Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Как да се гласува от трети кръг нататък?
 Чрез пускане на мнение.  57%  57%  [ 38 ]
 Чрез анкета както си беше досега.  43%  43%  [ 29 ]
Общо гласове : 67

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:23 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

SSJ Kisoso написа:
едит: Sayan, затова някои добри хора са измислили това с цветовете, пък и ако искаш аз ще ги броя, отнема максимум 10 минути за тема.

Искам да ти увисна на главата, да видя как ще цъкаш 7 страници по 15 шарени мнения и ще си ги записваш, при все, че 50% от хората няма да разберат как се гласува, 70% ще пишат и допълнително мнение, 20% от тях ще постнат по доста повече от 1 път .... :nod:

А па да пускаме по 2-3 теми за един двубой съм хептем против :?

you need to see "3/" again...

edit:
spiral написа:
секи ще може да си следи резултата горе долу как върви.

А, да... особено ще мога, нужни са само по 20тина мин/ тема, за да видя кой води примерно ;/

Последна промяна SayanMk на Нед Окт 28, 2007 7:27 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:24 pm 
Аватар
Цар Алко

Аз мисля, че трябва да става гласуването чрез мнения, защото:
1) Всичко си е кристално ясно и чийтърстване единствено може да се очаква от модераторите на раздела, което силно ме съмнява. Всеки ще може да си следи резултата горе долу как върви, а и ако едитнеш мнението на някой рано или късно може да се усети.
2) Относно доброволците смятам, че ще са доказани потребители от форума и общо взето ги знам какви мнения са пускали в колизеума + предпочитани анимета. За това ще бъдат пускани на боеве малко различни от тях любимите. Дори и да са "пропуснали без да искат" винаги ще има дори 1-2ма фенбоя на загубилия, които от яд ще преброят гласовете и ще се алармира за нередност.
3) Така потребителите участват и те без значение, че е само преброяване. Един вид се гласува доверие на тях без подозрения и тн.

Последна промяна spiralkinda на Нед Окт 28, 2007 7:29 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:26 pm 
Аватар

SayanMk написа:
SSJ Kisoso написа:
едит: Sayan, затова някои добри хора са измислили това с цветовете, пък и ако искаш аз ще ги броя, отнема максимум 10 минути за тема.

[color=navy]Искам да ти увисна на главата, да видя как ще цъкаш 7 страници по 15 шарени мнения и ще си ги записваш, при все, че 50% от хората няма да разберат как се гласува, 70% ще пишат и допълнително мнение, 20% от тях ще постнат по доста повече от 1 път .... :nod:

Имам опит в това =)) ...
дори и съм смятал рейтинг, демек и точки събирам и деля ~_~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:28 pm 
Аватар
Masaka?!

Цитат:
Но естествено, и аз съм за мъчене на модовете :lol: ... ще има да броите :Р....

Казах го и преди - аз лично няма да се занимавам. Не бих накарал и никой от колегите - това броене си е форма на висш мазохизъм. ;/

Лесно си мислите, че ще е така - в един турнир има средно по 50 теми накрая, нека да ви видя как ще ги броите всичките...

А и ако има доброволци - минимум двама трябва да броят дадена тема, а и от деа знам, че няма да са се наговорили? ;/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:29 pm 
Аватар

SayanMk написа:
...

1.Виж за доверието не мога да ти отговоря.
2.Еми , че какво пречи да се водят дискусии , спорове и т.н. Просто в първия си пост в темата си пишеш за кого ти отива гласът , а после си дискутираш на воля.
3.Аз лично не ги взимам прекалено на сериозно , но все пак като ще правим колизеум да го правим , като хората, а не да има изпълнения от рода на "тоя е гей ще гласувам xx пъти срещу него"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:37 pm 
Аватар
Masaka?!

@iRoNWill >
SayanMk написа:
да пускаме по 2-3 теми за един двубой съм хептем против
:nod:

Никой не може да оспори засега

1) следенето на резултата ще е мъка и няма да е интересно. От деа знам кой ще води? Никога няма да тръгна да броя всяко мнение с цветен вот, които ще са разпръснати между фенбойски спорове ;/

2) Пак не се анулира напълно възможността от неточности/наговаряния, etc.

3) Edit: споменах ли, че половината хора няма да знаят как да гласуват ;/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:40 pm 
Аватар

С мнения..
- Ако се постави условие всеки по 1 път да напише избрания си герой и да го напише с големи букви в един-какъв-си цвят и само в един пост. В същия пост и в още 1-2-3-много постове същия човек може да си защитава героя /като не пише във всеки пост героят, а само в първия/. Това е в случай, че всички прочетат подобно правило ест :roll:
- Мисля, че и по човек на тема ще справи с броенето та дори и с основно и задълбочено четене. Като гледам има доста доброволци, аз също съм навита ако случайно има нужда..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:41 pm 
Аватар

Мдам, оттеглям това за цветовете и броенето :) (не, че не ми се занимава). Но за какво пускаме тази анкета за предложения, като главните организатори няма да се занимават с броене, което е една от двете опции?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:41 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Пускането на повече от 1 тема е абсолютно извън спора. Тва няма да стане, та ако целия форум да се дигне. 2 теми за 1 и също, ще стане такова мазало, че простоооо просто забравете...

