|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 1:20 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Добрата новина е, че хванах сийдър на Remember11 в мулето, ако някой я иска да пише, като я изтелгя след някой и друг месец може да я кача
Лошата новина е, че са отложили 12Riven за 14.02
Ок това е, да върна темата малко по-нагоре
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 11, 2007 7:52 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
evilduke написа: Добрата новина е, че хванах сийдър на Remember11 в мулето, ако някой я иска да пише, като я изтелгя след някой и друг месец може да я кача Лошата новина е, че са отложили 12Riven за 14.02
Аз искам, искам, искам ^.^
Бтв, аз я свалях с векове от еМуле-то (с 1-2ма източници, които се явяваха на 100 лета XD), обаче така и не дочаках заветния момент, ако ти успееш, надявам се да споделиш ^^
Колкото до 12Riven, какво толкова се очудваш ...това си е съвсем обичайно нещо. Не е като да го правят за първи път ^^ (Narcissu2, Little Busters!, Kichiku Megane ... to name a few ^^)
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 13, 2008 3:12 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
http://www.hirameki-int.com/ написа: Hirameki International Group, Inc. has decided to bow out of publishing Interactive Visual Novels as of January 2, 2008.
We would like to thank you for all the support you have given us over the years. We wish you all the best.
Best Regards,
Hirameki International Group, Inc.
Малко ъпдейт в памет на Хирамеки ;(
Uh oh, като гледам датата на предния ми пост... а r11 в се още на 67% :Д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: VN Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 4:47 am |
|
Innos |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 05, 2006 4:27 pm Мнения: 6 Местоположение: Hell if I know
|
Здравейте, колеги верни роби на Visual Novel-ите като мене , ми то и аз тука така зех, че нещо нещо се захванах да ги чета и айде още 1 риба на кукичката . Та минах доста от тях като се почне със задължителните Narcissu, Planetarian минах след тва на друго абе квото набарам общо зето прочетох повечето в insani -то Red shift e добра btw, а пък Тсукихимето го изядох с парцалите както му се бях наточил покрай анимето, че и барабар с Плюс Диска и Кагетсу Тойята (жалко че свършиха).
Оф топик малко: Мене на Акиха ендинга ми се стори най-драматичен лично, ма навсякъде всички са Хисуи, Хисуи O_o!
Ся си изгризвам ноктите секи път като си помисля за Kara no Kyoukai (да дойде по бързо дано *pray for it* въпреки, че бих предпочел и аз да бяха го дали на J.C.Staff , ще получа сърдечно заболяване заради тея, ако трябва да чакам няколко години за филмите, -> Ultimate Tsukihime SLave - кво да се прави ех)
Ся съм си насвалял сумата му и малки Вижуал Новелчета,а имам няколко въпроса Полифониката и изиграх демото таман след Планетариана там , ама тея заради него решиха да не я превеждат май, знае ли някой има ли планове да я преведат Полифониката пълната версия (за Il mondo de Comedia el Majore e Minore става дума), че ми се ще да я мина (анимето изобщо не ми допадна спрямо новел-а и песента на тоя главния герой е много по добра в новел-а въпреки че там очевидно я пее жена X_x ) и тая Ever 17 , ако някой щедро може да дари линк за къде я има да я дръпна ,че гледам добри коментари сте дали за нея а междудругото има ли англ. патч тя че с японския писмения се бия смело ама се ме побеждава като дойдат канджитата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 10:23 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Добре дошъл в скромната ни тема, която в последно време е доста неактивна, така че може и да не успееш да завържеш дискусия, но поне на въпросите ти аз ще ти отговарям ако имаш
И на мен доста ми хареса полифониката, не знам обаче да има планове някой да я преведе в близкото бъдеще, че дори и в много далечното ;(
Относно, Ever17, аз лично те съветвам да я играеш последна, защото общо взето е най-добрата от каквото има преведено (е, поне според мен:) и може да те пристрасти към KID-ските игри и по-специално тези от Infinity серията...(което не е никак полезно за здравето ако не знаеш японски:) а по същество играта я има ей на този торент, или поне така пише... (и на същия торент има и phantom of inferno, която е доста задължителна:)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 10:54 am |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Ами по принцип би трябвало да има някакъв начин... ако в самия пач няма такава опция, а аз не съм го пробвал, може и да се окаже трудно. Има го обаче ето този торент, който ми се струва, че би трябвало да тръгне без пача на mirror moon. Така или иначе виж и пача, защото може и да са му сложили такава екстра...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: VN Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 7:32 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Innos написа: Ся си изгризвам ноктите секи път като си помисля за Kara no Kyoukai (да дойде по бързо дано *pray for it* въпреки, че бих предпочел и аз да бяха го дали на J.C.Staff , ще получа сърдечно заболяване заради тея, ако трябва да чакам няколко години за филмите...
Бе, не съм много сигурна дали трябваше да го дадат на J.C.Staff сега, като виждам отзивите за първите 3 филма ^^;;, но скоро, много скоро и ние ще видим с очите си ^^
Но, да, ще трябва да почакаме малко, за да ги видим всички 7 части, хубавото поне е, че първите 3 филма ще излезнат тази година -- май, юни и юли се очертават да са все хубави месеци
Полифониката и аз много искам някой да я преведе, но, уви, по-лесно ще е да науча канджитата, отколкото да чакам за превод
ПП: Анимето си беше гавра, няма какво да се лъжем!
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Visual Novels Публикувано на: Вто Апр 14, 2009 2:57 am |
|
Innos |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 05, 2006 4:27 pm Мнения: 6 Местоположение: Hell if I know
|
Хмм тая тема е доста поумряла напоследък като гледам. Като се пообразовах още малко и поогледах ufotable-a са са справили наистина добре. Ever 17 е под колана вече (хмм good stuff). Та да не е много празен тоя пост видях че ще правят ВН ремаке на Тсукихимето пак и ще изкарат Mahotsukai no Yoru за Аоко, а да и Fate/Stay Night под колана също, че и с Full Voice . Доста проекти които си заслужават погледа ги приключват вече/скоро Кланнад , Chaos; Head , с късмет се надявам на Little Busters!EX и на Remember 11 ( Yeah I wish, but don't we all ) . Та споделете и вие нещо, някое интересно ново заглвие или старо. Btw Phantom of the Inferno на тоя отвратителен Interactive DVD формат дето е :Х нямам думи свалих 3 DVD плейъра и със сичките ми къса нервите та неизтърпях и му теглих дел-а ся гледам му правят аниме ама ВН->Аниме до сега не излиза на добре.
_________________ Hikisakareta hebi no chi ni, tsuki ga shu iro ni somaru toki, Shiroki Hime wa eien no yasuragi ni tabidatsu.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Visual Novels Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 1:15 pm |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Ехм,бих била много благодарна ако някой ми даде някой сайт със списък с преведени визуални новели или линкове някакви за инстали,пачове и тн /с две думи,всякаква помощ е добре дошла xD/,много бих го оценила. о.о Един приятел ми изпрати линк за една и доста се зарибих,соу искам да разбера повече и да си харесам нещо друго '''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|