|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: <~> Cowboy Bebop <~> (пролет 1998) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 28, 2007 12:54 pm |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
AniDB ANNTitle: Cowboy Bebop \ カウボーイビバップ English: Cowboy Bebop Genre: Action, Bounty Hunters, Detective, Gunfights, SciFi, Seinen, Space Travel, Tragedy Type: TV Series Episodes: 26 Year: 03.04.1998 till 24.04.1999 Producers: Yatate Hajime, Watanabe Shin`ichirou, Nobumoto Keiko, Kawamoto Toshihiro, Kanno Youko URL: http://www.sunrise-inc.co.jp/datacard/card0165.htmOnce upon a time, in New York City in 1941... at this club open to all comers to play, night after night, at a club named "Minston's Play" House in Harlem, they play jazz sessions competing with each other. Young jazz men with a new sense are gathering. At last they created a new genre itself. They are sick and tired of the conventional fixed style jazz. They're eager to play jazz more freely as they wish then... in 2071 in the universe... The bounty hunters, who are gathering in the spaceship BEBOP, will play freely without fear of risky things. They must create new dreams and films by breaking traditional styles. The work, which becomes a new genre itself, will be called... "COWBOY BEBOP"За повече информация + DDL на епизодите, кликнете ТУК!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 28, 2007 5:36 pm |
DARK MASTER |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Чувал съм на страшно много места, че филма му едни от най-добрите дублажи на английски.
Смисъл толкова добър, че е на едно ниво по качество с оригиналния си япоснки дублаж. Нали и галсове и реплики и всичко напаснато идеално на характерите.
Серияла да добър си е гледал съм го много пъти на немски ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .
Ма така и не ми се нрави много края. Ма това е Anime а клиширани неща като happy end не се взимат на предвид много.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 28, 2007 7:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
dripper написа: Ммм нз явно само на мен много не ми допадна. Може, защото да съм очаквал повече от него, но не беше чак кой знае какво, но не беше и лошо. Историята малко по-мудна ми се стори, но щом не съм го зарязал, значи нещо ме е хванало. Пък аз преди 1-2 години го гледах, тогава не бях толкова неук на тематика Аниме. (не, че сега съм се променил много де) ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Мхм, и аз така. Определено очаквах повече, и края ме разочарова жестоко ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Иначе филма ме израдва доста
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 11:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
dripper, според теб действието се развивало мудно ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) ?
А стига бе, разбирам за някоя биткаджийница от 300+ серии да се каже, че е мудна...ама за Бибопа, дето всяка серия е като отделен филм...нямам думи...
Анимето е разноображно, стилно и...динамично...истински култ...
Едно от малкото заглавия, които хем са забавни, хем казват доста серьозни неща...
Лично аз не съм голям фен на филма (сериалът беше по-концентриран). Английският дублаж не ми се стори много по-добър от този в сериала...който си беше приличен...но колокото и да е приличен, сею изпълненията на Фей или на Джет нямат англоезичен аналог...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 7:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18141.gif) |
Klammath |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
много добро
филма също цепи мрака
дори човек да не е фен на стила който се застъпва си заслужава да се види
_________________ Too much is not enough
Dead eyes see no future
kkthxdie
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 8:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Mислех да изчакам да се съберат повече страници и да пусна повече пара, ама... айде :> Sux, зле, тъпо, грозно, зле реализирано, незавладяващо, скучно, скучно х2. hate me now... Сори, ма нищо в това аниме не видях да е толкова велико, колкото всички описват. Дори напротив.. for teh record - почвал съм да го гледам 3 пъти. Първите 2 стигах до към трети епизод и заспивах от блеене от тъпотия, 3тия понеже беше с компания го изтърпях до пети ли беше.. нз, ма.. тзък.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 8:33 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
SayanMk написа: .......
....фууу~....мислех , че повредата е в моя телевизор щот всички толко го боготворят , а аз пък с всякъкъв безинтерес го гледах о.Х....ей още ми седат 4~5 еп. или нещо от сорта , от незнам си колко време и щом не съм ги изгледал , явно не е нещо дет да ми е хванало вниманието ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) .....нататък може и да е по-добре , ма незнам ~_~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|