|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 27, 2006 10:38 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Директно от компанията, която издава мангата ^^
Цитат: Japanese publisher Shueisha has announced that an anime TV series adaptation of Katsura Hoshino's horror manga D.Gray-man will premier in October.
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 28, 2006 2:03 am |
|
Ch3a7er |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 1:30 am Мнения: 397 Местоположение: На Село Настроение : Умира от глад Пол : Мъж
|
Малииииииииииии Малиииииииииииии а дрийм към тру ) нямате си и на представа колкос се кефа ) мали мали... дано да не го усерат тва аниме щот ке им ........ мамата ) ай със здраве...Малко съм пиян утре ще си редактирам поста )
_________________ АМ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 15, 2006 6:48 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Aerith, много право думаш Цитат: < Come come Death Note, come come D.Gray-man!! > ^^ Макар да се двуумя, май D.Gray-man го очаквам с по-голямо нетърпение.
А това е екипът, който ще работи по анимето.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 11, 2006 5:46 am |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Айдееее и D.Gray-man го заклеймиха в плагиатство (Анатема!)
Ммм, тия хора направо не спират да си търсят поводи за спорове ...дам
Както и да е, ето го примерчето (което не е единственото, нo на мене най-много ми хареса ), където може да се види как D.Gray копира по-големият му брат Death Note ^^.
http://info.datacom.bg/mishima_reika/plagiarism.jpg
Иначе на този сайт > http://betty.jp/black_/ са изброени всички попадения ...Trigun, SPRIGUN/ARMS, че даже и Евангелион...
Започвам да се чудя, коя ли манга ще остане с неопетнена чест ?!
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 08, 2007 5:43 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ахх мисълта, че най-вероятно няма да видим последните чаптъри анимирани направо ме убива. Новия вид на Tyki ме изкефи максимално. С всеки чаптър просто мангата става по-добра и по-добра.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 28, 2007 8:18 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Допреди няколко чаптъра виждах края на мангата, но с последните 2-3 вече не го виждам :>. Много въпросителни щеше да има, както и нямаше да видим всичките Noah. Нямам търпение да започне новия арк, и останалите от Noah да се появат.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|