Не са египетски. Гледал съм всичките серии на немски. Нищо усобено и никога няма да мине Yuugiou DM или GX(оригинала). Това даже е занемарено вече няма нищо ново май. Никакъв нов сезон или поведица друга.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 12:30 am
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
бащата на Тайсън е откривател и казват че са египетски,кат незнаеш по добре недей да говориш(анимето е превъзходно-но не съм казал че минава угио)имам всичките серии на оригинални дискове с бг аудио!!
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
Заглавие:
Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 12:53 am
DARK MASTER
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
абе човек,кво ли ти се обяснявам--я вземи се консултирай с някои за блейд зверовете,за да разбереш че са египетски,сигурно имаш познати които си падат по бейблейд и разбират повече от мен..
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
Заглавие:
Публикувано на: Чет Апр 24, 2008 10:48 pm
altostratos
Спомням си това аниме,а ся като си помисля аз изгледах 3 сезона и ми хареса.А дори наскоро разбрах,че ще има май 4 сезон.Иначе любимите ми герои бяха Тайсан и Кай.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Апр 25, 2008 8:49 am
Almateria
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
Мнооого го харесвах това аниме /е ест съм го гледала само по ТВ-то, но нямам намерение да си го свалям на компа.. ._./ интересна история, най-много харесвах Kai /мм май така му беше името? XD/ и Рей /maybeh?/
Много им се радвах. Бях се запалила по анимето, и понеже беше нашумяла и си бях взема bayblade XD
Абе откачено беше XD
Забавно аниме~
Амии след като изгледах всичките 51 епизода когато го даваха по RTL2 значи трябва да ми е харесало (и на мен Кай ми беше любимия герой ). Но сега не бих го гледала, не искам да си развалям хубавите спомени.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 221 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения