|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 11:23 am |
|
Strawberrysan |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 4:38 pm Мнения: 495 Местоположение: Into a world where the air I breathe is mine...
|
Ами тва ни е проблема на нас хората. Мисмил само за сега и за себе си... Ама никой не мисли за следващите поколения! Жалки сме и го знаем.... Наи-лесно е да се правим че не ни интересува. Ако умрем в следващите 50 години явно сме си го заслужили. А за тези които си мислят че нас няма да ни засегне Гледаите това http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... 422#542422 после пак говорете.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 12:27 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
KISSSY написа: Сладурииииии кви 30 години, Ал Гор и 10 не ни дава Ключовите думи за тая тема са 3: АN INCONVENIENT TRUTH вече е научно доказано и заявено, който си мисли че е заблуда да погледа малко научно филмче http://www.zamunda.net/details.php?id=100011
Къде ми е иконката за нямам думи
Току що свърши първия диск... деба и сега какво? До 50 години, вече, в Европа ще настъпи ледников период? Това го бях чувал, но при положение че се отделя все повече CO2 в атмосферата този период няма ли да се приполови...
Просто се изнасяйте към Африка докато има време... Или може да се постараете поне единично да намалите отделянето на въглероден диоксид, че както е тръгнало здравата сме загазили... Нашите деца настрана, ако тези неща са вярно то по добре без тях защото само ще се мъчат... По времето когато аз ще съм на 40 в Европа може да има ледников период
И да не умрем през 2012, пак най много ще издържим до 40-50 WTF
А Ал Гор как е прецакан... чувал съм долу горе историята му, но... Буш как е ОТКРАДНАЛ мястото на президент на САЩ... как е станал тоя номер... какво по дяволите е станало, просто... толкова неща които не съм знаел в този филм, и то не само за природата ами за всичко
И как са го плюели като се е бил кандидат за президент...
САЩ щеше да е xxxxx пъти по-добре ако Ал Гор беше станал президент според мен
ОМГ... ами сега като се замисля.... всички тези пожари които станаха тази година... Та то 3/4-ти от Гърция само изгоря, да не говорим за всички останали пожари по света...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 1:32 pm |
FlameHazel |
|
|
|
Darkstalker написа: Глобалното затопляне ли визираш или т'ва от предния пост ? :>
глобалното затопляне...duh...
До горния пост - ако се интересуваш от скандала с Буш и какви ги е вършил споменатия(той продължава да ги върши като се замисля, и това не е много в помощ на цялата работа със затоплянето...), гледай филма Fairenhait 9/11(не знам как се пише, нещо такова е )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 3:53 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
ShApEsHiFt3r написа: KISSSY написа: Сладурииииии кви 30 години, Ал Гор и 10 не ни дава Ключовите думи за тая тема са 3: АN INCONVENIENT TRUTH вече е научно доказано и заявено, който си мисли че е заблуда да погледа малко научно филмче http://www.zamunda.net/details.php?id=100011Къде ми е иконката за нямам думи Току що свърши първия диск... деба и сега какво? До 50 години, вече, в Европа ще настъпи ледников период? Това го бях чувал, но при положение че се отделя все повече CO2 в атмосферата този период няма ли да се приполови... Просто се изнасяйте към Африка докато има време... Или може да се постараете поне единично да намалите отделянето на въглероден диоксид, че както е тръгнало здравата сме загазили... Нашите деца настрана, ако тези неща са вярно то по добре без тях защото само ще се мъчат... По времето когато аз ще съм на 40 в Европа може да има ледников период И да не умрем през 2012, пак най много ще издържим до 40-50 WTF А Ал Гор как е прецакан... чувал съм долу горе историята му, но... Буш как е ОТКРАДНАЛ мястото на президент на САЩ... как е станал тоя номер... какво по дяволите е станало, просто... толкова неща които не съм знаел в този филм, и то не само за природата ами за всичко И как са го плюели като се е бил кандидат за президент... САЩ щеше да е xxxxx пъти по-добре ако Ал Гор беше станал президент според мен ОМГ... ами сега като се замисля.... всички тези пожари които станаха тази година... Та то 3/4-ти от Гърция само изгоря, да не говорим за всички останали пожари по света...
Аз каквато съм фаталистка най ми хареса това за Гренландия: най-ниските части на Европа потъват, а останалото - ICE AGE!!! Много брутални работи има в това филмче, не ми се мисли как ще оцеляваме
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 4:25 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Кой говори за оцеляване ? :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 12:38 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
VEGGETTO написа: Егати изборите на анкетата. АБРЕ тука кьорави хора ли има - тва лято не УСЕтихте ли онази СТРАННА ТОПЛИНА, и се чудихте защо е толкова горещо? А новините не гърмяха ли с това че температурите са рекордно високи? Има - и е страшно, ама с плашене и страх кво се постига.
Горещини? Как ще ги забележат като не си излизат от тях?
Иначе аз само мога да кажа че просто в 4-5 часа беше убийствената жега, а преди по това време захладняваше вече... чак към 6+ часа ставаше поносимо навън... и това не е в задушната София ами в сравнително чистия Тутракан(между Русе и Силистра за необразованите)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 1:48 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Ами не знаех... аз цяло лято бях извън София ^^;
Иначе и в Тутракан беше така
Но да цитираме един велик човек на изборите за президент на САЩ, неговото мнение за глобалното затопляне
"Този човек е пълен идиот, няма такова нещо"
By - J. Bush
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|