|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 10:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Големи интриги, големи многоъгълници се очертават. Само три момчета и 7289772832 момичета показани засега, сигурен съм, че през следващите епизоди ще се появи още някоя женка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 10:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Яко женки xD, какво повече може да иска един мъж от аниме ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) /освен лолита де ![=))](./images/smilies/=)).gif) /
Ужас, със сегашното аниме списъка ми с онгоинг стана огромен ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) *настоящото под номер 15*
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 10, 2007 12:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=480_1331798230.jpg) |
evilduke |
Henshin! |
|
Има 2 интересни героини и дизайна става горе-долу, но като цяло не ми хареса особено... чист school-romance, ама от най-изчистения вид, без фантасмагории и такива неща... ще се пробвам да го гледам някой ден, но няма да го следя определено, че и сега покрай тоя гъндам са много несъвместими нещата :Д
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 8:21 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Леле не издържам, не ми се чака за превод *тегли raw*
SayanMk написа: Е тоя с червената коса мн зле се представи.. хуъъ мхъъ уъъ.. ревльо, поне успя да каже накрая квото мислеше
Абсолютно Оо, мислех че ще бъде някакъв по отворен, ама не
Иначе Мао и Футами като цяло са ми най интересни в момента, а тая на главния герой верно е някаква супер срамежлива, което поне мен ме дразни...
Ако съдя по първите 2 епа определено ще продължа да го гледам анимето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 4:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8431.gif) |
waterman14 |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
tehpwnerer написа: Изглежда яко. Има ли ечи ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Не
btw втори епизод нещата започнаха да се развивват , но на мен ми се струва малко бавничко пък и като гледам колко много действия има да развиват поне 2* серии му давам
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 8:28 am |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Хубавото на това аниме е, че има много персонажи, ама не товари паметта ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
3 свободни момчета (хм... като че ли вече не са) и 10-тина момичета.... Харем не очакваме... доста свежо романсче излезе ^_^.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|