Дата и час: Чет Мар 06, 2025 11:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 8 [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 01, 2007 9:55 pm 
Аватар

xkivax написа:
ще изтрещя без тая манга :lol:

А, мен питаш ли ме :lol: :lol: Мисля, че ще се получи, както последния път - CLAMP ще продължи, след като някакво определено събитие се случи в TRC. После, защо някои xxxHolic-фенове хейтвали хрониките. :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2007 2:29 pm 
Аватар

Такааа, искам да ви "зарадвам" със следното нещо - давам ви програмата за следващите няколко седмици:
Цитат:
10/15 - Young Magazine #46 - No XXXHOLiC scheduled (on sale).
10/22 - Young Magazine #47 - No XXXHOLiC scheduled (CLAMP changed that, Chapter 145 was supposed to come out here).
10/29 - Young Magazine #48 - No XXXHOLiC scheduled.
11/05 - Young Magazine #49 - No XXXHOLiC scheduled.
11/12 - Young Magazine #50 - Chapter 145 - Beginning of tankoubon 13 - 4 color pages.

С две думи - нямам думи (T_T)(T_T)(T_T). То вярно, че не болка за умиране, ама все пак......(*~*)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2007 9:22 pm 
Аватар

Много мило, нали. Тъкмо си викам още малко остана, в понеделник нов чаптър и БАМ.. :drop:
Добре де, това сега..наистина ли ще чакат нещо да стане в Тсубаса свързано с Холик, за да го направят?
Ех вярно, че едното за сметка на другото, ама и Холик ми липсва вече.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2007 11:48 pm 
Аватар

Айде аз и тук да се включа ако ме искате :lol: Първо да кажа, че много ми хареса мангата, както и героите, просто ми допълни перфектно Тсубаса. Юко още повече я харесвам, велика е направо, а Уатануки и Доумеки просто ми стоплят сърцето :D Himawari също е сладка...Та и аз мисля, че най-вероятно е заради събитията от Тсубаса забавянето, което от една страна ми е интересно, но от друга...стават 6 седмици общо...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 10:00 am 
Аватар

;-; me's gonna die! Толкова време без нов чаптър ): тия са нечестни! D:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 3:13 pm 
Аватар

XXXHOOOOLICCCC (T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)

At last! I missed so muuuuuch. :( :( :(

Не мога да си намеря място от радост. :( Въобще нямам намерение за готови сканове, направо RAW, превода го четох после. :)

1. splash страниците - Yuuko in black and in white :hmm: Нещоооо, не ми харесва, like totally (русокоса мажоретка приглася: "Yeah, totally" :nod: -> sorry, но не можах да се сдържа :hotl: ) Оффф, направо CLAMP си играят с нас. Teh напражение! I cannot take it anymore. :(

2. Yuuko - "Какво ще искаш за закуска?"
=>
=> Изображение
:lol: :lol: :lol:
Направо бях забравил за тази страна на Yuuko-san. :lol:

3. Sakura:
teaser написа:
And then, there was Sakura!! This hand that attacks from the deep turbidity, what kind of fate will it bring about to Watanuki and company!?

Ashura-sama написа:
Sakura, I can't freaking believe you. After all that trouble to come to the dream world... you let yourself be attacked from behind? *facepalm* Do me a favor and put up some resistance at least.

Oh, shut it! #(O_o) Не стига, че чакахме повече от месец, ами сега и приказки. :roll: BTW прочетох spoiler-ите на TRC ch. 173. Наистина става интерсно, like totally (~_~)?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 3:30 pm 

тюх...добре , че наскоро настигнах мангата и не трябваше да чакам чак толкова време :taz: *отива да сваля*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 8:57 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Не бях чел 144 :-0...
Тва е най-сладкия момент в света...
Изображение
и в същото време толкова тежък =(....

0. Къде ни пращат в тоя Холик вече бе.... Уатануки никога не е живал? Всичко е сън, неприятно вързан с реалността, сънищата на Уатануки формират реалността.... Е тва е демензия, мамка му o_O :ave: Уатануки ще оправи положението и в TRC .. и накрая ще изпълни и желанието на Юууко-чан :ave:

3. Може да не е атака, може да е протягащия се Шаоран... надали, мн голяма е ръката. Ма нп, Уатануки ще го ухапе :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 9:56 pm 
Аватар

Откакто се сетих, че е понелник, само за това как ще се прибера и ще се докопам до чаптъра си мисля :lol:
Вярно, че нямаше нещо кой знае колко ново, но от края си личи, че тепърва престои. Беше и много хубаво нарисуваничко, особено Юко-сама. И цветните са просто :love:
0. Така, така, Уатануки всичко ще оправи ^^.
1. Какво да кажа освен *влиза в ролята на русокоса мажоретка пригласяща: "Yeah, totally*
Ама това никак не е хубаво. Кламп, не казвайте, че Юко има близначка/клониг/отделна от тялото душа/добра страна ( :lol: ).
2. Добрата стара Юко-за закуска бира, за обяд бира и за вечеря, за разнообразие, саке с бира. Определено има някаква цена да е пияница цял живот, няма начин О.о
3. Ще пропусна гадаетено този път, така или иначе скоро ще видим чия е ръката и дали Уатануки ще я ухапе.
4. Към онази некоментирана част-Сериозно ми липсваха разговорите на тримката, а този беше особено миличък ^^ Уанатуки пита Доумеки дали готви вкусно, брей...
SayanMk написа:
Тва е най-сладкия момент в света...

