Дата и час: Вто Фев 04, 2025 3:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2007 8:56 pm 
Аватар
Модератор

Колкото едно аниме са. 23-24мин.
БТВ те пауър рейнджърс от Япониа идват. Sentai.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 04, 2007 11:45 pm 
Аватар

Power Rangers са remakes на сезони на японските Super Sentai серии. Снимат се в Нова Зеландия за западния пазар, до скоро бяха на Saban, но сега тази компания вече е собственост на Disney.

Ultraman, Kamen Raider, Sentai филмчета... всички тия серии яко рулз! Кефят на максимум! :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 10:22 am 
Аватар

О, колега фен на Ultraman ли виждам? (добре де, гледала съм само Меbius, но пак ми хареса и смея много нагло да се нарека фенка.)
Между другото, като гледам, и ти си фен. Някой да знае къде мога да попрочета малко за римайковете на сентай сериите след 2003? Най- много ме интересува американската версия на 轟轟戦隊ボウケンジャー (GoGo Sentai Boukenger), защото, смейте се, ми беше любимото. (Защо хората не го харесват?)
И пак между другото, ако някой има линкове на Ден О (понеже все пак за това е темата) от 18- натам, ще съм много благодарна, защото много мазно го зарязах по едно време и искам пак да вляза в релсите. Е?

FOOL'S MATE July '06.

JUNON April '05.

JUNON September '05.

Arena37C July '06.

Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 10:59 am 
Аватар
Модератор

Ами в дъното на първия пост съм дал линкове за всички епизоди в Мегаъплоуд и Сендспейс. Иначе 18,19,20 еп. съм ги качил в Бгшеър.

INFO:
:arrow: ~Power Rangers: Operation Overdrive 2007~ -- ~GoGo Sentai Boukenger 2006~

:arrow: ~Super Sentai~ -- ~Power Rangers~

Последна промяна zdzdz на Чет Юли 05, 2007 12:35 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 12:17 pm 
Аватар

Power Rangers SPD особено ме кефят :)
Всичко си имат, даже и мадама-котка! :D

Иначе ако се сефите на подобни филми сигурно ще харесате и Guyver, Guyver 2: Dark Hero, Mechanical Violator Hakaider, Zeira,. Zeiram 2 и разни такива :) - те като визия и ефекти наподобяват тия серии, само дето няма големите роботи и са в по-сериозен (и кървав) вариант

TV Nihon да са живи и здрави!
Иначе за Power Rangers ще попитам брат ми, той е луд на тая тема и ги знае всичките повече от мене, имаше едни форуми с линкове към всички епизоди от всички сезони

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 12:33 pm 
Аватар

Mерси много за линковете, задължена съм ти. На Optimus пък мерси за препоръките, ще се види, когато има време.
Между другото, така, да вмъкна този линк. Тук можете да чуете известно количество интервюта с хора, участващи в различни току серияли, след които и Сато Такеру (нали, да се правим, че пишем баш по топик :lol: ). За тези, които разбират японски е интересно. За тези, които не разбират японски, но се забавляват на разликата между гласа на Сато обикновено и на Сато като Рьотаро, също е забавно.
Ще взема сега да си потърся малко американски рейнджъри, отдавна не съм гледала. Ще сравнявам с оригиналите, защото съм зла. :mrgreen:

(Защо модераторът не смени името на темата или защо ние не си направим отделна тема за общ разговор по теми, свързани със сентай, камен райдър и току серияли и филми като цяло? Защото става голямо мазало напоследък...)

EDIT: Между другото, малко новини. Както аз и още няколко човека се изразяваме (добре, те, после и аз го прихванах)- DARKNESS!!1!!!! IN DEN O. Токуяма Хиденори, който играеше Ягурума Со/Kick Hopper в 仮面ライダーカブト (Kamen Rider Kabuto), както предполагам знаете, ще озвучава един от имаджините във филма. Не знам дали някого би го интересувало, освен ако не е огромен фен на Хиде, но аз да споделя. Пък и DARKNESS!!1!!!! IN DEN O е лаф, който всеки трябва да научи според мен. :lol:

FOOL'S MATE July '06.

