Дата и час: Вто Фев 25, 2025 11:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 23 [ 340 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 5:41 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Това за мацките е решено почти със създаването на колизеума, не се притеснявайте ;) , все пак Моридин е преди всичко мъжко чадо :lol:
Но имайте търпение и на тях ще им дойде реда, но по-нататък...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 6:34 pm 
Аватар

iRoNWill написа:
Там поне няма да има фенбойщини :) :D :)

Що, ти няма ли да гласуваш там? :mrgreen:
Иначе мисля, че и за женската аудитория трябва да се помисли, искам биши контест :Р

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 6:37 pm 
Аватар

Първо биджи, пък после може и биши :)

Какво стана с гласуването с Онизука, you know, онези многото гласове ;) Разнищихте ли въпроса ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 6:38 pm 
Аватар
Masaka?!

Мислех да е общ. Да може хем мацки, хем бишита.

Може и поотделно да са, нз... не съм решил още.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 6:40 pm 
Аватар

Haruka написа:
искам биши контест :Р

и аз и аз :P

Може и най-сладка двойка,де да знам

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 6:40 pm 
Аватар
Souten no mukou

lzpreslav написа:
Първо биджи, пък после може и биши :)

Какво стана с гласуването с Онизука, you know, онези многото гласове ;) Разнищихте ли въпроса ?

Конспирация!!! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 6:43 pm 
Аватар
Masaka?!

Има си тема за предложения, дъъ... /Иначе - хубау, отделно ще са - щото иначе бишитата шанс няма да имат (има повече мъжки във форума), а и да не се получи разделение на лагери - девойки vs кочове.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 11:48 pm 
Аватар

Aspirin4o написа:
Май никой не е навит на мойта идея за аниме-мацки, само по бельо, да се налагат в калта (или шоколад, склонен съм на компромиси) :( :( :(
аз предлагам вместо да се бият да правят секс докато едната не издъхне (може и след това, за закоравялите фенове)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 9:48 pm 
Аватар

Е са и Гътс като падне пред фенбойчетата на по 12 години дето са на Тошко и спирам да влизам в тоя раздел.Просто твърде много нерви хабя.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 10:09 pm 
Аватар

Коментар (по-скоро впечатление): Lelouch (CG) vs Naruto (Naruto) - 61:73 (12 гласа разлика); Roronoa Zoro (OP) vs Hatake Kakashi (Naruto) - 50:62 (12 гласа разлика). И това е към 22:13:46 ч.. Ако някои фенове се "упражняват" по математика, мисля, че им трябват подходящ за целта учебник и задачи.

Едит: Ако въобще има такъва номера с "математиката", това не е доказателство за фен-бойщина/гърлщина, а по-скоро за хлапащина (силна дума, но не намерих по-подходящ начин да се изразя :roll: ).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 10:45 pm 
Аватар

Това е чисто съвпадение (числото 12), но разликата като цяло, не е!
Аз съм крайно потресен от тези битки, ето защо уважавах, колегите ви от Манга-кун =), к'в Наруто, к'в Блийч о.О.

Такам, кога почваме конкурса за красота :?: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2007 11:04 pm 
Аватар

Оставете числата, вижте никовете. Особево "далавера" :lol:
Далавера, нищо лично, просто си ми съмнителен :hotl:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 12:56 am 
Аватар

Ай сиктир бе да се одавите в белина дано бе!Дееби гадните ламета.Правят по 40 акаунта и налазват да гласуват.

"Тошко има бяла косица и ми почти адаш.Трябва да гласувам за него."
"Наруто е голям симпатяга и за това ще гласувам за него."
"Ааа галсувам за Какаши с фенгърлски писък."
"Абе аз това аниме не съм го гледал,ама тоя ми е по-симпатичен и сигурно ще бие."
"Тоя е по-добре анимиран,следователно ще получи моя глас"
"Ичиго,Айзен,Тошко всички са от НАЙ-ВЕЛИКОТО АНИМЕ Блиийч.Просото трябва да гласувам за тях."

Просто трябва да ми ядеш ташаците!Дееби начетох се на подобни изказвания.То бива да се дразня за глупости ама това вече ми ровичка анално из червата!

Как можеш да предцениш кой ще спечели като дори не си гледал другото аниме бе, калъф?!

Тоя бил по-хубав,ония бил по-хубав,тоя бил по-симпатичен,ония бил по-красив...Майка ви ми е най-симпатична ще ви еба у тъпите копелета!Прекалявате бе дееба!Това да не ви е конкурс за красота?!
Че и допълнителни регове да си правиш да гласуваш...

Ебати тъпата работа за кви глупости ме карат да се ядосвам.

Или като ония манаф IronWill.Обяснява му се на ЧИСТ ШИБАН БЪЛГАРСКИ 20 СТРАНИЦИ как Наруто няма пукнат шанс.Нема братче,едно си баба знае едно си баба бае.Един господ знае и той колко рега е нашибал. :roll:

Ебати ще ме амбицират утре цял ден да си регвам е-мейли и да си правя регове във форума и да направя един ръш срещу всякви наруто,блийч и други простотии за масарките....Детска работа дееба.

Който иска да си се чуства обиден.И бан да отнеса здраве да е, поне ще знам ,че съм си го заслужил.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 1:40 am 
Аватар

Абе колизеума уж беше за забавление и активност във Фенскусии пък то каква станаааа... Хиляда регистраций щото Наруто и Блийч са единствените качествени анимета на тоя свят... (и може би единствените, които сме гледали) Незнам какъв човек трябва да бъдеш, за да си направиш 100 регове, за да спечели Какаши примерно, а дори да не си гледал другото аниме (да бе как не се сетих че това е фенбой най-висока степен... /не че знам какво е това ^^"/ е да тъпа съм) Я ме взимайте за пример тука :lol: Аз не гласувах щото не съм гледала OP :roll: (сега се чувствам предпазена от думите на Spokesman Of Madness ^^) Дъъъъ взимайте ме за пример :lol: Както и да е тука ме удари лигнята... А аз съм сигурна че където има падащ Наруто или Блийч герой са се намесили многото акаунти на неуважаемия фенбой, който не може да търпи герой от любимото му аниме да пада :? И съм сигурна защото имаше разлики в гласовете, които не можеха ей така за един ден (да не е и по-малко) да се стопят пък даже и в 2-3 гласа в повече, а на следващия ден още 20-тина гласа, за да сме сигурни че Наруто ще бие 8)
Ми поне да беше вложил малко оригиналност в измислянето на акаунтите, а не "VTAnime" и "VTAnime2" ама кой знае може да са си забравили паролите :roll: Да бе вярвам си :lol:

Последна промяна Joy на Нед Окт 21, 2007 1:47 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2007 1:45 am 
Аватар

А така, влагайте смисъл в имената на новите акаунти, следвайте примера на моята Юки агитка !
П.С. Тъкмо моите хора да започнат да гласуват и за Лулу и някакви наруто маниаци започнаха и те ... но кой е по-бърз от нас ? 4 гласа за скоростта на един техен :lol:

Подкрепям Spokesman с две ръце и заставам зад него!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 23 [ 340 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]