Дата и час: Вто Фев 25, 2025 11:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 19 [ 277 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 3:30 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Angel написа:
И още нещо... това че той може да контролира човека със гласа си.... няма такова нещо :lol:

О да той със зрителен контакт ги накара ония да разкарат партишъните, нали? Ей така по телефона очото му мина през кабела и след това през слушалките на оператора :roll: Мисля, че имаш нужда да гледаш по-внимателно.
Бтв кой му се е противопоставил дори за секунда? :/
Darkprince както обикновено рулз! :thumbsup: Само ги прави да се сменят фреймовете малко по-бавно, че така не може да ги види добре човек ^^

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 3:35 pm 
Аватар

Safiir написа:
Angel написа:
И още нещо... това че той може да контролира човека със гласа си.... няма такова нещо :lol:

О да той със зрителен контакт ги накара ония да разкарат партишъните, нали? Ей така по телефона очото му мина през кабела и след това през слушалките на оператора :roll: Мисля, че имаш нужда да гледаш по-внимателно.
Darkprince както обикновено рулз! :thumbsup: Само ги прави да се сменят фреймовете малко по-бавно, че така не може да ги види добре човек ^^

Е добре щом може с гласа си вместо да се бие 3 часа с по-голямата сестра защо просто не и каза спри да се биеш и ми кажи каквото искам да знам или нещо такова :? Пък и както мина през цялата охрана и успя да убие принца в началото на анимето така може и да се добере до учените долу

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 3:46 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Angel написа:
Е добре щом може с гласа си вместо да се бие 3 часа с по-голямата сестра защо просто не и каза спри да се биеш и ми кажи каквото искам да знам или нещо такова :? Пък и както мина през цялата охрана и успя да убие принца в началото на анимето така може и да се добере до учените долу

:dull: Па де да знам може би защото това са военни честоти и няма достъп до тях? Пък до тези на операторите има защото те са най-вероятни едни и същи дори и в екстремни ситуации. Сериозно, ти поне помислили малко защо може да не го е използвал? :/
Освен това тази сила я получава чак като му изкрейзва гиаса. Всъщност възможно е и по-начало да я е имал, но да е била твърде слаба. Пък накрая да става почти толкова здраво колкото и с очото.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 3:56 pm 
Аватар

Тц тц Наруто води, жалко.
BTW гласувах за Lelouch.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 3:58 pm 
Аватар

Safiir написа:
Angel написа:

:dull: Па де да знам може би защото това са военни честоти и няма достъп до тях? Пък до тези на операторите има защото те са най-вероятни едни и същи дори и в екстремни ситуации. Сериозно, ти поне помислили малко защо може да не го е използвал? :/
Освен това тази сила я получава чак като му изкрейзва гиаса. Всъщност възможно е и по-начало да я е имал, но да е била твърде слаба. Пък накрая да става почти толкова здраво колкото и с очото.

лол гледай отново боя между двамата.... Корнелия се чува отвън дори като е вътре в робота си... защо тогава Лулу да не говори по същия начин и да и проникне в съзнанието... да не говорим че този който я промушва пак е в робот, т.е. ако теорията ти за военните честоти е вярна как той е попаднал в робство на Лулу?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 4:01 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Успели са да хакнат неговата, но не нейната :dontknow: Варианти колкото щеш. Обаче ти ми кажи как ги е накарал ония да махнат партишъните ако не може да го прави с глас? :roll:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 4:01 pm 
Аватар

Angel написа:
............

Въпросът не е защо не го е използвал, а може ли да го използва?
Не съм го гледал за това те питам, това което каза Сафиир вярно ли е?
Това как промил мозъка на някой по телефона :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 4:08 pm 
Аватар

Safiir написа:
Успели са да хакнат неговата, но не нейната :dontknow: Варианти колкото щеш. Обаче ти ми кажи как ги е накарал ония да махнат партишъните ако не може да го прави с глас? :roll:

Как стигна до принца и го уби - използва силата си за всеки от охраната до там и така по същия начин до онези долу... ако питаш защо само единия беше хипнотизиран вариянти много - другия е бил в обедна почивка и т.н. Мисля че ако наистина беше получил такава сила щяха да го обявят дирекно в анимето, не да си правим догатки :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 4:09 pm 
Аватар

Онея дето разкараха партишъните са малко неясна история. От една страна само някои бяха засегнати, а ако беше ползвал Геаса чрез гласа си трябваше всички да са засегнати. От друга, ако предварително им е дал заповеди то трябва да е очаквал подобна ситуация... Не е невъзможно.

Що се отнася до Euphemia - той Лулу по-нататък обясни защо при нея не беше мигновено. Пък и в този случай той всъщност НЕ ИСКАШЕ да й заповядва. Няма случай умишлено да е дал заповед и някой да е устоял дори за секунда - иначе и Orange-kun щеше поне за секунда да се противопостави да заповедта да им помогне да избягат - не му е в природата да помага на elevens или пък на разни маскирани типове които не познава.

А, да, има ли причина да смятате, че Наруто дори за секунда ще се противопостави на заповед "Предй се!" Или пък на "Представяй си, че си велик воин докато битката свърши!", или на каквато и да е заповед от Лулу?

Цитат:
да не говорим че този който я промушва пак е в робот, т.е. ако теорията ти за военните честоти е вярна как той е попаднал в робство на Лулу?

Оня получи заповедите си доста по-рано - изгледай пак епизоди 22-23 (че не помня къде беше) където той срещна Лулу. Нарочно не дадоха как е получил заповедите за да не знаем какво му е заповядал Лулу.

П.П.: Да ви е хрумвало, че авторите може във втория сезон да изплзват заоповедите, дадени през първия? И затова нарочно да са направили Лулу да използва Геаса само за задаване на въпроси на Корнелия. По този начин през втория сезон може пак да я накара да му отговори на въпросите, точно както Юфи за момент активира заповедта, дадена на Сузаки (при това без дори да се опитва щото не знаеше за Геаса).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 4:26 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Angel написа:
Safiir написа:
Как стигна до принца и го уби - използва силата си за всеки от охраната до там и така по същия начин до онези долу... ако питаш защо само единия беше хипнотизиран вариянти много - другия е бил в обедна почивка и т.н. Мисля че ако наистина беше получил такава сила щяха да го обявят дирекно в анимето, не да си правим догатки :roll:

Тз. Видя се ясно, че в момента, в който му даде заповедта, чак тогава му почервеняха зениците. Освен това ако имаше възможност да дава команда от рода на "служете ми до края на живота си" можеше просто да ходи наляво-надясно и да го заповядва това на всички. Мисля, че заповедите на Лулу трябва да са доста по-прости. По-първични тъй да се каже.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 5:59 pm 
Аватар

наруто биее... :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 6:45 pm 
Аватар
Souten no mukou

lzpreslav написа:
Lulu ще победи с помощта на нашите гласове ! Go, Lelouch ! 8)

И не само, та той превъзхожда русото дите с доста умения.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 6:47 pm 
Аватар

iRoNWill написа:
minus написа:
наруто биее... :twisted:

Ма да ве той Лулу като вижда срещу какво трябва да се бие се спуква от смях.

Вече дори и аз не вярвам,че Наруто ще бие.И чакам някой супер фенбойче да докаже,че надежда остава :lol: :? 8)

Ще видим :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 6:51 pm 

хмммм....и Какаши и Наруто бият с 8 гласа ......съспишъс :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 6:55 pm 
Аватар

Hanabishi_\R/_*cool huh? написа:
хмммм....и Какаши и Наруто бият с 8 гласа ......съспишъс :roll:

Говори ми. Аз Zoro не го давам да падне посмъртно. :roll: Ако успея, може би в понеделник ще има солидна доза "gif-пропаганда" :twisted: Иначе ще се "дуелирам" с думи. :D

Едит: faye вече го спомена, но аз отново да кажа. Битката няма да трае повече от 5-10 мин., поради простата причина, че Наруто няма представа срещу кого се изправя, а Lelouch веднага ще използва Geass-a. :roll: Пък ако Naruto се засили да пуска клонинги (и да копае), Lelouch просто няма да пропусне такава възможност. Другото, което е - коефициентът му на интелигентност -> значи да водиш истинска битка, като за тази цел местиш шахматни фигурки, говори само за неговите способности.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 19 [ 277 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]