|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 6:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Sky High [J-movie] Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 3:44 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
SKY HIGH
Genre: Fantasy / Mystery / Action / Horror
Country: Japan
Year: 2003
Director: Kitamura Ryuhei
Main cast: Yumiko Shaku, Takao Osawa, Shosuke Tanihara
Imdb: http://imdb.com/title/tt0398563/
Synopsis: Мистериозен сериен убиец, изтръгващ сърцата на жертвите си, всява паника навред. Мина, годеницата на полицейският инспектор Канзаки, който се занимава със случая, става поредната жертва в деня на сватбата им. Това я отвежда до "Портата на гнева" - мястото, през което минават всички умрели от неестествена смърт. Там тя трябва да избере един от трите пътя: да приеме смъртта си и да се прероди; да обитава света на живите като призрак; да прати на някого проклятие за смърт, което обаче ще я отведе в ада. Тя трябва да вземе решение в срок от 12 дни, през които разбира, че смъртта й е част от зловещ план, свързан с Портата. Канзаки е по петите на убиеца й, но какво ще стане, когато се добере до него???
Филмът е създаден по мангата на Такахаши Тсутому и е режисиран от Китамура Рюхей ("Versus", 'Azumi").
Освен филма е направен и сериал по ендоименната манга, който има 2 сезона. (ако някой го открие, задължително да казва^^ )
Директен БГ даунлоуд:
~ЛИНК~ (с вградени субтитри)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 1:36 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
А за сериала да си попадал на линкчета, нещо? Много ми е зор да го гледам^^
Иначе, за филма, актрисата в ролята на Мина ме надразваше доста, имаше пресилени физиономии тип "Майка Тереза" и "Дева Мария", а в моментите, когато трябваше да е твърда, не беше достатъчно
Но пък беше интересен филм, началото особено много здраво почва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 2:55 pm |
ukio |
|
|
|
Благодаря за филма. Търсех го от много дълго време.
Не успявям да открия сериала. Ето тук има лист с торенти за много японски сериали. Този също присъства, но за съжаление, без никакъв линк към торент.
http://fansub.d-addicts.com/D-Addicts:Completed_JDramas
Преди години гледах главната актриса Юмико в Принцеса Блейд. Там играеше коренно противоположна роля и ми направи силно впечатление. Може би тук героинята й е по-слаба като характер и затова е различна.
Иначе Sky high много ми хареса. Освен това беше страхотно накрая да чуя Horizon на Hyde.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 9:54 pm |
|
caprice06 |
|
|
|
ukio написа: Освен това беше страхотно накрая да чуя Horizon на Hyde. Нали?^^
А за Принцеса Блейд четох някъде, че с този филм била известна на зрителите в Щатите, но след Скай Хай не знам дали ще имам желание да я гледам другаде Какво имаш предвид под "коренно противоположна роля"??? С твърд характер ли го раздава там?^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 7:37 am |
ukio |
|
|
|
В Принцеса Блейд тя играе член на един клан от убийци.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 11:58 am |
|
Rinaldo |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 7:37 pm Мнения: 211 Местоположение: South Korea - Русе
|
caprice06 написа: А за сериала да си попадал на линкчета, нещо? Много ми е зор да го гледам^^ Иначе, за филма, актрисата в ролята на Мина ме надразваше доста, имаше пресилени физиономии тип "Майка Тереза" и "Дева Мария", а в моментите, когато трябваше да е твърда, не беше достатъчно Но пък беше интересен филм, началото особено много здраво почва
филма отдавна съм го гледал, знам че се кефех максимално, и знам че цели 2-3 години го търсех. 2005 го намерих малко след като намеирх американския Sky High. сериал незнаех че има.... даже незнаех че е по манга. Но принципно аз не се вълнувам че даден филм или сериал е по манга , или че за даден филм или сериал ще се прави по манга.
_________________ console gaming is true gaming.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|