Миии не за сега не ми се е случвало да си говоря такива неща . стигала съм най-много до псуване заради загубата на някой герой.. но това трае за около 2 часа..
Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 11:48 pm
dadaadda
The No-Goodnick
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
Малии вие да можехте да видите като с един приятел от класа се бяхме зарибили по DB( и Z и GT )
Меткахме си енергийни лъчове и топки а даже и правихме Fusion Dance-а
Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 11:48 pm
Sakura
xaxaxa и аз примерни играем футбол и тряя бия дузпа, и преди да бия заставам в нинджа поза и си събирам цялата чакра сички аниме фенове сме леко "мръднали"
ИЛи като се бия с някой на ум си представям как съм нинджа и си хвърлям саите по врагивете ОМГ, аз съм луда Наруто проми мозъка ми!
_________________ *Пее: Аз съм заек,аз съм заек! Всички ме наричат заек и аз се гордея с това!* Всички петокласници, където ги наричат зайци - те рулят! Вижте - това е моето коте
Заглавие:
Публикувано на: Вто Сеп 04, 2007 12:29 pm
Radical_Dreamer
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 3:56 pm Мнения: 360 Местоположение: Нейде между киберпространството и реалността ~
xaxaxa и аз примерни играем футбол и тряя бия дузпа, и преди да бия заставам в нинджа поза и си събирам цялата чакра сички аниме фенове сме леко "мръднали"
ИЛи като се бия с някой на ум си представям как съм нинджа и си хвърлям саите по врагивете ОМГ, аз съм луда Наруто проми мозъка ми!
-Ъхъ Също когато съм ядосана подсъзнателно казвам kso (ако така се пишеше) или за добро утро на френдовете казвам ohayo gozaimasu O_o (не всички от тях са аниме фенове,но пък всички знаят че поздравявам и изпращам с японски ).Често ползвам Watashi wa daijobu desu O_o.Амии,всички сме мръднали XD О,или казвам /викам XD/ едно "ой" и ръкомахам с ръце на френдове XD
Цитат:
на мен мноо рядко ми се е случвало Но тея дето ги зарибих по анименцата като ги ядосам и ми викат,че сабират чакра за чидори... noobs Или една от класа дето също е зарибена по анимета се ми вика ero sennin (май не се пише така ) не знам защо
-хахаха,при нас също има много ero sennin-и , а чакрата при мен е често срещано явление O_O
Публикувано на: Вто Сеп 04, 2007 4:49 pm
zazuto
Регистриран на: Пон Май 07, 2007 8:17 pm Мнения: 117 Местоположение: София
То като нещо ти е прихванало вниманието и си плямпаш за него..тъй4е няма нищо лошо да си ги говориш тея работи!!!!!Ако някой не разбира за какво става дума да се образова като погледа малко анимета или почете манга
_________________ The graffiti on the wall says, "I'll only do something worth doing!" I didn't draw it well, so you smiled.(English text from "Boku wa Koko ni Iru" by SOPHIA)
Заглавие:
Публикувано на: Вто Сеп 04, 2007 5:29 pm
Evility
На мене не ми се е случвало да си говорятакива неща ама (това е редовно) виждам anime герои в хората.Например оня ден вървя по улицата и пред мене върви някакъв човек,който говореше по GSM-а си.Аз си вървя и блея на някъде,ама пак го чувам какво говори (очевидно много умен човек).По едно време покрай нас минава (вървеше в обратната посока) една мадама (ама мале какво парче) и както слушам интелигентния разгорор на човека (но още гледам към момичето) чувам "WOW,какво парче!".Обръщам се напред и гледам......на оня напрао ше му потекат лигите .В тоя момент за около секунда-две видях Jiraya точно там където беше човека (intelligent pervert).И така с всички-нещо ако ми направи впечатление веднага мозъка ми прави сравнение с някой anime герой.
Заглавие:
Публикувано на: Чет Сеп 20, 2007 10:14 pm
camper
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 10:58 am Мнения: 819 Местоположение: The Village hidden in the Cornfield
Мене ме е фанала музата да измислям нови джуцута...върва си и си правя хендсайнове...даже ако не ме гледат хора се опитвам да тичам с ръцете назад като тея от наруто да вида аджеба що тичат така???
Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 10:49 pm
Antz
мда е зарибявам околните с Kage Bunshin no jitsu като съм изгледал много серии на един дъх на следващия ден не ми излиза от главата тъпото джитсо на още по тъпия наруто да го еба в селяка прост вмирисан
На мене не ми се е случвало да си говорятакива неща ама (това е редовно) виждам anime герои в хората.Например оня ден вървя по улицата и пред мене върви някакъв човек,който говореше по GSM-а си.Аз си вървя и блея на някъде,ама пак го чувам какво говори (очевидно много умен човек).По едно време покрай нас минава (вървеше в обратната посока) една мадама (ама мале какво парче) и както слушам интелигентния разгорор на човека (но още гледам към момичето) чувам "WOW,какво парче!".Обръщам се напред и гледам......на оня напрао ше му потекат лигите .В тоя момент за около секунда-две видях Jiraya точно там където беше човека (intelligent pervert).И така с всички-нещо ако ми направи впечатление веднага мозъка ми прави сравнение с някой anime герой.
хахахахахаахха много забавно и аз така си дранкам понякога
Последна промяна Toushirou на Нед Сеп 23, 2007 10:41 am, променена общо 1 път
_________________ ...
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 12:58 am
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Мръднал ли съм? Причината е Блийч. Ходя си по улицата и току изтърся "Chire, Senbonzakura!" или подобни - "Ikorose, Shinsou!". Напоследък и "Kudakero, Kuyoka Suigetsu!". Не се случва рядко да изтърся и "Адоно сан-джиу сан: Соукатсуи!". Некви магий ми се въртят в главата... А най-често - БАНКАЙ! Значи вървя си просто, нещо ме прихваща и си крещя на ум (и леко шепна на глас и много злобно) "Банкай!" и едни звуци издавам...
Нещо подобно при вас? Засега само от Блийч ме е хващало.
П.П. Егати, втора тема отварям и то пак адски сериозна и обезпокояваща. Ще разсипя някой ден форума... "Chire..." ОПА!
Ни сантиметър!
Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 2:26 pm
jikaaaa
е по тая логика и на мене ми хлопа дъската...освен редовното коничиуа,сенсей,аригато и нани...сравнявам сарказма на една френдка с рилийс-нат Банкай...и още тонове подобни работи
_________________ BEATUS VIR QUI SUFFERT TENTATIONEM.ACCIPIET CORONAM VITAE.ET LINGUA EIUS LOQETUR IUDICIUM
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 71 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения