Мии какво мислите за смучките? Мразите ги, харесвате ги, засрамват ви.. И кога най-често те се появяват по времеее на петинг или по време на се*с.. И къде? по врата или по рамената? И ако получите такава любовна ласка криете ли я? и как
Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 2:59 pm
Nightwhisper
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 4:44 pm Мнения: 808 Местоположение: Between the cells of history
Мии малко са ми досадни смис ок яко е ама те седят по няколко месеца поне при мен имах една точно в подножието на врата и стоя 4 месеца какво ли не пробвах за да я разкарам накрая си изчезна сама иначе нито съм за нито съм против ако стане стане нито ще я крия нито ще и обръщам особено внимание (стига да не стои дълго )
... бе стига да не съм целия насинен, нямам против, ма в един момент.. ОЙ, приличам на пребит, намали Ама как 4 месеца бре, регенерацията ти нещо е яко забавена Седмица~ok, няма сми от шалове :> Ма може би щото съм male? Едва ли някое момиче ще му е гот да върви със сини петна по тялото/ако са на видими места / ?
... бе стига да не съм целия насинен, нямам против, ма в един момент.. ОЙ, приличам на пребит, намали Ама как 4 месеца бре, регенерацията ти нещо е яко забавена Седмица~ok, няма сми от шалове :> Ма може би щото съм male? Едва ли някое момиче ще му е гот да върви със сини петна по тялото/ако са на видими места / ?
Ми обикновенно си е наред ако се пребия или строша нещо белези не остават ама това си е като проклятие
И ако ти дойде на главата ще видим колко е смешно
Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 3:46 pm
K4HVD
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
Няма нищо против смъчките. Има ги няма ги на каквито и места да са. Нашите като ме видят ме гледат странно де ма. care not
Цитат:
Едва ли някое момиче ще му е гот да върви със сини петна по тялото/ако са на видими места Laughing / ? Laughing
ops:
едно бифше гадже не можеше да ги понася. Знам ли тея дет не се виждаха ок, но другите не даваше и дума за това. Може пък да се е срамувала от мен.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
Да де... седят малко... ама ако са обикновени смучки ;] Хапането си е друго обаче, наречете ме мазохист, ама ми харесва, особено вкуса на собствената ми кръв после
Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 4:41 pm
.:Sand_Temari:.
Регистриран на: Пет Юли 06, 2007 3:01 pm Мнения: 268 Местоположение: Варна
Еми аз един ден излизах с гаджето и нали се разделяме и после видях приятелите долу се бяха събрали и останах при тях малко ги видя ко праят шматките и едното момиче реши да ми направи смучка xD аре после как се чувствах като и родители и приятеля ми ме питаха от де е xD Така,че са си гаднички.
Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 4:50 pm
Teiru-chan
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
Ъмм моя приятел не обича смучките,но пък аз много обичам да хапя ops: .. Смисъл и мен не ме кефи да имам разни синини по себе си ама виж да правя синини тва си е друг въпрос ..
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения