|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Boku wa Imouto ni Koi wo Suru [J-Movie] Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 5:36 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
http://ncolumn-image1.daum.net/_home/B/ ... ver_63.jpg
http://pobladores.lycos.es/data/poblado ... 040008.jpg
>Boku wa Imōto ni Koi wo Suru<
Japanese Title: 僕は妹に恋をする Alternative: I'm in Love With My Little Sister; My Sister, My Love Year: 2007 Genre: Romance/Shojo/Drama Runtime: 122min Language: Japanese Director: Hiroshi Ando Cast: Jun Matsumoto, Nana Eikura, Yûta Hiraoka, Ayaka Komatsu, Yuko Asano
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0871977/
Synopsis: The twins Yori and Iku were very close to each other during childhood, as Yori smiled and stated to his parents "I love Iku, I'm going to marry Iku when I'm older". However in recent time, now both being teenagers, Yori has started to stay away from her. She thinks her brother hates her, but his distance results in his feelings towards her, which are stronger than simple sibling feelings. This causes him sleepless nights since they both share the same bedroom. He tries several things to erase his feelings, which includes applying to attend a boarding school in another city and even going out and sleeping with Iku's best friend, Tomoka. However, when Iku starts to get interested in boys, Yori becomes overly jealous and now wants his sister more than anything else. So he confesses to Iku, wanting them to stay together, and is willing to do everything to stay together. However, Yori wants Iku as a lover, not as a loyal sister, and as he presses on, she begins to gain feelings for him as well... but nothing ever goes as planned.
Movie Theme (Live-action): Kitto Eien ni (きっと永遠に) by Crystal Kay MEGAUPLOAD
Download Link: CD 1 CD 2 Subs
Стара тема за дискусии -> http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=14493
Последна промяна zdzdz на Пон Окт 22, 2007 11:50 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 23, 2007 12:35 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
zdzdz написа: Филмът е добър. Аз и без това съм фен на Джун, така че всичко с него ми харесва. Наистина ли??? Йей! Вече мислех, че съм останала единствена, толкова хора тук вместо да му се кефят, искат да му извият врата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 23, 2007 12:07 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
ОООО, даааа, ето какво ще гледам довечера!!! Филма го имах, само суб ми трябваше, zdzdz, ще те позлатя *кланя се*. Теб и любимата модераторка
Край на постите, които сама с иналожих за азиатско кино напоследък...довечера ще се вихри купон....дано само и филма оправдае очакванията ми! Иначе по това което попогледнах от него...Джун е в някаква коренно различна роля от досегашните, в които съм го гледала - Момо и ХанаДанго. И определено ми се иска да съм на мястото на сестра му....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 17, 2008 6:22 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Galadriel написа: Филмът ми се стори ааааааадски бааааавен. И няма почти никаква музика, която да запълва миговете, в които гледаш как всеки от героите "се бори с чувствата и мислите си".
Ами на мен пък точно това ми хареса, имам предвид, че подхода беше доста по-различен от този при останалите филми и това мигновенно ми се наби като клин. Не ми липсваше музиката, напротив, те така хубаво си го играеха, че просто в тези моменти чуваш собствените си мисли по въпроса.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|