Нали, беше велико.^^ Даже исках да си направя профиче от това, ама нещо мн щях да го разваля и се отказах :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 13, 2007 1:34 am 
Аватар

Мен и 3 седмици чакане ми бяха много, а вие 6 не знам как сте издържали :lol:
0. Подкрепям :lol:
1. Стига, стига, че ще вземат да те чуят...само това ни липсва :lol:
2. Ммм Юко беше много сладичка в този чаптър :wink: А иначе дневното й меню всички го знаем :D
3. Това за Уатануки така и не разбрах какво става и защо един вид не може да се събуди. И ест пак всичко свърши на най-интересното :roll:
4. Макар да не се случи нищо особено и интересното очевидно е в следващия чаптър, разговора наистина беше много сладичък, особено като го пита за обяда :wink:
5. А тази картинка наистина беше велика...накара ме да се замисля какво ли всъщност е желанието на Юко.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 3:37 pm 
Аватар

146 chapter - колкото и много да ми хареса, толкова повече имам чувството, че това само за залъгалка :baby: - т.е. да мъчим феновете, на кого е тая ръка. ^^;; :lol: ТамЪн човек да се зарадва, че xxxHolic се върна и хайде пак "ваканция" (T_T).

1. OK, Denkira получава точка, за това че позна в играта "Teh Mysterious Hand" *Уууууу, sounding spooooky (*~*)* На другите участници кураж в следващия тираж :lol:
Защо ли никой не се учудва, че ръката е на Syaoran :o Утре или вдругиден ще се разбере дали момата ще се "краде" или "купува" :lol:

2. Watanuki - he is teh mAn. :mrgreen: Искам да го видя in real kicking-b**t action и накрая да се сбъдне желанието ми (да натупа най-сетне FWR) :mrgreen: А, това с очилата малко ми дойде като - Heh?! (O_o) Няколко пъти се върнах, за да хвана момента. :lol: Кога стана? :o

3. Syaoran - Now matter how painful it may turn out to be, I will do that which I must do - както казват "човките": "That's not good"; нещо на умирачка го раздават, т.е. на саможертва :?

4. Kohane - Коя е Kohane-chan? :o

Да, знам, коя е :lol: , но толкова много време мина, че въобще забравих за нея. (--_--);;

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 9:38 pm 
Аватар

УжъсТ, вече толкова отвикнах да чакам Холик, че вчера го забравих :lol: Ама много кратък чаптър, на нищо не прилича това :(
И явно няма да има холик-тсубаса действие пак, ми в Тсубаса ще дават изумени хорица в Нихон света.
1. Ее, не е честно да познаеш с най-очевидното :lol: *hate to lose XD*. Ама нещо не хванах много номера с ръката-стори ми се, че първата беше на Шаоран, а втората, кървавата, на клони.
Аа момата едни я крадат, други копуват и резултатът е мома на части.
2. Сега само гледайте как очилата ще се окажат мега-важен елемент за спасяването на човечеството. Затрил ги е..като се е "връщал"?
3. Както и да го гледам, все ми изглежда сякаш Шаоран се обяснява в любов на Уатануки :lol: Трябва да се стегне малко това момче, има си Сакура вече, да й обърне внимание и на нея. На края не той, а Уатануки ще свърши цялата работа.
4. Ее, да не забравяме любимката на Уатануки все пак ^^'. Щом я споменават на това ниво вече, значи ще си има стабилна роля. Пък и мисля, че в скорошен чаптър пак ставаше дума за нея.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 10:56 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

1. Мах, брее аз до колкото видях... 2 ръце има... ;] И само скифтайте как 2рата е 2рия Шао....и ше има кой кой бешеее...
Ма как да е, Шаоран влезе, Уатануки излезе. Да не са в 2 person only demetion ~_~" Седи си при тех 'ее 'танукиии..... <o< Защо задуха ветрец. И впрочм
Ma Шаоран кефи... от едната манга вика "аз тукаа отиам до един сън", после влиза в съня в другата манга и "бее тука ли беше съня" *гледа си листчето с адреса* XD
2. Кофти момент. Да забравиш материя в нематериално пространство... ~_~" Почва мешането ...
3. pass, се ми е тая, само да се поспрат за малко
4. Милото детенце... ми се струва, че е умряло като куче, което е умряло :roll: В най-добрият случай е в болницата още или в нечии over-evil сън... :( с такава майка... :(

Харука написа:
УжъсТ

мне не -> ужст, без гласни се пише :nod: xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 1:13 pm 
Аватар

1. Nyaaa :lol: Деси, не завиждай 8) :lol: Аз още си държа на теорията за тризнаците, пригответе ми и за там точка :P

Sayan написа:
Ma Шаоран кефи... от едната манга вика "аз тукаа отиам до един сън", после влиза в съня в другата манга и "бее тука ли беше съня" *гледа си листчето с адреса* XD

Haruka написа:
Аа момата едни я крадат, други копуват и резултатът е мома на части.

И на двете се смях на глас добре че нямаше никой в стаята :lol:

2. Ако очилата наистина се окажат мега важни ще те черпя нещо :P (Май ще ми се наложи...)

3. Докато схвана кой на кой ги казва тея думи...Обаче все нещо се бият напоследък...тоя Шаоран няма ли умора...

4. Айде да се обзалагаме какво й е...според мен е или много тежко болна или мъртва :( Уааа

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 1:41 pm 
Аватар

Еее,холик пак ли излиза в почивка :shock: Бива ли то така?!? Два месеца чакахме за 2 чаптъра *единия с 12 страници D:* и пак .-.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 8 [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]