Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2007 5:50 pm 
Аватар

0. Честно, няколко пъти го прочетох и още не мога да хвана какво имаш предвид, зле съм да :lol:
1. Това ме насочи към нещо, което пък на мен ми се е изплъзнало. Ако цената на Шаоран е Сакура да не си спомни повече за него, то къде отиват тези спомени? Не са отделни пера, а са част от някои от тези, които тя вече е "прибрала" и въпреки това частта с Шаоран винаги липсва. Къде отива? Екстрактва се от перото и отлита при Юко :o ? Или просто остава някъде в Сакура, но и е забранено да се показва. Надявам се да ни обснят това по някое време, а не да е пропуск в историята.
Сега като се замисля, в началото Сакура спеше, един вид дори не беше жива докато не и дадоха първото перо. То и беше не само спомен, но и част от нея..от душата й, може би? Ако това е случаят, значи в момента имаме не тяло и душа, а Сакура със спомени и Сакура без спомени. От тук нататък остава дали втората Сакура ще се размърда ако й дадат перо и дали пък не може да си спомни за Шаоран. И после ще имаме 2 Сакури, чудничко.^^`
2. Мисля, че съм съгласна за името, ще взема и аз да оставя Юи. Изпозвах го за да ги разграничавам по-лесно по време на историята от миналото и също, защото смятам, че истинските имена са много важно нещо, но пък..Щом той е решил да остане Фай, така да е.
SayanMk написа:
Или слюнката си я пази за следащото плащане :mm:

Това ме уби =))
Но мисля, че щом магията идва от очите му, не означава, че мята светкавички от тях, а, че са източникът.
Това за как ще си извади последната магия, след като остава без..ами той докато я вади, още ги има силите, но..и аз леко се замислих тук, може и да крие нещо. Кой знае какви функции имат вторият чифт очи :lol:
3. Възмутена съм, вече ДВД-тата и ръцета минаха на едно ниво :lol:
Ноо да си правят труда да приготвят ръка ей така, за всеки случай...ми те по тая логика може да им направят на всичките резервни части, защото не се знае кога ще ги загубят. Нещо повече е тук, знаели са конктретно, че именно ръка ще трябва ( :lol: ) Бе знам ли и аз..
4. Това със Сейширо определено не е случайно. Дали е подушил Фуума или си мисли, че Субару е наблизо, все нещо е, не може просто да е попаднал в този свят докато си пътува. Въпросът е кой ще се заеме със Сейширо. И аз искам Куро-сама да го видя в екип с Фай, защото първият си има сметки за уреждаше със Сейширо, а вторият трябва да покаже малко нови умения, така че...Шаоран може да стои спокойно за сега..Сейширо вероятно ще знае/ще разбере, че това не е неговия Шаоран.
5. Излезе му име на човека :whistle:
Но това, че той не прави пролеми, не е гарация за брат му :mm:
6. Майка? О.о
Това е Кендаппа, но каква роля имаше в Тсубаса не помня. Ако видя пак миналото на Куро-сама май я даваха там, ама сега не се сещам.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2007 10:12 pm 
Аватар

0. Май не си само ти, и аз не схващам :lol:
1. Ми тези спомени...според мен просто изчезват, тоест няма ги в пера, така си мисля аз. И съм малко скептична към теорията да си ги върне честно казано, защото все пак на Шаоран това му беше цената и така ще е все едно нищо не е платил и така ще се наруши хармонията един вид. А ако почне да изгражда душа наистина, ще си имаме две Сакурки...само тва ми липсваше :P А може би са решили да си има по една Сакура за всеки Шаоран, но се съмнявам :lol:
2. Аз пък никога не бих могла да свикна да го наричам Юи за мен той си е Фай. Деси, това че мята светкавички от тях и на мен ми го разправяше :lol: Дам едва ли наистина...И все пак вече едва ли има магия останала...може би това, че може да си го екстрактне с магия е част от самата магия...да едва ли ме разбрахте :mrgreen:
3. Сигурна съм, че не е съвпадение, че са направили за Куро-сама ръка точно, със сигурност са знаели отнякъде...
4. Няма нищо случайно нали знаете :wink: А Деси тва ме изкефи, Куро-сама и Фай да се оправят, а Шаоран да стои настрана :lol: I approve :mrgreen: Ама имам предчувствието, че и този път няма да вземат перото от Сейширо.
5. А за брат му...той ако не е дошъл да създава проблеми за какво друго...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 10:03 am 
Аватар

