|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 8:53 am |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Мхм, добре ще е да проверявате дали не е пускано, след малко ще взема направо да поизчистя. Btw., не ви препоръчвам да използвате photobucket, че много обичат да трият хентай картинки ;]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 01, 2007 1:57 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Оо да AHQ
Първата рлз Даже май се сещам от коя игра е ;]
Последна промяна evilduke на Пон Окт 01, 2007 3:22 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 7:23 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Картинките първо не се виждат и второ колко пъти да казвам, че лоли в хентай форума, никога няма да позволя да се пуска? Пък и в тази тема е забранено гуро, така че съвсем не му е мястото да се пускат.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 5:56 pm |
|
minus |
|
|
|
дааа... ама тея правила дето ги казваш - без лолити... без гурота без това без онова аз не съм ги писал...
що не пуснеш едно допитване дали да се пускат лолити и там другите работи дето забраняваш да видим поне дали повечето са на твоето мнение
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 6:31 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Ти да не би да бъркаш форума с някаква демократична държава? Щом съм казал, че лолита няма да се пускат значи няма да се пускат. За гуро картинки може да си направите отделна тема.
Да съм бил пуснал допитване
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|