JUNON April '05.

JUNON September '05.

Arena37C July '06.

Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 12:40 pm 
Аватар
Модератор

Ми аз съм съгласен за отделна тема за дискусии. Ами ти като отявлена фенка що не я пуснеш. :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 12:54 pm 
Аватар

Надявам се това не беше сарказъм? (това за мен и отявлеността) :oops:
Ами... да взема да я пусна, а? ^^

FOOL'S MATE July '06.

JUNON April '05.

JUNON September '05.

Arena37C July '06.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 1:35 pm 
Аватар
Модератор

Изображение

Не можах да се сдържа на тая снимка. :lol: =)) =)) =))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~The Whole World Resolves Around Him!~:wink: :lol:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение :wink:

Edit:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Малко сканове.

Изображение
Изображение
http://img521.imageshack.us/img521/7599 ... 705yf6.jpg
http://i133.photobucket.com/albums/q47/ ... 792235.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/6646 ... 232ll8.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/4742/1 ... 384or9.jpg

Изображение
Изображение

Не е препоръчително да слагаш снимки с ширина над 800пиксела, защото разпъват много рамката на форума!!
Махнах им img таговете.
caprice06

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2007 1:49 am 
Аватар

Изображение
Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2007 6:23 pm 
Аватар
Модератор

Kamen Rider Den-O VS. Shin-O* Special
*Crayon Shin-chan

:arrow: [T-N]Kamen Rider Den-O 26.5

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 7:35 am 
Аватар

Ааа, това ли е бил тоя епизод! :lol: Тъкмо се чудих за какво са го кръстили така :lol:

Аз го гледах преди време, само че в превод на някаква друга група. Бтв, хубаво, че ми напомни, трябва и на него една рецензия да му ударя, понеже наистина беше доста смешно, особено като знам що за чудо е Шин Чан :lol:

А и добре че събуди темичката, виках си, че вече никой не го гледа, пък сега такива страхотни епизоди се изредиха...все повече и повече се заплита историята :roll: Кохана, Сакурай ? :lol:

Между другото, понеже още съм в Камен Райдър мууд, та *Тук* съм постнала нещо интересно, относно Юичи (Юуто), което ме уби от смях. Както казах, да си фенгърл хич не е лесно ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2007 8:52 am 
Аватар
Модератор

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Този епизод (36) беше наистина як. С Лайна Форм Рьо ще покаже вече на какво е способен сам. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2007 2:23 pm 
Аватар

Wow, принцеските се събраха :lol: Хах, това не го очаквах, честно казано ...но пък страшно се радвам, че и Ishiguro Hideo се присъедини към каста ^^

Изображение <-- това е скан от Princess Princess D, специално го изровичках от архивите си само и само да го надраскам ^.^

Сега, малко за 37 еп. ...Другите още не съм ги гледала, обаче ...не знам ..имам някакво не особено добро предчувствие. Кай изглежда гаден ...той винаги си е бил де :lol: обаче тук е още по-гаден. :roll:

Пфф, сценката с надиграването м/у двамата я превъртах няколко пъти вече -- много ми хареса ...особено музиката ...Climax Jump DARk hip hop version ftw! :lol:

Готино епизодче, като цяло, хем забавно и динамично, хем те обзема едно напрежение и те държи постоянно в климакс :lol:

Даже вече и Кохана не ме дразни, вярно, че не съм си представяла Хана като тсундере лоли, но пък чудно защо не ме дразни -- много е добро лапето явно. :D

Толкова за тоя епизод, отивам да гледам другите. Но определено сериалчето радва, даже в началото на епизода си мислех, че гледам Кабуто -- някакви такива vibes ми навява. Тепърва ще става серизоно, не остават много епизоди до края, така че :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 24, 2007 9:13 pm 
Аватар
Модератор

Изображение

Следващият Kamen Rider.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]