|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 1:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 07, 2007 9:57 pm |
|
BuPyC |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 25, 2005 12:05 pm Мнения: 1057 Местоположение: On the runway. I am a Speed Demon !
|
бе доста си е лошо тва нещо.. поназнайвам тва и онова и да речем че стапянето на полярните шапки ще ни се струва дребен проблем в бъдеще ако не се направи нещо
по лошото е че тва ще го изпитват наще деца или най късно децата на наще деца, но картинката никак не е розова
не ми се дават обяснения на тфа сичкото щото не ми се пише толко много... надявам се да не е прозвучало леко апокалиптично...
_________________ Death God on a Rampage !
The Universe ends where this signature does !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вярвате ли в глобалното затопляне... Публикувано на: Пет Сеп 07, 2007 11:38 pm |
|
neferet |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
Mantzikert написа: Само да отбележа че тази тема е за затоплянето. Не е за озоновите дупки и за това че химически отпадъци ни тровят и прочее. Така че се старайте да не се отклонявате от темата. хъх.. то ако е за затоплянето темата, няма как да не е и за озоновите дупки. but anyway.
чистосърдечно ме мързеше да прочета всички страници (стигнах до към трета). но като куха глава ше мина да кажа мойту си.
та начи тая планета така очеизвадно сме я преебали, че нз как все още може да има хора, които да търсят оправдания и странични причини за помията, която хората оставяме след себе си. кажете и че по един Чернобил избухва през нз колко си години по чисто природни причини, и картинката ще е пълна. ма то и мене не ме грее какво ще става с тая планета, след като умра - така и така едва ли ще го видя или почувствам. въпросът е морален, принципен и прочее. то щото на поколения преди нас не им е дремело, ся зимата ше се давим в мъгли, а лятото - в наводнения. аз лично тропически климат не съм си поръчвала. и не ме радва особено, че ние трябва да ядем това, което някой-си си е поръчал някога-си. та и щото 99% от света не го радва това обстоятелство, бутаме чинията към следващите, пък те да му мислят. тааа~ по темата всъщност - вервам в глобалното затопляне и също вервам, че за 90% от него е виновен the human being. но не вярвам, че ще "мрем" само от това. човекът е твърде приспособимо животно, за да му се отрази трагично смяна на климата. с друго ще се довършим. и Второто пришествие, замислено от Господ, просто ще изглежда като приказка в сравнение със създадения от нас Апокалипсис. punto, final.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 7:21 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Сладурииииии кви 30 години, Ал Гор и 10 не ни дава Ключовите думи за тая тема са 3: АN INCONVENIENT TRUTH вече е научно доказано и заявено, който си мисли че е заблуда да погледа малко научно филмче http://www.zamunda.net/details.php?id=100011
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 29, 2007 8:14 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Абе то к'во да вярваш като е факт ама незнам какво да отговоря, защото никой от отговорите не ми допада
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 8:52 am |
|
Ton4ef |
|
|
|
Едва ли няма да го свариш.. Ще дойде мноооого скоро .. по-точно, ефектите от него ще дойдат скоооооро!
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 10:35 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
А вярвате ли в менструацията ?
Предполагам е почти същото ... топли и студени вълни ?LOL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 10:46 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
Глобалното затопляне ли визираш или т'ва от предния пост ? :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 11:11 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
tehpwnerer написа: според мен, въобще не ме интересува. Ако ще се мре ще се. Аз все още съм жив и това е важното
Има време да променим и този факт
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|