|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Coffee Prince [K-drama] Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 5:47 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
***** Coffee Prince *****
Оригинално заглавие: 커피프린스 1호점
Алтернативни заглавия: The 1st Shop of Coffee Prince, Coffee Prince Store #1
Жанр: Романс, Комедия
Страна: Южна Корея
Година: 2007
Епизоди: 17
В главните роли:
* Yoon Eun Hye as Go Eun Chan
* Gong Yoo as Choi Han Kyul
* Lee Sun Gyun as Choi Han Sung
* Chae Jung Ahn as Han Yoo Joo
Резюме: Животът на Го Ън-чан (Юн Ън-хье) не е лек - тя работи на много места, за да изплаща дългове и дори се е отказала от женския си облик. Че Хан-гьол (Гонг Ю) е наследник на голяма компания от хранително-вкусовия бранш, чиято баба постоянно му урежда срещи, за да го задоми. При случайна среща на двамата Хан-гьол обърква Ън-чан с момче и решава да я наеме за свой "гей-любовник", за да разбие плановете на баба си. В отчаяна нужда за пари, Ън-чан приема. Също така, бабата на Хан-гьол му поверява малко кафене, застрашено от банкрут. Ън-чан умолява да работи там и не след дълго почват да прехвърчат искри, само че как Хан-гьол ще се справи със своята "хомосексуалност"?
Директен БГ даунлоуд:
Субтитри (Епизоди 01-17 и Special)
Епизод 01
Епизод 02
Eпизод 03
Епизод 04
Епизод 05
Епизод 06
Епизод 07
Епизод 08
Епизод 09
Епизод 10
Епизод 11
Епизод 12
Епизод 13
Епизод 14
Епизод 15
Епизод 16
Епизод 17 (финал)
Special Episode
Допълнителен линк - Външен торент
Njoy!
Последна промяна caprice06 на Сря Окт 24, 2007 3:31 am, променена общо 4 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 10:52 pm |
|
Amnesia |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 10:29 pm Мнения: 367 Местоположение: Бургас....близо до него >_>
|
Оууу йес! Отдавна съм му хвърлила око на това сериалче ,пък ще е първото корейско, което ще гледам.Хиляди благодарности caprice06!
Без теб този раздел нямаше да е същият!
_________________ Не бива да мисля,потънала в тъга, каква бях преди и каква съм сега
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 2:45 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Amnesia написа: Без теб този раздел нямаше да е същият!
По-скоро без БГшеър Да видим този път колко ще издържи Иначе много мерси на всички за хубавите думи, очаквайте скоро още серии^^
То аз самата сега почвам да го гледам и имам големи очаквания за сериала. Коментирайте на воля с какво ви се харесва или ядосва, нека повече хора разберат за него
Едит: Качен е и 7-ми епизод
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 11:05 am |
|
samirul |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 3:21 pm Мнения: 85 Местоположение: Sofia
|
Аз отдавна го гледах сериалчето .Бързо ми стана любимо,до 11 епизод всичко беше ок,ама нататъка след 11 стана мн тъпо и не го догледах,по нататъка може да го догледам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 3:46 pm |
|
caprice06 |
|
|
|
Дам, за съжаление корейците имат навика да разводняват. Почват много силно и в един момент към края вече се влачат. Затова предпочитам формати от по 10-тина серии (които всъщност са японски).
Благодарско на Megera за романа Това целият ли е, в сми само 5 глави?
Много готин профил, бтв^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 6:29 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Аненененене .... направо ме разби това сериалче.
" Първо го видяха да се целува с мъж , след което бе пребит от някаква жена"
А мацката е просто култова, няма такъв образ. Не спирам да се смея ... XDDD
Горещо препоръчвам !
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 6:16 am |
|
caprice06 |
|
|
|
Тогава задължително гледай Goong - http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=19447
Същата мацка, същата луда и прави луди и хората около себе си!!
A репликата вярно беше веднъж!!!^^
Едит: Качени са епизоди 08-15
Зипът със субтитрите е ъплоуднат наново заради несъответствия с имената на по-късно качените серии! Свалете си го, ако не ви се занимава с преименуване на файловете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 2:56 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
caprice06 написа: Тогава задължително гледай Goong - http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=19447Същата мацка, същата луда и прави луди и хората около себе си!!
Стига бееее, тя ли е? Аз се чудя защо постоянно разправяш, че най-накрая си почнала да го гледаш...ми като гледам и аз ще го загледам, но ще е понататък. Щото таз девойка е веднъж! А какво ще кажете за главния? Има ли лиготеч?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 5:19 pm |
|
caprice06 |
|
|
|
salsuri написа: Стига бееее, тя ли е? Аз се чудя защо постоянно разправяш, че най-накрая си почнала да го гледаш...ми като гледам и аз ще го загледам, но ще е понататък. Щото таз девойка е веднъж! А какво ще кажете за главния? Има ли лиготеч?
Хаййййййй!^^
Бтв, "постоянно" съм разправяла? О.о
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|