2/ А как ще видиш кое мнение на кой е ? Аз мога да си гласувам, да издискутирам и накрая да вкарам +един глас, което ще те вкара в ужаса.. /тоя не гласува ли вечее... върни виж...

Бе щом сте такива ангажета, ваш проблем, но поне 2ма на 1 тема... и измислете аргумент за 1/ щото... =/ И на мен можете да имате доверие, но точно в тоя момент може да не съм на кефи и земи тоя +2 вота за моя пич, мм?? Субективизма на човека е простоооо.... непреодолим. Мн по-лесно и читаво е с анкети... и тва за следенето на вота до сега - също SUX....

Haruka написа:
Това е в случай, че всички прочетат подобно правило ест :roll:

Я сега пробвай да си го и представиш това, мм :nod: Другите неща съм ги оборил по-горе.
- мазало
- субективизъм и нулева гаранция ако е само 1..

Последна промяна SayanMk на Нед Окт 28, 2007 7:45 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:42 pm 
Аватар
Цар Алко

има нужда има :lol:

EDIT- а защо например не стане така. Аз смятам, че например Сульо ще спечели и пиша:
1. ЗА Сульо
друг на същото мнение като мен и той иска да гласува и му се апда втори глас си пише:
2. ЗА Сульо
и после примерно се аргументира щото е мискинин и курвар... или както там си иска
Обаче влиза някой и смята, че Сийка трябва да победи и тя си пише:
1.ЗА Сийка
щот вари много хубави компоти.
Дълго е, но надеждно и лесно

Последна промяна spiralkinda на Нед Окт 28, 2007 7:50 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:46 pm 
Аватар

Еми, като толкова ни немате доверие правете си анкети. :lol:
Мене нема да ми пука като Зараки смачка некой ваш любимец от HxH. :lol:

Едит

Аз си предложих услугите. Вие си решавате в крайна сметка. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:51 pm 
Аватар

Ами то в крайна сметка дори и тези, които броят да излъжат, дори да пропуснат глас, дори 2-3 човека да се направят на ударени и да гласуват 2 пъти..пак е далеч по-точно от анкета, в която гласува 1 човек с 30 рег-а. Така и така има бодали да броят, какво ви пречи :lol:
А ако искате да се вижда и как върви битката без да броите, защо не да има и анкета, която да е само информативна, но да не се счита. Разбира се, в анкетата пак може да се чийтва, ама е по-добре като за обща представа. Пък и вие го казахте-не е нужно толкова сериозно да се взема ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 7:54 pm 
Аватар
Masaka?!

Haruka написа:
С мнения..
- Ако се постави условие всеки по 1 път да напише избрания си герой и да го напише с големи букви в един-какъв-си цвят и само в един пост. В същия пост и в още 1-2-3-много постове същия човек може да си защитава героя /като не пише във всеки пост героят, а само в първия/. Това е в случай, че всички прочетат подобно правило ест :roll:
- Мисля, че и по човек на тема ще справи с броенето та дори и с основно и задълбочено четене. Като гледам има доста доброволци, аз също съм навита ако случайно има нужда..

- и колко от нормалните потребители на форума ще се успеят да гласуват правилно? :lol:
- и пак повтарям - с постове няма начин да следим временния резултат. Точка 1.

- 1 човек ще се справи с една тема, но октъде да знам, че няма да муфти в полза на даден герой?

Нещата се свеждат до това:
Анкети - най-атрактивно, лесно, функционално, но може да се чийти (като може и да се проверява).

Постове - неатрактивно, тромаво, не може да се проверява временния резулат, по-трудно се чийти, но все пак трябва да следим и доброволците ;/

ЕДИТ:
Цитат:
А ако искате да се вижда и как върви битката без да броите, защо не да има и анкета, която да е само информативна, но да не се счита.

Защо ли - прост отговор = мазало. 3/4 от хората няма да знаят, че анкетата всъщност няма нищо общо с истинския вот. И не се опитвайте да ме обедите, че не е така...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 8:08 pm 
Аватар
Цар Алко

Също така относно преброяващите за да няма договорки например Morridin като създател на играта или някой друг обявява във всяка тема края на кръга. След това пише ЛС или каквото и да е там на всеки доброволец и по негова преценка му казва със коя тема да се занимава. Просто няма да се знае предварително кой на коя битка ще е. Разбира се след обявяването на резултатите се оставят 1-2 дни за рекламации и едва тогава се пуска следващия кръг.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 8:10 pm 
Аватар

Ако се намерят мераклий да броят по време на боя, ама това вече майче идва малко в повечко.

Аз лично така бях планирал да ги броя. Хем няма да ми дойдат 12 страници наведнъж, хем ще може и да се информира.

Не става дума за постоянно броене. Веднъж на ден два преброяваш и пишеш колко е. След това продължаваш от там до където си стигнал.

Но както казах това може да идва малко в повече, дори и за навитаците. :lol: :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]