Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: FanFick:One Piece
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 10:23 pm 
Аватар

Глава Първа:

-Къде е...къде е.
С тези думи Люфи препускаше през лабиринта от затворнически килии във най-големия и стого ухраняван затвор в света Импел Даун.
-Люфи..Нами-сан каза че килията на Ейс трябва да е в следващия коридор...Дръж
Готвачът Санджи подаде 3 ключа на Люфи.
-Yosh..Отивам да помогна на Чопър със битката.Кой би си помислил че всички пазачи в тази дупка ще имат силите на Дявоски плод.
-ЪЪЪ Санджи гладен съм направи ми bentou [japanese meaning "boxed lunch"]
-Baka вече изяде 3 след битката си със Пазачите на портата.Побързай да освободиш Ейс преди да са затворили Gate of Justice.И внимавай докато отключваш белезниците му защото са направени от Kairoseki.
-ОК..Ще се срешнем пред килията на Ейс след 10 мин.

В същото време във контолната кула над затвора.
-Vice Admiral Kiba сър успяхме да установим местонахождението на Strawhat Luffy.
Войникът които стоеще пред адмирал изглеждаше бял като платно и трепереше целия.
-Какво има нали ми каза че установили местонахождението му.Да не си глътна езика кажи ми...
-Амии засякахме го във .....gulp....Блок А666
-КАКВООО.Това е лошо мноого лошо ако това момче влезе в контакт с него....ще ни трябват подкрепления.Обади се веднага до Адмирали Akainu и Aokiji и поискай незабавно подкрепление.Той не бива да бъде пускан на Свобода никога.....никога.
С тези думи Адмирала се обърна Към стената с трофеите кадето висеше Дълъг черен меч тип Cleaver във които имаше вграден червен Рубин под формата на око.

-Yooosh.Готови сме за потеглянее.
Luffy макар и целия в рани стоеше заедно със Ейс и останалите насред тъмния коридор.
-Хайде нямаме много време...Хей Усопп какво човъркаш там.
-Приятели тук има нещо елате бързо.
Изчопляики насъбралата се мръсотия на стената се откри един надпис "А666"...под надписа имаше ключалка със формата на катана.
-Хмм това прилича на врата...Можебие е пряк път или изход от тук.Но няма да успеем да намерим ключа на време.
-Чакайте.[говори Зоро]Когато се бих със озни Gate Keeper Sango му взех катаната за сувенир.Съдейки по изработката и и тази ключалка..би трябвало да паснат.
-Yooosh[Luffy] давай Зоро изведи ни оттук.
Зоро беше прав катаната пасна перфектно в ключалката и те всички чуха ка изщтрака езичето на голям механизъм.Изведнъж из целия затвор се разнесе вой на аларма.Докато Пиратите се оглеждаха за Воени и пазачи стената пред тях се разтресе зверески и със плавно движение потъна надолу откриваки подобна на Сейф килия изработена цялата от чист Kairoseki.
-Какво подяволите е това!!!
По решетките на килията се стичаше морска вода а вътре във самия краи окачена на стената стоеше статуя и тя изработена от кайросеки.
-Какво е това ? Прилича на бронзовата статуя коиято винаги съм искал.
-ААААА[Usopp]Статуята помръдна.
-[Nami]О боже това не е статуя....това е броня.... и във нея има някой.
От бронята се наддаде тих и спокоен глас.
-Дааа браво на вас най после някой успя да намери тази килия.Ей зеленокосия би ли дръпнал онази ръчка за да мога да дишам като хората.
Зоро се огледа и след това дръпна големия железен лост които беше до него.
Чу се звук като от парен локомотив и бронята се сцепи по средата отдръпна се малко встрани и потъна в земята.
Пред тах стоеше полуголо момче на не повече от 19 години със черна коса и поразително червени очи.Ръцете и краката му бяха оковани във вериги направени то Кайросеки и имаше Татус със формата на петолъчка на гърбът си.
-К.кк..к.к.ой си ти[Usopp]
-Кои съм аз!Ха ха ха Името ми е Nikolas D. Devil
TO BE CONTINUED

Дано ви хареса.
:mrgreen: :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 11:32 pm 
Аватар

great
fanfaction

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2007 11:13 am 
Аватар

ууу :shock: наистина беше страхотно това... :!:
а... това превот от оригиналната манга ли е или си го измислил ти... ???

