Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 22, 2007 12:11 pm 

Що прости сме бе....кво си говориме глупости :pokey: нито образовванието нито родителите нито ш*** държава са виновни който иска знае как :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 22, 2007 1:19 pm 
Аватар

Blinkers написа:
децата стават все по-неУбразовани

Май не само децата. Както и да е няма никой безгрешен, но не само в България е така и не само с младите. Вижте прехвалените американци

http://vbox7.com/play:d9a273c3
http://vbox7.com/play:4963632e
http://vbox7.com/play:a870cd8f

Буш е президента с най - малък коефициент на интелигентност. От глупостите му идва и названието бушизъм, така че спокойно братя българи, не сме единствени. При нас върпоса е, че ни мързи да дишаме, иначе много хора имат потенциал, но го пропиляват. :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 22, 2007 1:26 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Ще кажа само 3 причини според мен
:arrow: Възпитанието от родителските тела
:arrow: Обкръжението в което се израства
:arrow: Телевизията(като общо понятие за масова информация интернет,реклами,филми,даже новите книги)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 2:13 pm 
Аватар

Я ДГД ве..

От къде на къде младите нямаме знание..
Я питайте някой по улиците "преуспял човек" каква е формулата на архимед..
Ще се гърчи от мислене цял ден.
Има хора на 30 години дори на 80 и не знаят химна на България.
Я да не се праят на професори, че ще има стачка за респект. Oo

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 2:36 pm 

Хммм... тук съм писал... май... може би...
Но все пак искам да кажа, че за мен хората в тази страна имат огромен потенциал, всички, като се изключат бавноразвиващите и другите с психически проблеми, но както някой е писал преди ~ месец повечето ни мързим да дишаме и затова не се развиваме, нали сте чували поговорката(може и да не е поговорка но все пак):

Каквото ти е дадено като талант ако не се ползва, лека полека ще се загуби.

И това става в нашата страна.

А тези, които полагат старания заминавата навън, бягат, "предават страната" (това съм го чувал като някакви си говорят в трамвая), но те просто искат добър живот, такъв който тук не можеш да получиш. Тези които се стараят ходят по състезания, било то спортни или математически, олимпиади по химия или физик, информатика, каквото и да е и ПЕЧЕЛЯТ най-най-горните места. Чували сте го много:

Ние сме малка страна с много потенциал, само че за жалост той само се пилее днешно време.
Пилеем си времето с оплюване на другите, гледане в чуждата паница и никога не гледаме себе си, същото важи и за всички обяснили как малките са супер тъпи, защото те не се сещат да видят какви са самите те и да направят нещо за да се подобрят.

Дам, сега проверих, имам 2 мнения тук. Поне само си потвърждавам мисленето от преди и не казвам нищо различно, че да не стане издънка ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 6:07 pm 
Аватар

какво разсъждавате толкова бре?просто хората са си келеши и глупаци тук...правят секс на по 12 годишна възраст,аборти на по 14 с 20 и косур годишни мъже и всякви такива прустащини.За това не ти е виновна държавата а самите хора и родители...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 6:15 pm 
Аватар

Ми не съм съгласна никак с това твърдение, :evil: който има желание и е упорит ..... се образова, който не негов си проблем!
+ тва се сещам за доста училища специално в Сф дето са си изключително серизни и държат, хората който излизат от там да имат голям набор от знания и обща култура ....
Така че който както си го направи, не мислите ли :roll: ....
а да се слага си4ко и си4ки под общ знаменател е рядко тъпо! :D

www.drumandbass.cult.bg
www.hmsu.org
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 6:36 pm 
Аватар

ОооОоууУ!Ама наистина ли...
Младите поколения са потресаващо тъпи и ограничени в по-голямата си част, нищо ново под слънцето, дори няма база са сравнение с поколението на родителите ни в това отношение, независимо, че живеем в различни времена - това е и за хубу и за лошо.
Но както каза Вили, ако човек желае да се развива винаги може да го направи, да бъде начетен, интелигентен и образован!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 11:03 pm 
Аватар

Като гледам поколенията затъпяват.Защото като гледам тази година какви идиотчета влязаха в даскало нямам думи.Чак толкова тъпи,че не знаят,че в даскало не се пушат цигари камоли трева.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 11:23 pm 
Аватар

TheDutyCalls написа:
какво разсъждавате толкова бре?просто хората са си келеши и глупаци тук...правят секс на по 12 годишна възраст,аборти на по 14 с 20 и косур годишни мъже и всякви такива прустащини.За това не ти е виновна държавата а самите хора и родители...

с почти всичко съм съгласен освен с едно - че родителите винвони - какво могат да направят те - да на вържат вкъщи за леглото и насила да ги възпитават - после пак те ще бъдат виновни.

за пример - преди 2 години имаше един в махалата (пълен смотаняк - ебаваше се с всички и много ме надразни и аз си оговорих бой с него) казах на майка ми че ще се бия тя половин час ми мрънка: Деяне не ходи, стига си правил глупости...

и накрая ко стана - Деян успя да даде урок на оня тъпак (не го бих по скоро се гаврих 1 мин с него[бой с нова джапанка]) и накрая беше със счупена китка един месец (дори и джапанката скъса :lol: ).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 12:37 am 

Човече, точно с боя даваш пример дето е една от най големите глупости... а боя с "оръжие"(в случая чехъл) с някой който няма е още по голяма глупост... като ще се биете поне се бийте честно.

Поколенията може и да затъпяват, но си го има все още потенциала, а те затъпяват защото обществото ги подтиква към това :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 12:46 am 
Аватар

да знам че боя не е хубаво нещо, но този си го заслужаваше - когато бяхме малки лапета постояно се ебаваше с нас (той е на моята възраст) а и преди две години продължаваше да се ебава и просто не издържах. то дори не може се нарече бой - бяхме се уговорели да протече не повече от минута, че да не направя някоя глупост. а чехала беше колкото да го унижа - както той правеше като бяхме малки.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 12:56 am 
Аватар

Признавам си аз съм Brain Donor :lol: :lol: :lol:
Не знам колко родитилите са невинни виждал съм какви ли не...
Кажете ми нормално ли е една майка да бие шамари и рита дете на 1 максимум 2 години?!?!?При това на публично място :shock:
Аз направо се хванах за главата...причина,за да бие детето-много плачело :O еми то всяко дете на тази възраст плаче за какво ли не,а с майка като тази сигурно кара Дунав да прелива...като порасне това дете какво ще стане от него?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 12:59 am 
Аватар

ZerraX2 написа:
Кажете ми нормално ли е една майка да бие шамари и рита дете на 1 максимум 2 години?!?!?При това на публично място :shock:

:shock: тая не е добре 100% че не е искала това дете

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 1:34 am 
Аватар
Souten no mukou

СиФте, оно тия лапетийй днешну вриеме :censored: са им у глЪвите.

П.С. Освем децата, днешно време и родителите, не са родители :!:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]