Хаа,и аз най-накрая прочетох 169 вчера (практически почти веднага като го сложиха във onemanga.com го забелязах и се гордея :mrgreen: ).

И лол,изненадаха ме думите на Фай - не бих си жертвал живота, not anymore.
И все пак си даде цвета на окото и така му замина магията :? дали някога ще си върне въобще способностите...
А на Курогане ръката ако имаше малко кожа,щеше да е по-добре ´XDD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 10:31 pm 
Аватар

Wiii~ Прочетох го днес 169. Доволна бях, че Куропонпон не умря, ама тая ръка :shock:
Лол, както и да е. Фей ме обърка с цялата тая история за брат му и бла-бла, а отгоре на всичко вече няма прекрасни сини очи, опа, око.
Започвам да си мисля, че наскоро CLAMP ги избива на садизъм :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 10:38 pm 
Аватар

Eхей, още двама (т.е. две) се присъединиха.
Кива, не е нужно да маркираш спойлери, тука здраво си се спойли, не е първа страница все пак ^^
А Атлантис, садизмът им не е никак отскоро, да знаеш.
И да не забравя да се съглася с:
1. Именно, това е цена и ще се наруши балансът. Значи остава само възможността да се изгради като Сакура със спомени, но без тези за Шаоран отново.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2007 10:59 am 
Аватар

Дам съгласна съм, че са съдисти :P Иначе що се отнася до спомените и за Шаоран сега като гледах анимето и забелязах, че тя има спомени от моментите си с него просто самият той е изтрит и тя все едно си говори с въздуха...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2007 8:23 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

0. xD Бе... едната ми мисъл беше - че те така са го направили с това пристигнае в Нихон страната, че изглежда все едно сега тепърва започва цялото пътешествие.
Другата - за ъпгрейдите на героите, които са толкова бтутални, че са като в някаква RPG игрица за геймбой. xD
1. Перата не са спомени явно а са душа, ма айде шя дочакаме да видиме за всеки случаи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 9:22 am 
Аватар

ee най-накрая си наваксах последните чаптъри XD
за Фай историята беше много добра ^_^

0. Quest for Feathers II - Куро-пуу получава Mechanical Arm (+3 Str; +2 Dex; +? Magic) - готска ръка си е ^^ ама Фай маната му от трицифрено число падна на нула >.< това си е не ъпгрейд ами даунгрейд.. въпреки вампирската кръв :P

1. още в началото като отидоха при Юко тя нали каза, че перата са части от сърцето (kokoro май) на Сакура. това което предполагам е станало: това разкопаното в царство Клоу са уред създаден от Клоу за да постигне мечтата си, но не го е използвал, а го е заровил в един момент. FWR съответно решава да го ползва и така наглася нещата - както знаем голям манипулатор е. та този уред извлича магията на сакура и я превръща в пера, които разпръсква по различни светове. тъй че перата са силно магически неща, които си разпределят и сърцето (носещо спомени и чуства) на Сакура - за да я принудят и тя да тръгне на куестчето по търсенето им.
Оттука вече ве разклонява предположението ми:
- или човек има три елемента - тялото/контейнер, сърце и душа (защото нали Р|Сяоран беше запечатал част от сърцето си в клонинга с надеждата то да зароди душа);
- или сърцето и душата са неразривно свързани и душата присъства нещо като резултат на сърцето (спомени и чуства, т.е. от опита), и така всяко перо носи част от една и съща душа - колкото повече пера, толкова по-силна душа - тъй че душата й сега е сбор от всичките пера, които бяха намерили и върнали досега и ако и върнат някое перо тя ще се събуди, но пак ще е слаба както в началото с малко пера - обаче новите пера няма да създадат нова душа, а пак ще носят характеристиките на душата на сакура... нещо като ДНК - във всяко перо го има, но носи цялата информация за душата, просто от повечето пера (по-голяма част от сърцето и) ще се получи по-силна душа