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2007 11:41 am 
Аватар

Цитат:
това превот от оригиналната манга ли е или си го измислил ти... ???

оо това си е лично мое произведение. :oops: :oops:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 6:57 pm 
Аватар

Еее човек, много е добро !!! Чакам продължението с нетърпение :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 7:08 pm 
Аватар

Лелее... немога да дочакам следвашата глава...Специални благодарности на Akuma-kun за труда му.. :thumbsup:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 1:19 am 
Аватар

Chapter 2:The One Who u Fear the Most

-Името ми е Nikolas D. Devil.
С тези думи момчето погледна право към тях.Светлината от лампата на стената се отрази в очите му който засветиха в червено.
Всички от Strawhat Crew ги побиха тръпки от тази гледка.Сякъш във килията пред тях имаше див звяр които беше прибран на сила в тази клетка и се гладно сe оглежда за виновниците на неговото оковаване.
-[Usopp]Oii...L.l.lufy хаиде да тръгваме от този тип ме побиват тръпки.
-[Nami] Усопп е прав трябва да побързаме.
--[Luffy] Хей ти Nikolas ли бе ше името ти.Ти имаш същата буква в името си като в моето
-[Nikolas]hmmm..а твоето име е
-Monkey D. Luffy
-Ха аха ха.Внукът на Гарб ахахаххахах станал пират. Това е голяма изненада за мен.
-Познаваш дядо ми?
-Оставаше и да не го познавам.Той е един от главните виновци за моето състояние.Хммм като говорим за състоянието ми ....ъъъъ... бихте ли ме освободили..
-[Usopp]ДА НЕ СИ луд.Съдейки по състоянието ти сигурно си някои изрод психопат които само 4ака на да излезе на свобода.
-[Nami]Той е прав Люфи неможем просто еи така...
-[Luffy]Добре ще те пусна [звук от падането на нами и усопп на земята]
-Благодаря ти :twisted:
-Но само при едно условие.
-Кажи го
-Ще дойдеш на моя кораб като накама[Усопп и Нами изпадат в депресия]
-Аз пират..хмммм...интересно...и все пак всичко е по хубаво от това да стоя тук все пак присъдата ми важи о6те 9000 години..така 4е съм съгласен.
-Yoosh.
С тези думи зоро и люфи хванаха двете колела който стояха встрани от килията и ги завъртяха.Чу се неприятен скърцащ звук и водата течаща по решетките спря.След това те бавно се отдръпнаха встрани оставяйки дупка колкото да мине един човек.
Момчете пристъпи отпред на подскоци тъй като краката му о6те бяха оковани.
-Благодаря...Капитане
-Yooosh да тръгваме към изхода.Зоро ти ще носиш Николас
-ОК.Нами Усопп стига сте се крили зад Ейс идвайте.

Пиратите бяха стигнали до входа на затвора.Две огромни пар4ета стомана лежаха встрани от голямата дупка във вратата която люи направи със своя Imroved Gear Third:Gigant Bazooka.
Слънчевата светлина огря екипажа.Всички бяха щастливи да я видят освен Николас които замижи и прикри очите си с ръце.
-Какво има?
-Нищо...просто не бях виждал слън4ева светлина от 3 години.
Докато изрече тези думи над него него прелетя зеленикаво копие което се заби в кракът на Люфи.
-Iteeeeee
-ЛЮФИ....изкрещяха взаимно останалите от екипажа.
-[Nami]това не е добре копието е направено от кайросеки....а без техниката Rubber Chopper на люфи няма да можем да стигнем до изхода.
-[Zoro]Имаме си компания.
Пред тях стоеше целия наличен персонал на Импел Даун.Всички марини бяха насочили към тях специялните оръжия които бяха предназна4ени за Devil Fruit Users.
-Strawhat Luffy предай затворника Ейс и себее си или ще открием огън.
-[Usopp] НЕЕЕ ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМММ
Адмирал Киба изглеждаше доволен от себе си.Беше успял да въстанови ситуацията и да залови и двамата братя.Докато оглеждаше остатъка от екипажа погледа му попадна на окованото момче което беше седнало на едната метална пло4а.Погледа му се замъгли и тои усети как по тялото ми избива студена пот.Какво правеше той тук...как са му открили килията...
-Т.т.т..ти как си се измъканл от килията си.
-[Nikolas]Адмирале каква приятна изненада не съм ви виждал откакто ми отнехте приятеля преди 3 години.Надявам се е във добро състояние.

