айзен има само илюзни атаки....
Ичиго с какво го спря...не можете да ме убедите че когато го спря с един пръст ползва илюзия :roll:
От него вярно нищо не сме видели....сега и полубог стана...пак нищо :roll:
избивам го на фенщина -глас за Кеншин...
от който сме видели реално атаките му,който е по-бърз...ама късмет

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:17 pm 
Аватар

Шинигамитата в света на Блийч не са нищо повече от души на хора, които са роявили гоуем спирит пауър, и са понаучили разни методи да го ползват. Те не са богове. Не че японските богове са богове в нормалния смисъл на думата.

Аз стигам до извода, че на ниво скорост Айзен и Кеншин са равни. Някакви възражения?

А по отношение на ударна сила - Айзен защо спря меча на Ичиго с пръст а не направи като Кенпачи и не се остави да го бухнат? Защото все пак му трябва някакво усилие да го спре тоз банкай.

Освен това, в този момент Ичиго е сериозно накълцан и уморен след битката си с Бякуя и след като набива двама или трима капитани и лейтенантите им. Той не е в оптималната си форма.

Идеята ми е, че Айзен няма да успее да изпревари Кеншин с друго, освен с илюзия, преди въпросния да се приближи до него. Когато Кеншин стигне до него и изпълни Амакакеру Риу но Хирамеки, което е отвъд шинсоку, Айзен няма да има време да си вдигне пръста. Ще го нахака като стой та гледай....

А илюзиите, изясних, няма да имат никакъв ефект върху боец на нивото на Кен-сан.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:24 pm 
Аватар

Цитат:
Ичиго с какво го спря...не можете да ме убедите че когато го спря с един пръст ползва илюзия :roll:

Ичиго не му беше виждал релийза на меча -> спря го с пръст , а не с илюзия
Цитат:
избивам го на фенщина -глас за Кеншин...
от който сме видели реално атаките му,който е по-бърз...ама късмет

За мен лично момента , когато Айзен мина стотина метра и сряза Ренджи(без дори да видим как си вади и пребира меча) за около секунда , надминава всякъква скорост , която Кеншин показа в анимето

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:29 pm 
Аватар

Така ли? Шишио Макото веднъж разряза един който беше откраднал меч, като извади меча и го прибра в ножницата с едно движение, а асистента му коментира, че въобще не е скивал как става. Въпреки това, Шишио не успя да блокира втората атака на Амакакеру Риу но Хирамеки.

Сета Соуджиро се движи толкова бързо, че изчезва напълно с Шукучи, но Кеншин и Амакеру риу но Хирамеки са еднакво бързи с него в анимето.

Шиномори Аоши атакува с Кайте Кенбу Рокурен и вече бе достигнал врата на Кеншин с първия си удар, когато въпросния още не беше посегнал да извати меча си. Знаете какво стана после, нали?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:42 pm 
Аватар

Цитат:
Така ли? Шишио Макото веднъж разряза един който беше откраднал меч, като извади меча и го прибра в ножницата с едно движение, а асистента му коментира, че въобще не е скивал как става. Въпреки това, Шишио не успя да блокира втората атака на Амакакеру Риу но Хирамеки.

Е й ?

Цитат:
Сета Соуджиро се движи толкова бързо, че изчезва напълно с Шукучи, но Кеншин и Амакеру риу но Хирамеки са еднакво бързи с него в анимето.

Ичиго се движи толкова бързо , че се виждат на няколко места едновременно и Айзен пак го спря :roll:

Цитат:
Шиномори Аоши атакува с Кайте Кенбу Рокурен и вече бе достигнал врата на Кеншин с първия си удар, когато въпросния още не беше посегнал да извати меча си. Знаете какво стана после, нали

Е й ? Както и при Шишио за да означава нещо този ти аргумент трябва да докажеш , че Айзен е по-бавен от тях . И не няма да се доверя на експертнота ти преценка.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:46 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

DarkAzazel написа:
За мен лично момента , когато Айзен мина стотина метра и сряза Ренджи(без дори да видим как си вади и пребира меча) за около секунда , надминава всякъква скорост , която Кеншин показа в анимето

Той не го ли беше просто хипнотизирал така че да му забави възприятията? В смисъл Айзен си се движеше нормално обаче на Ренджи му се струваше, че се движи мигновенно.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 9:53 pm 
Аватар

Еми в едния момент беше пред Ичиго , а в следващия зад Ренжди , дори да го беше хипнотизирал щеше да му трябва време за да стигне до там(едва ли може да манипулира и възприятието за време чрез илюзията си ) , така че предполагам използва шунпо

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:17 pm 
Аватар

Съжалявам мн ме мързеше да прочета всичко общо взето всичко,с което описвате Аизен са само илюзите му,ама аз си миля че имаше и един Банкаи :lol: ,който май сте забравили да споменете,не обичам да споря,но определено бих искала да си защита героя си щото е повече от ясно че е по-силен,не искам да оскверня феновете на Кенши (аз лично супер мн му се кефя),ама моляви се погледенете реално на нещата,за сега не сме видяли мн от Айзен,но определно това което знаем за момента е достатъчно,с което може да победи Кенши.Ако Кенши наистина беше по-силен от Айзен ,аз лично щях да гласувам за него...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:23 pm 
Аватар

nem13 написа:
Ок, да заебем фенбойщината замалко и да помислим. Какво може Айзен?

Може да се движи много бързо, владее магията на шинигамитата на макс, меча го владее на макс (според него), и пр.

Но максимално за шинигамитата. А шинигамитата не са толкова силни.

Средностатистическо шинигами влиза в битка с холоу и надделява. Чад влиза в битка с холоу и го пребива от бой. Т.е. средното шинигами е съвсем малко над един наистина много добре трениран човек.

Айзен е гоуем шеф сред шинигами, на практика един от най-добрите сред тях. Голем праз. Скоростта на Хитен Митсуруги е определена като шинсоку - божествена скорост. Шунпо, така наречените флаш степс, е нищо повече от бързо придвижване.

Така че сри, Айзен не е по-бърз от Кеншин.

Какво може да прави Айзен със скапания си меч? Илюзии? Какво значие имат илюзиите за мечоносец от класа на Кеншин? Все едно да кажеш, че можеш да изплашиш Шишио Макото с боен вик... глупости. До едно ниво някои техники са ефективни. Оттам нататък не вършат никаква работа.

Илюзиите срещу Кеншин... пълна глупост. По-скоро да му пуснем Каору.

ПП: Ще помоля някой идиотски фенбой да се опита да ми даде доводи.

Всичко, което си посочил, е на база, че Айзен е Шинигами. Само дето май пропускаш една малка подробност: Айзен е шефа на Аранкарите, които са много над обикновените Шинигамите. Всъщност Еспада като ги гледам поне част от тях са над нивото на Капитаните, а Айзен е над Еспадата...

Така че продължавам да чакам някой да ме убеди за кой от двамата да гласувам.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:26 pm 

shadowblack написа:
а Айзен е над Еспадата...

буквално това показвано ли ни е :wink: ....това , че седи и се прави на готин не означава нищо.....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:29 pm 
Аватар

Hanabishi_\R/_*cool huh? написа:
shadowblack написа:
а Айзен е над Еспадата...

буквално това показвано ли ни е :wink: ....това , че седи и се прави на готин не означава нищо.....

Еми, показвано е как смазва Гримджоу само със спирит форс, но пък може да ги е хипнотизирал. :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 10:31 pm 

т'ва не го ли направи негърчето :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 12 [ 179 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]