|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 8:57 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Пфф е, shadowblack позна, ама пак бързо си промени решението... бати тъпанара в единия момент вика по нея, в другия тя идва и той почва да й бяга .. и после ае пак я гони ....Like.... Ония голия нали уж е дракон на тъпото бест-фреднче? как ще се съвместят с Тоа и с Джин нз.. Битките са ми яко зле, в покемон са пъти по-добри И тия млекоцистерни, при тва провисени, супер мн ми бъркат в здравето А кво, явно шефа на ИСДА си има драконче-преобразило-се-в-дъщеря му, мм, неговата лична ДОРАМА.... Дано от другя еп вкарат и малко история, че нещата верно не са на добре...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 9:07 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Не вярвах, че така ще стане, но е зле..
Какво прави тази Тоа сега не мога да я разбера. Идва от никъде, казва на Джин, че винаги ще е до него и после "опа, сори, вече не става" и нашият отива да си реже вените ^^'.
Твърде много битки, които не са и интересни. Единият като тръгна да се трансформира и да вика нещо, ми стана много забавно. Изобщо май е по-добре да се върнат на романса отколкото да продължават с този резил
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 9:55 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
И мен малко ме издразни как Джин набързо си промени мнението на 180 градуса, при това два пъти: първо искаше да е с нея, после го беше страх, и накрая хукна след нея! Че даже и се качи на друг дракон! Много бързо си преодоля страха от дракони, нещо...
Но определено много, ама МНОГО, повече ме дразни Казуки. Ноа от Киба и Сузаку от Code Geass също ме дразнеха, ама онея двамата поне имат някаква цел и се бият за нея. Докато тоя ако го питам за какво се бие хващам бас, че не може ми отговори. Егати бебето!
"Ура, и аз ще си имам драконче!"
"Ти си ми най-добрия приятел, ама ако не дойдеш при нас ще те застрелям!"
"Джин, гад такава, нали си ми най-добрия приятел, що ми открадна дрокнчето? Мразя те! Джиииииииин!"
"Уааа, мамо, пък Джин ми открадна дракончето! Мразя го! Ще плача! Уааааа!" *следва половин час рев с пълно гърло.*
Горе-долу трябва да сте схванали какво ми е мнението за Казуки...
А ако Акира и Макина спрат само да се гледат влюбено и вместо това се зацелуват много ще ме зарадват - щото в момента само заради тях продължавам да го гледам анимето. Досега го гледах и заради гърдите на някои от героините, ама вече не ми правят впечатление - за три епизода им свикнах, а пък и съм гледал Witchblade (тук са много подобни, само дето там харесаха повече).
Бе я верно да се връщат към романса, с малко история за разнообразие, че нещо...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 10:19 pm |
|
extasy |
|
|
|
стана ми интересно, а като видях превюто вече работата ми стана кристално ясна.
Най-сетне ми се избистриха нещата с тея Дракони, иначе и идея си немах, кой с кой е, кво правят, кви са им целите...
Да видим как ще реагира казуки като разбере кви ще ги надроби Джин.
Абе shadowblack, я за момент си представи, че си в армията. Бачкаш, бачкаш, тамън да получиш някой висок ранк и изведнъж ти казват "Сори пич, ама твоя най-добър приятел ни се обади току що, май на него ще му дадем повишението."
Е няма ли да ти стане кофти?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 7:30 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
shadowblack написа: "Уааа, мамо, пък Джин ми открадна дракончето! Мразя го! Ще плача! Уааааа!" *следва половин час рев с пълно гърло.* Почти познах. Цитат: Damn Jin, he took my Gio again. Absolutely unforgivable! Казуки все повече ме дразни. Дано след срещата му с тая новата едрогърда мадама (и най-вероятно - още някой дракон) да се поосъзнае малко.
Иначе епизода не беше лош, макар че нищо чак толкова не се случи (ако не броим, че ISDA се показаха като идиоти) и не беше разкрито нещо повече за историята. Този път нямаше битки на дракони (и слава богу ). Ще ми се най-после да обяснят малко за тоя Резонанс. Също и как/защо Джин чуваше песента на Тоа.
Акира и Макина продължават да са ми най-симпатичните от всички членове на ISDA (и май при тях има най-голям шанс да помогнат на Джин и компания по-нататъка), а оня с очилата все още ми е най-противен (ако не броим Казуки).
Очертава се поне още един-два епизода търсене на Тоа, както и поредния арест на Джин. Дано след това да разкрият малко повече за историята.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 9:28 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Не искам да го кажа, но нямам избор..зле е.
- Всичко, което каза Казуки в този епизод звучеше толкова пародийно, че колкото и да искам не мога да го взема сериозно.
- ISDA явно си избират женските мембъри по надареност. Това не е откритие де, просто сега забелязах, че всички са от организацията.
- Забележете как звучи просто на български: "На Луната..Тоа е на Луната" А какво прави Тоа на Луната милата? Плаче си тихичко докато Джин за пореден път си променя мнението и решава, че не може без нея.
- Уменията на тези хора са злее. Размотават се из въздуха и размахват някакви неща, уж хвърлят атаки, ама..
За драконите да не говорим, вече ме отчаяха
- На къде без 1-2 странни имена- Album и Machina. Поне се чете Макина, а не Машина.
Пфу, добре го оплюх и ми олекна ^^'
Продължавам да гледам, пък да видим дали има смисъл.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 11:07 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
На мен ми харесва сюжета и въпреки натрапчевото ечи ще продължа да го гледам за разлика от някой други, които страшно ме разочароваха след 2рия , 3тия еп...
Мека елементите са доста новаторски и арта е добър, има екшънче. Само се надявам да вкарат малко повече динамика в сюжета и да ограничат малко ечито. Друг плюс който мога да му дам е това че има добра background музика и ужасно добър опенинг, ендигна малко издиша, но пак с добра музика.
В 4ти интересното за гледане беше нахлуването в базата на ISDA, тупаниците и серийките който Гио раздаваше.
Незнам защо, но не очаквам много от следващия еп освен кратка развръзка на сегашната интрига.
Та с други думи - анимето е средна работа за сега, може би и за напред, и все пак смятам да го следя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 10:11 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Е дееееееееееееееее'''а и балоните деа, как ме дразнят Тва на HD 75" няма да могат да се поберат тия ц.ц. ве И то не един, не два - 351535 комплекта, кво е тва?! Зарибяваме фенчета-сукалчета ли кво/ Баси грозното и гнусно ... =/
Така... Казуки е тъпа п(#%ка, no comment. Само дано не го направят така, че да се осъзнае и да му дойде акъла чрез битки с нашия малко преди да пукне, писнало ми е от толкова безмозъчни нещастници.
А тва, че се сработиха толкова добре Гио(дъ убер-гуд лукинг дюд ) и пишлемето ме учуди в добра посока... интересно до къде ще се развие комбината им, след като и Тоа се намеси =/?
А пък Тоа... има способността да пее във космоса, уау :> как ли се разпространява звука в космоса, хмм :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 11:00 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Мда..растат, растат Мисля, че и Тоа израства в тази насока
Не знам как Гио се измъкна от тея странни капани Какво ли не му пуснаха, че и една от едрогърдите се би с него но нее той е непобедим.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|