Николас го гледаше право в очите и се усмихваше злобно.Това беше лошо ..той не трябваше да излиза от килията си.. не трябваше.
-Убиите ги
-Моля адмирале но те са..
-Казах да ги убиете.Сред тях има затворник класс SS неможем да ги оставим живи.
Марините се прицелиха.
-Готовии.
-Приготви сее.
-[Usopp]НЕЕЕЕЕ
-ОГЪН
Залпът беше толкова огромен 4е се получи барутен облак които за кратко закри пиратите.Чу се звук от разкъсана плът и изръмжаване.Върху лицето на Нами пръсна кръв.За момент тя отвори леко очите си...в облака пред тях имаше накой.След като облака се разнесе тя пак отвори очи... този път не успя да ги затвори [както и останалите членове на екипажа].Техните очи заедно с тези на воените и адмирала бяха широко отворени от ужас.Николас беше застанал на пътя на кършумите.Цялото му тяло беше осеяно със кървави дупки ...голяма част от лицето му липсваше.Но ужасът не беше в това.Николас продължаваше да стой изправен и се хилеше злобно със оголената си челюст..кикотът се превърна в гръмогласен смях.
-Казах ви адмирале още преди 3 години...НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБИЕТЕ.
-К..к.к.кк.акво си ти.
Strawhat Pirates стояха потресени пре него.Той се обърна съвсем леко със неодраната си чааст от лицето и се усмиха.
-Тръгваите без мен аз имам малко сметки за уреждане.С тези думи той отново се обърна към войниците .
-Shin Shin no Mi [Death Death Fruit]Един от най силните devil fruits в света.Той комбинира силите на Zoan,Paramecia и Logia създавайки един нов вид.Този плод превръща приемника си в Death God и му дава сили най близки до това което вие бихте нарекли Дявол.
-О...ооо.гън
-Втори път няма да ме дупчите.Shin Shin no Mi:Devils Call
Наддаде се нечовешки рев и контролната кула се взриви в черни пламъци.Разнесе се грохот и облак прах.
-Убихме ли го?
От облака светнаха две червени очи.Пред тях стоеше Николас напълно излекуван със огромен черен меч в ръка.
-Black Dread Cleaver:Akuma
Сега ще ви покажа как наистина трябва да се води битка.
DEMONIC ACUMULATION:Demon Bane

Последна промяна Akuma-kun на Чет Окт 25, 2007 7:28 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 10:56 am 
Аватар

пфпф :shock: ... лелее... ако напишеш няколко епизода можеш да го продадеш мноого скапо на тез дето праят епизодите :!:

Страшно увлекателно ... интересно е... трябва да пишеш на японците да видиш как ще ти изкупят всичко което напишеш на one piece

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 6:46 pm 
Аватар

Aаа човек въпреки многото грешки супер увлекателно си го написал,много е интересно за четене ! Имаш ли някаква картинка на Nikolas да дадеш случайно и наистина ли ти си го измислил това ? Айде чакам трета част :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 7:23 pm 
Аватар

еми аз си го измислям тфа нещо .

За картинка на николас в момента ще се работи по нея щото ще му правя Wanted Poster:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 9:13 pm 
Аватар

Очаквам с нетърпение,както и следващата част на историята :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 6:59 pm 
Аватар

Е ? :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 11:56 am 
Аватар

днес ми пуснаха нета така 4е малко 6те се позабавя ина4е постера по4ти сам го finish

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 10:38 pm 
Аватар

тъй ето за апетит за следващия чаптър които 6те бъде постнат утре вав 13:00

Изображение

:mrgreen: :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 04, 2007 11:22 pm 
Аватар

Лелеее... немога да дочакам утре да се прибера от даскало и да го риидна... :D Тоз бюлетин... егати у наградата...Ше хода да се пробвам да го хвана... :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]