яко се пообърках в края, айде толкоз за сега
някой друг път ще ви занимая с теорийката ми за целта на FWR :P

PS за 6. Кендаппа тука е императрицата на Нихон, а Томойо е мико-принцесата ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 4:45 pm 
Аватар

За садизма само едно мога да кажа:

Изображение
:D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 6:37 pm 
Аватар

xkivax написа:
За садизма само едно мога да кажа:

Изображение
:D

О,не :lol: :lol: :lol:
И сега нека всички фенгърли се съгласим, че Фай е по-секси без око *омг, какво говоря* и да шътнем XD
Искам в следващия чаптър:
а). Сакура да умре
б). повече файХкуро моменти
в). Шушоран да умре
г). Мокона да стане принцеса на Nihon XD
Лол, но това няма да стане в един чаптър, трябва да изчакаме още един том да се поуспокоят нещата XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 10:56 pm 
Аватар

Стига бе, някои от тези желания никак не са мили ^^'
Малко към стария чаптър и минавам към 170, защото вече го прочетох ^^
1. PA3YM, тук вече го даваш малко на размисли за душата и сърцето, които не са само за Тсубаса, а изобщо нещо, което кара много хора да се замислят. Част от "сърцето" на Сакура не ми звучи толкова добре като част от "душата". Сърцето е орган, душата до някъде се формира от спомени, поне така аз си го обяснявам.(Разбира се, ако Юко казва, че е сърце няма какво да споря въобще :Р) Значи перата са част от същността на Сакура-не само спомени, но и душа. Много добре казано беше второто разклонение на предположението ти. А и дори да дадат перо на тази Сакура, тя няма никога да е първообраза на Сакура, защото най-малкото ще има само част от спомените. Но за сметка на това понеже е контейнер, има спомените на тялото. Много
ми е интересно какво би се получило..
~~~~
Отивам към новия чаптър, ако искате кажете друга номерация..
1. Малко от края започвам, но той ме впечатли като че ли най-много. Едит: Добре, че Вики чете имената за разлика от мен, защото се получават много сериозни грешки и преди да еднта си мислех, че Сейширо казва : "Because I've always been watching..Through the other you, right?", а то едното Шаоран го казвал ^^' В такъв случай защо на Шаоран му е бил интересен Сейширо, хм.. Освен това Сейширо знае кой е баща му, да му се невиди. Дали е знаел още преди да го срещне или проучил след това? Не знам дали интуицията му е само за вампирска кръв или веднага може да каже кой чия кръв носи..
Аа и тука имам някакви черни петна в паметта, защото го помня този момент в анимето, но не помня в мангата. На Шаоран спомена за Фуджитака когато бяха с групата в Клоу и тогава им разказа за живота си не беше филър нали? Трябва да видя колко е казал тогава, защото иначе Фай пак си вади информацията от ръкава..
2. Та като споменах за Фай :love: Vampire mode-ът...Кламп определено разбират сърцето на фенгърлата :Р. Дори и да е за малко, показаха, че никак не е зле с новите си умения. Гледаше Сейширо предизвикателно и му се измъкна със супер скорст хе-хе. Обаче Сейширо веднага подуши Камуйска кръв. Също така каза, че Фай вече няма магия, значи сигурно наистина си е дал последната.
3. Томойо и Фуума са не-човеци. Как си говореха спокойно докато около тях се избиват :mrgreen: И какво имаше предвид Томойо, че Кендаппа е трабълсъм? Ако е колкото Сей-чан, работата е сериозна :Р
4. Аа Сейширо е лицемерна гад, винаги съм се изумявала на това колко миличко може да изглежда в един момент и в следващия да те убие най-хладнокрвно. Явно човекът само си обикаляше наистина..Като видя, че няма Субару и Камуй, реши да се изнесе..
5. И последно-Шаоран на сплаш-а много ми хареса^^ А това, че само Сакуровите листа знаели бъдещето дали не е някакъв намек..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2007 11:55 pm 
