Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Кой ще победи?
Анкетата свършва на Нед Окт 28, 2007 6:12 pm
 Бруули  63%  63%  [ 57 ]
 Инуяша  37%  37%  [ 34 ]
Общо гласове : 91

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2007 5:56 am 
Аватар

добрем... нямах много време да разгледам за филмчета сега (05:55 е готин час) но тук виж http://youtube.com/watch?v=gBvxYPReAiQ как броли си влиза и излиза от лавата с неговия енергиен щит ,който инуяша немисля ,че ше пробие с адамантения бараж.Незнам какво те накара да си помислиш ,че вместо Камехата на гоку ,която е в тази сцена тази техника е по-ефективна след като камехата има огромна огнева мощ а единственото ,което ме притеснява от адамантения бараж е остртотата и опасността да се забият в броли.Но дори тогава съм сигурен,че той ще продължи с набодени в него адамантени пръчки,което ще стъписа ину и ще направи опънинг за един енерджи пънч,който може да се окаже фатален.Ако някой намери филмче как броли се спасява заедно с баща си в деня ,в който е роден чрез енерджи шиълд да даде линк.И да Броли е роден за бой.Него не го бива в нищо друго и съдбата явно само това му предлага.Да праи кютек докат не пукне и така направи в дбз.Той се бие инстинктивно и понякога аз мисля че даже незнае кво прави а тялото му се движи само.Желанието му да победи противниците му е огромно което го кара да се стреми да победи независимо каква част от тялото си ще загуби.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 6:04 pm 
Аватар
Цар Алко

Край на двубоят. Победител e Brolly (57:34 ) :!:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2007 11:13 pm 
Аватар

@Kostadin
Tъй като двубоя свърши ще бъда кратък.
Цитат:
камехата има огромна огнева мощ а единственото ,което ме притеснява от адамантения бараж е остртотата и опасността да се забият в броли

Сам го каза :D - камехата прави яко демидж на голяма площ, а адамант баража - по-сериозен демидж на по-малко площ. И Инуяша ако бъде ударен от камеха, и Броли ако бъде ударен от баража - двубоя ще приключи - говоря директно, без някакви бариери или защити примерно.

По въпроса за енърджи шийлда - ми ако адамант баража не може да го пробие (в анимето и мангата не се е случвало баража да не пробие бариера), то Инуяша може да използва своята Red Tessaiga - меча му става червен и в това състояние е предназначен специално да разбива бариери.

Желаех просто да направя този малък коментар - все пак ако наистина се сблъскаха тези двамата мисля че щеше да бъде як двубой.

В заключение - честито на Броли.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 5:57 am 
Аватар

Ако бях гледал повече ину моеше да кажа нещичко повече в негова защита но уви няям такава информация.Радвам се че Броли победи де :> добър мач :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]