|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 05, 2007 10:06 pm |
|
extasy |
|
|
|
на мен ми хареса първи еп. много приятен арт. много свежичка история, ама пак главния герой е некъв хентай... Аман вече!
Близнаците много ме изкефиха! Три минути на кръст имаше с тях, ама пък веднага разбрах, че ще ми станат любимите герои в анимето.
Сана-чан... Как му викат само... Иначе главния герой, за него са ми нужни повече наблюдения, само с един еп не мога да кажа дали ме кефи или не
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 06, 2007 2:37 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Определено съм заинтригуван... даже повече - зарибен съм Сюжета и сценария много ми харесват, епизода също ми хареса, арта е моного добър, а и сюжета е свързан с музиката : Как да не го обичаш?
Подушвам и як саундтрак... ще го следя с интерес.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 1:39 am |
|
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Наистина, много приятно аниме. С всеки изминал епизод ми харесва все повече и повече. Въобще не съм и предполагал, че може да се пристрастя към някое романсче до такава степен Епизода беше добър, харес ами, въведоха още една от главните героиний(или поне от това което си личи в Openinga), девойката на нащо момче май лека полека и ще му прости . Ама много надменно се държи за сега, трябва да е малко по-добричка(но в никакъв случай като Аой-чан, а и то няма как де, щото няма от къде да изпокапят втори такъв "глас"). Сцената с обяда дето нащо момче хвана Аой-чан за ******* направо ме смаза от смях
Просто нямам търпение за следващия епизод.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 13, 2007 10:07 pm |
|
extasy |
|
|
|
да бе близнаците станаха любимци на всички, ама то как иначе като са такива сладури. Шуу само как се измъкна А и Шури неква много гляма сладурана.
Приличен епизод. Чудя се дали Сана наистина не свири кой знае колко или просто се опитваше да се измъкне. Сигурно ще видим по нататък, когато дойде момента за правенето на групата.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 13, 2007 11:38 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Ааа не, от всички герои на постера очаквах най-много белокосата ><. Хайде, ще се примирим с Aoi-chan ^^. Много лоли-стилна е момичето, но пък ми допада характерът й ...
От близнаците пък ми допада щастливата половина :Р, другата е все още семпла... има много за разкриване.
Единственото на което се надявам е, че няма да е харем ><, писва това, че 4-5 момичета се навъртят постоянно около "пън". Ааа след School Days вече съм готов за всички обрати (но край тези чиби-тип домашни животни се съмнявам за violence : ) ). Забравих да кажа, че ми хареса янимето и то доста .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 14, 2007 10:50 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
SSJ Kisoso написа: Единственото на което се надявам е, че няма да е харем ><
И аз на това се надявам.
Дано да не покварят Aoi и близначката като ги залепят за ония ^^
Лично на мен 13 епизода ми стигат. Аз се молех Clannad да е повече и то взе че стана ^о^V
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 2:48 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
във 2рия еп обърнаха доста внимание в/у музиката... Много ми хареса как е построен самия сценарий на конкретния еп. Вече започнаха да се разчупват ледовете м/у "Пияното и Цигулката" Интересно ми е да видя какво точно ще се случи в 3ти... Намям търпение да навлезне по надълбоко темата за музиката...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 5:57 pm |
|
Haruka |
|
|
|
SSJ Kisoso написа: Единственото на което се надявам е, че няма да е харем ><, писва това, че 4-5 момичета се навъртят постоянно около "пън".
Ахаха, точно, човек ще рече, че мъжката популация на Япония е на изчезване
Ако стане харем, без жал го дропвам. Иначе за сега ще следя, защото не ме дразни, а това пак е постижение за жанра. Близнаците наистина са сладки, Аой дразни на моменти с говора си. Сана пък е обикновеничък, но не съм и очаквала нещо друго. За останалите герои нямам много впечатления още.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 17, 2007 8:55 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Аой е зле..ама много Силно съм впечатлена от гласовите възможности на озвучителката й, такова пискане сигурно е цяло изкуство.
Нанака добре, че почна да се държи нормално, та даже се оказа мила. Но Сана е идиот Прощавам му го само, защото другото момиче ме радва ^^
А впрочем за него- страх от нож с кръв + часовник, който не иска да свали от китката си + вероятни семейни проблеми = рязане на вени?
(или може би го е страх от кръв, защото майка му е заколила баща му с кухненски нож)
А белокосото се радвам, че явно няма да се лепне на Сана, т.е. има надежди да не е харем.
Последна промяна Haruka на Сря Окт 17, 2007 11:36 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 17, 2007 9:17 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Не, няма да му се лепне, само дето я му е доведена сестра, я ...... Иначе, да - забравих 2 момента в коментара си... Тва за ножа... тоя явно е убил баща си <o< SHISH, дано не стане някаква различна от нормален скуул-тинейджърски романс, не ми трябват паранормални откачалки... ма надали му приложава като види кръв, не е жена все пак... T_T На кофти върви определено... щом Нанака толко бързо се очовечи и пропускат с лекота момента, в който примерно - не е спала цяла нощ след като ги видя в магазина; изгирзала си е маникюра като оная извади кекс; не е спала пак щото й е ял от курабийките и се е гушкала с мидичката................ прескачат ги тия !!! Тва е на лошо, щото автоматично значи, че някаква друга ще е главната пречка да се съберат/да заживят нормално ~o~ Ма как и да е... тва аниме ще си го гледам... ако ще само заради ендинга... заради първата сцена от ендинга =D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|