Аватар

1. Ти недей да ме плашиш повече така, достатъчно съм объркана вече :lol: Наистина защо му е бил интересен...така или иначе останах с впечатлението, че Шаоран не му е голям фен...всмисъл все едно казваше, че гледайки е разбрал що за лош човек е или нещо такова. Стори ми се, че е направил нещо лошо на клони и нямам предвид в Outo country, а преди това като учител. Може пък да е свързан с това, че клони не е могъл да развие сърце, но това са си мой теории, които едва ли имат нещо общо с истината :P Наистина тук май всеки знае по нещо, което ние не...искаме и ние да знаем пък!
2. Недей, че пак ме изби на фенгърлинг покрай този чаптър :love: Фай-сама наистина беше страхотен така, а в началото съвсем задните му зъби малко се подаваха точно все едно са вампирски...да, я по-добре да спра :mrgreen:
3 & 4. Не, не, от една страна този чаптър ме разби от смях :D Как спокойно си говореха верно, не е истина просто...все едно на кафе се бяха събрали :P А Сейширо като видя брат си и как го поздрави "А, и ти ли си тук" все едно са се засякли на улицата :lol: Пътуването от свят на свят стана ежедневие, а не лукс...И наистина само минаваше да разпита за вампирите, туку виж убил някой в процеса, ама много важно...Това обаче ме накара да се замисля. Явно не му трябват просто вампири, а точно тези двамата, защото иначе и Фай щеше май да му свърши работа. А той не ги ли търсеше заради вечен живот? Обаче Юко каза, че това са само слухове и не могат да дават вечен живот...Сейширо само си губи времето май май...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 12:34 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Ураа!!! Намерих си тема и за тази манга (не гледайте страшно, преди обръщах внимание само на темите за Naruto & Shaman King) :D Много ми харесва и съм много изненадан от сполучливата история (и не само :wink: ) Пък и като наскоро "откачил" по такива работи (манга/аниме) направо ме отнесе :lol:
Както и да е, стига с офтопика. Е, почти... Не се сърдете, ама искам да попитам - до къде я има преведена историята? До момента съм прочел всичко до Том 21, Глава 169, та ме интересува дали не съм пропуснал нещо...
Малко впечатления от мангата:
Започна много kawaii, само за да прерасен в страхотен horror и после пак малко да се поупокои в 169-та глава :) Като цяло ми харесва много, обаче ми стана много неприятно, когато се оказа, че има двама Шаорановци. А и за капак този, в който беше влюбена Сакура се оказа клнинга :( (а така ми харесваше тази романтична нотка)... А и честно казана не разбрах - дали чувствата и действията до това време са били на клонинга или са били на оригиналния Шаоран (или Суаоран), който е действал чрез тялото на клонинга... Пък и много ме мъчи - дали все пак не е възможно двмата да се слеят в едно, love storry (Сакура и Шаоран) :arrow: happy end?

П.С.
Ако по някаква случайност съм пуснал някакъв спойлер (в което се съмнявам, но все пак!), моля да ме извините.
Пиша това, защото забелязах, че на първа станица има доста маркирани неща като спойлери (а ме домързя да прочета и деветте страници с постове)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 10:36 am 
Аватар

WTF 170 chapter?! Откъде бе хорааа O_O

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 6:07 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Новата глава я има в [url]mangashare.com[/url] :) Пък и ми се изясняват някои работи относно Шаоран. Може би все пак е възможно да се слее с "другото си аз", а?

//След като си дадох труд да прочета 8-ма-9-та страници се ориентирах в положението (не че някой го интересува, ама да си кажа :lol: )

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]