Chapter 2:The One Who u Fear the Most
-Името ми е Nikolas D. Devil.
С тези думи момчето погледна право към тях.Светлината от лампата на стената се отрази в очите му който засветиха в червено.
Всички от Strawhat Crew ги побиха тръпки от тази гледка.Сякъш във килията пред тях имаше див звяр които беше прибран на сила в тази клетка и се гладно сe оглежда за виновниците на неговото оковаване.
-[Usopp]Oii...L.l.lufy хаиде да тръгваме от този тип ме побиват тръпки.
-[Nami] Усопп е прав трябва да побързаме.
--[Luffy] Хей ти Nikolas ли бе ше името ти.Ти имаш същата буква в името си като в моето
-[Nikolas]hmmm..а твоето име е
-Monkey D. Luffy
-Ха аха ха.Внукът на Гарб ахахаххахах станал пират. Това е голяма изненада за мен.
-Познаваш дядо ми?
-Оставаше и да не го познавам.Той е един от главните виновци за моето състояние.Хммм като говорим за състоянието ми ....ъъъъ... бихте ли ме освободили..
-[Usopp]ДА НЕ СИ луд.Съдейки по състоянието ти сигурно си някои изрод психопат които само 4ака на да излезе на свобода.
-[Nami]Той е прав Люфи неможем просто еи така...
-[Luffy]Добре ще те пусна [звук от падането на нами и усопп на земята]
-Благодаря ти
-Но само при едно условие.
-Кажи го
-Ще дойдеш на моя кораб като накама[Усопп и Нами изпадат в депресия]
-Аз пират..хмммм...интересно...и все пак всичко е по хубаво от това да стоя тук все пак присъдата ми важи о6те 9000 години..така 4е съм съгласен.
-Yoosh.
С тези думи зоро и люфи хванаха двете колела който стояха встрани от килията и ги завъртяха.Чу се неприятен скърцащ звук и водата течаща по решетките спря.След това те бавно се отдръпнаха встрани оставяйки дупка колкото да мине един човек.
Момчете пристъпи отпред на подскоци тъй като краката му о6те бяха оковани.
-Благодаря...Капитане
-Yooosh да тръгваме към изхода.Зоро ти ще носиш Николас
-ОК.Нами Усопп стига сте се крили зад Ейс идвайте.
Пиратите бяха стигнали до входа на затвора.Две огромни пар4ета стомана лежаха встрани от голямата дупка във вратата която люи направи със своя Imroved Gear Third:Gigant Bazooka.
Слънчевата светлина огря екипажа.Всички бяха щастливи да я видят освен Николас които замижи и прикри очите си с ръце.
-Какво има?
-Нищо...просто не бях виждал слън4ева светлина от 3 години.
Докато изрече тези думи над него него прелетя зеленикаво копие което се заби в кракът на Люфи.
-Iteeeeee
-ЛЮФИ....изкрещяха взаимно останалите от екипажа.
-[Nami]това не е добре копието е направено от кайросеки....а без техниката Rubber Chopper на люфи няма да можем да стигнем до изхода.
-[Zoro]Имаме си компания.
Пред тях стоеше целия наличен персонал на Импел Даун.Всички марини бяха насочили към тях специялните оръжия които бяха предназна4ени за Devil Fruit Users.
-Strawhat Luffy предай затворника Ейс и себее си или ще открием огън.
-[Usopp] НЕЕЕ ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМММ
Адмирал Киба изглеждаше доволен от себе си.Беше успял да въстанови ситуацията и да залови и двамата братя.Докато оглеждаше остатъка от екипажа погледа му попадна на окованото момче което беше седнало на едната метална пло4а.Погледа му се замъгли и тои усети как по тялото ми избива студена пот.Какво правеше той тук...как са му открили килията...
-Т.т.т..ти как си се измъканл от килията си.
-[Nikolas]Адмирале каква приятна изненада не съм ви виждал откакто ми отнехте приятеля преди 3 години.Надявам се е във добро състояние.
Николас го гледаше право в очите и се усмихваше злобно.Това беше лошо ..той не трябваше да излиза от килията си.. не трябваше.
-Убиите ги
-Моля адмирале но те са..
-Казах да ги убиете.Сред тях има затворник класс SS неможем да ги оставим живи.
Марините се прицелиха.
-Готовии.
-Приготви сее.
-[Usopp]НЕЕЕЕЕ
-ОГЪН
Залпът беше толкова огромен 4е се получи барутен облак които за кратко закри пиратите.Чу се звук от разкъсана плът и изръмжаване.Върху лицето на Нами пръсна кръв.За момент тя отвори леко очите си...в облака пред тях имаше накой.След като облака се разнесе тя пак отвори очи... този път не успя да ги затвори [както и останалите членове на екипажа].Техните очи заедно с тези на воените и адмирала бяха широко отворени от ужас.Николас беше застанал на пътя на кършумите.Цялото му тяло беше осеяно със кървави дупки ...голяма част от лицето му липсваше.Но ужасът не беше в това.Николас продължаваше да стой изправен и се хилеше злобно със оголената си челюст..кикотът се превърна в гръмогласен смях.
-Казах ви адмирале още преди 3 години...НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБИЕТЕ.
-К..к.к.кк.акво си ти.
Strawhat Pirates стояха потресени пре него.Той се обърна съвсем леко със неодраната си чааст от лицето и се усмиха.
-Тръгваите без мен аз имам малко сметки за уреждане.С тези думи той отново се обърна към войниците .
-Shin Shin no Mi [Death Death Fruit]Един от най силните devil fruits в света.Той комбинира силите на Zoan,Paramecia и Logia създавайки един нов вид.Този плод превръща приемника си в Death God и му дава сили най близки до това което вие бихте нарекли Дявол.
-О...ооо.гън
-Втори път няма да ме дупчите.Shin Shin no Mi:Devils Call
Наддаде се нечовешки рев и контролната кула се взриви в черни пламъци.Разнесе се грохот и облак прах.
-Убихме ли го?
От облака светнаха две червени очи.Пред тях стоеше Николас напълно излекуван със огромен черен меч в ръка.
-Black Dread Cleaver:Akuma
Сега ще ви покажа как наистина трябва да се води битка.
DEMONIC ACUMULATION:Demon Bane