Дата и час: Вто Фев 25, 2025 1:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Кой ще победи?
Анкетата свършва на Нед Окт 28, 2007 6:21 pm
 Кьо  54%  54%  [ 42 ]
 Хей  46%  46%  [ 36 ]
Общо гласове : 78

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2007 10:58 pm 
Аватар

Казвам Кьо, въпреки че едно досадно гласче в главата ми седи и натяква, че не мога да си защитя мнението по никакъв начин.
И двамата имат способности с доста разлики и не мога да си представя как би протекла една битка между двамата.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2007 11:34 pm 

AbysalDemon написа:
по-добре са от ония к*рви Ичиго и Наруто и Сасуке и ония от One Piece...и пак верно Фенбойщината играе роля и те разбирам....

опаа....не те карам на сила да харесваш OP , ма не го поставай в една категория с Блийч и Наруто...най-малкото е убидно :x :roll:

.....ако фенбойщината не играе роля , викам да закриваме турнира и да слагаме Юки за победител о.Х

Последна промяна Hanabishi_\R/_*cool huh? на Чет Окт 18, 2007 11:36 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2007 11:52 pm 
Аватар

Кьо
50%
50% [ 18 ]
Хей
50%
50% [ 18 ]

Опа пак сме в играта :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 12:07 am 
Аватар
Цар Алко

offtopic: Относно ония от OP само мога да ти кажа, че Hei срещу маймунката няма да има и микроскопичен шанс да победи(Enel и тн). Следователно всеки противник има своите възможности ако се падне срещу подходящ такъв (сори нарутарди).

За мен победителя е Hei, освен това, че може да променя на молекулярно ниво във последните епизоди, той притежава и високоволтово електричество. Някой потребител беше казал, че ако самурая излезе със дървена дръжк, то щял да има шанс. Съжалявам, но ако имате основите на електротехниката ще се досетите, че при високо напрежение и предмет със малко съпротивление( живо тяло- кръв мръв и тн ел.проводници). Просто тялото ще приеме ел. проводимия потенциал на земята и си отива. Дръжката със която се изолирал ще се подпали за секунда заедно със самурая. Основното правило на турнира е да не се вкарват оръжия, nakama и тн със които биха помогнали на биещия се. Следователно гумени ботуши и гумен под за самурая не биха му помогнали. Ако се разсъждава трезво Hei е сто процентов победител, друго щеше да е срещу Luffy, но уви.

Последна промяна spiralkinda на Пет Окт 19, 2007 12:09 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 12:08 am 
Аватар

Еми успех на печелившите :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 12:14 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Кйо бате рине зъби с лопата... Нали е легендарен убиец, дето е изтрепал сумайти народ. Гасувах за червеноокия

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 12:19 am 
Аватар
Цар Алко

Аз съм си фен, но единствено показах фенщината си чрез първите два реда. Останалото си ми е бегло мислене върху основните закони на електричеството, според тях самурая просто няма шанс.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 12:24 am 
Аватар

voice of the wind gg no re :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 12:40 am 
Аватар
Цар Алко

AbysalDemon написа:
Брато стаа въпрос за Лъфи-Хей. Според мен Хей ще бие по простата причина че лъфи си удължава крайниците а на Хей тва е като дар небесен само изчаква правилния момент и зап-зап Луфи got PWN3D се пак има си рискове а тва е доста офтопиккк ако му дойде времето си говорим на дълго и широко

БРАТО, явно не си гледал OP за да говориш така. Luffy е ял gomu gomu fruit и следователно изцяло е от гума!!! Та чрез тази гума до сърцето му не може да достигне ток по какъвто и да е начин. Богът на светкавиците и следователно на електричеството ползва милион волта напрежение (!) върху Luffy и познай...Казах ти това е offtopic и тази несъстояла се битка е решена още в самото начало. Според мен сега Hei трябва да победи срещу Kyo.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 1:53 am 
Аватар
Souten no mukou

spiralkinda написа:
offtopic: Относно ония от OP само мога да ти кажа, че Hei срещу маймунката няма да има и микроскопичен шанс да победи(Enel и тн). Следователно всеки противник има своите възможности ако се падне срещу подходящ такъв (сори нарутарди).

За мен победителя е Hei, освен това, че може да променя на молекулярно ниво във последните епизоди, той притежава и високоволтово електричество. Някой потребител беше казал, че ако самурая излезе със дървена дръжк, то щял да има шанс. Съжалявам, но ако имате основите на електротехниката ще се досетите, че при високо напрежение и предмет със малко съпротивление( живо тяло- кръв мръв и тн ел.проводници). Просто тялото ще приеме ел. проводимия потенциал на земята и си отива. Дръжката със която се изолирал ще се подпали за секунда заедно със самурая. Основното правило на турнира е да не се вкарват оръжия, nakama и тн със които биха помогнали на биещия се. Следователно гумени ботуши и гумен под за самурая не биха му помогнали. Ако се разсъждава трезво Hei е сто процентов победител, друго щеше да е срещу Luffy, но уви.

Шаааааааалооооооооооу, електро техника. :P
Знаеш ли съшноста на Мизучи (Основната техника на Кио)?
Ако не я знаеш, свали си някой друг епизод след 20и и ще говориме, кои ще победи! :wink:
Та за непросветените, Мизучи е техника, която използва нападението на противника в/у самия него.
Смятам, че с Мизучи Хей сам ще се опърли от ток, не мислиш ли?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 2:41 am 
Аватар

spiralkinda написа:

по твойта логика всичките герой в колизеума дето участват трябва да влизат с голи рьце...то тогава геройте няма да са от анимето...в аниметата всеки пьт ли си сменят орьжията?....
и все пак Kyo е самурай с техники и се биеме в колизеум дето Hei колко и да е с тока няма как да се скрие и ако метне дори важенцето за да завьрже меча на Kyo и да го опьрже той ще го среже още докато хвьрчи до него :roll: ясно фенбойщина ама стига сме се зальгвали,а и Ivcoy ти каза подоробно за техниката то само нея му стига на Къо :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 9:08 am 
Аватар

IvCHoy написа:
Та за непросветените, Мизучи е техника, която използва нападението на противника в/у самия него.
Смятам, че с Мизучи Хей сам ще се опърли от ток, не мислиш ли?

Ами Хей е използвал електричеството си и върху себе си, така че то не може да му направи кой знае какво,освен ако не се зашемети сам и Кйо да го среже през това време :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 9:11 am 
Аватар
Ecchi Warrior

faye написа:
Хей :)
Мъчно ми е за Кио. При други обстоятелства щешпе да получи рамо и от мен :(

Съгласен 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 9:42 am 
Аватар

На мен ще ми е мъчно само за останките на Хей.
Давай, Кио!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 12:42 pm 
Аватар
Souten no mukou

Също така да не забравяме, че острието на Мурамаса-та на Кио, няма нещо което да не може да среже! :P

Цитат:
3и епизод.
Има три причини поради, които
не можеш да ме победиш.
Номер едно...
Твоя меч е твърде слаб.
Номер две...
Няма нищо което да не мога да разрежа. :starwars:
Номер три...
Изглеждам по-добре от теб. =)) :hotl: =)) :hotl: :baby:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по