Боже, момчета, като ви гледам какво ще правите с дъщерите си ми става лошо....добре че, ще съм майка, а не извратен баща Сега като се замисля не знам как точно бих реагирала...едно е да си кажа сега мнението, друго е да ми цъфне синчето или дъщерята след 20 години и да каже: МММамо аз съм гей/лезбийка...( )...ама айде за спорта ще си поблъскам малко главата в стената за "добре свършената" работа като родител и ще пусна детито да пасе, какво всъщност бих могла да направя ......Ще отида при бащата и ще кажа дай да си направим ново
Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 8:39 pm
NIerti
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 10:30 am Мнения: 630 Местоположение: HELL
голяма работа че са обратни все пак са ми даца нито ще фуча нито ще крещя и ще се отказвам от тях се пак избора е техен и ще ги подкрепям с каквото мога
aко е момиче - ще й тегля една пишка да си припомни от какво се отказва. Ако е момче - ще му тегля една пишка да види какво го очаква.
ААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХЛЙФКХДХГДФХХСЪИХ мажи
еми ша 4акам да и/му мине, ако ли не ми тай да бъде негов/нейн си е живота и бтв това НЕ зависи от възпитанието освен ако мама и тати не са мама и мама или тати и тати
Нали се сещате, че това дали детето ви ще стане хомо или не, зависи само и единствено от вас и вашето възпитание :]
да бе
това дали ще стане хомо зависи много повече от това как околния свят ще му повлиае - с тия емовци и фьешъни, ако ще да съм най-коравия метъл пак не мож го опазя
Ооооокей,дайте аз пък да ви кажа.Това дали един човек е хомосексуален или не е вродено,демек съдържа се в гените,а вие ако щете и в спарта да сте си отгледали детето ако е генетично предразположено и носа да си захапете се тая ...Точно по тази причина не бих казала нищо негативно на детето си ако това се случи.
Ооооокей,дайте аз пък да ви кажа.Това дали един човек е хомосексуален или не е вродено,демек съдържа се в гените,а вие ако щете и в спарта да сте си отгледали детето ако е генетично предразположено и носа да си захапете се тая ...Точно по тази причина не бих казала нищо негативно на детето си ако това се случи.
това е някакси...нелогично...ако педерастията се предава генетично...как се предава от мъж на мъж?Нали мъжа да си предаде педераските гени,трябва да легне с жена.Или те си лягат с жени колкото да отбият номера,но ги е гнус
Ами то си е заложено в гените,не е задължителнo да се е развило у всеки...А под спартa имах предвид много строги условия...А за яой колекцията...не е задължително това да повлияе,въпреки че има такава възможност....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения