|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 1:19 pm |
|
Kleme |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 13, 2007 2:07 pm Мнения: 228 Местоположение: Варна
|
Blinkers написа: децата стават все по-неУбразовани
Май не само децата. Както и да е няма никой безгрешен, но не само в България е така и не само с младите. Вижте прехвалените американци
http://vbox7.com/play:d9a273c3
http://vbox7.com/play:4963632e
http://vbox7.com/play:a870cd8f
Буш е президента с най - малък коефициент на интелигентност. От глупостите му идва и названието бушизъм, така че спокойно братя българи, не сме единствени. При нас върпоса е, че ни мързи да дишаме, иначе много хора имат потенциал, но го пропиляват.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 2:36 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Хммм... тук съм писал... май... може би...
Но все пак искам да кажа, че за мен хората в тази страна имат огромен потенциал, всички, като се изключат бавноразвиващите и другите с психически проблеми, но както някой е писал преди ~ месец повечето ни мързим да дишаме и затова не се развиваме, нали сте чували поговорката(може и да не е поговорка но все пак):
Каквото ти е дадено като талант ако не се ползва, лека полека ще се загуби.
И това става в нашата страна.
А тези, които полагат старания заминавата навън, бягат, "предават страната" (това съм го чувал като някакви си говорят в трамвая), но те просто искат добър живот, такъв който тук не можеш да получиш. Тези които се стараят ходят по състезания, било то спортни или математически, олимпиади по химия или физик, информатика, каквото и да е и ПЕЧЕЛЯТ най-най-горните места. Чували сте го много:
Ние сме малка страна с много потенциал, само че за жалост той само се пилее днешно време.
Пилеем си времето с оплюване на другите, гледане в чуждата паница и никога не гледаме себе си, същото важи и за всички обяснили как малките са супер тъпи, защото те не се сещат да видят какви са самите те и да направят нещо за да се подобрят.
Дам, сега проверих, имам 2 мнения тук. Поне само си потвърждавам мисленето от преди и не казвам нищо различно, че да не стане издънка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 6:15 pm |
|
insanevi |
|
|
Регистриран на: Сря Май 23, 2007 1:14 pm Мнения: 151 Местоположение: Sf, Bg
|
Ми не съм съгласна никак с това твърдение, който има желание и е упорит ..... се образова, който не негов си проблем!
+ тва се сещам за доста училища специално в Сф дето са си изключително серизни и държат, хората който излизат от там да имат голям набор от знания и обща култура ....
Така че който както си го направи, не мислите ли ....
а да се слага си4ко и си4ки под общ знаменател е рядко тъпо!
_________________ Some people never go crazy...what a horibble life they must live! ?!?!?
--------> Pure HatE TrUe LovE <----------
www.insanevi.piczo.com
www.drumandbass.cult.bg
www.hmsu.org
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 11:23 pm |
|
dener |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
TheDutyCalls написа: какво разсъждавате толкова бре?просто хората са си келеши и глупаци тук...правят секс на по 12 годишна възраст,аборти на по 14 с 20 и косур годишни мъже и всякви такива прустащини.За това не ти е виновна държавата а самите хора и родители...
с почти всичко съм съгласен освен с едно - че родителите винвони - какво могат да направят те - да на вържат вкъщи за леглото и насила да ги възпитават - после пак те ще бъдат виновни.
за пример - преди 2 години имаше един в махалата (пълен смотаняк - ебаваше се с всички и много ме надразни и аз си оговорих бой с него) казах на майка ми че ще се бия тя половин час ми мрънка: Деяне не ходи, стига си правил глупости...
и накрая ко стана - Деян успя да даде урок на оня тъпак (не го бих по скоро се гаврих 1 мин с него[бой с нова джапанка]) и накрая беше със счупена китка един месец (дори и джапанката скъса ).
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 12:37 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Човече, точно с боя даваш пример дето е една от най големите глупости... а боя с "оръжие"(в случая чехъл) с някой който няма е още по голяма глупост... като ще се биете поне се бийте честно.
Поколенията може и да затъпяват, но си го има все още потенциала, а те затъпяват защото обществото ги подтиква към това
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|