няма значение това е каналът за помощ за правене на АМВ-та винаги има човек който може да ти обясни каквото трябва там, не аз но си има такива хора. Когато влезне некой човек трябва да я види да му направи впечатление канала и ако му трябва да попита да флезне да попита
Ок но можте ли да препорачате некоя за чинаещите некоя която да не е толко сложна и ако знаете да дадете некав линк кам уроци за употреба на самата програма Или наи-нахалното ако некои мое да обесни по важните неща за работене сас нея
_________________ ACC-то ми е сменено на SpawnAngel. Ако ня накой иска да ми пише да пише на SpawnAngeл!!!
А не от линка кое е наи доброто за начинаещия и кое за по напреднали и има ли ваобще некоя програма обяснение, и дали ако нема некои че се заеме да обясни за некоя програма че доколко разбрах темата е за тва да се подпомага и да се обменя опит в саответния случаи да се помогне
_________________ ACC-то ми е сменено на SpawnAngel. Ако ня накой иска да ми пише да пише на SpawnAngeл!!!
Заглавие:
Публикувано на: Пет Дек 23, 2005 1:12 am
Devil Shin
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 4:03 pm Мнения: 1168 Местоположение: The Forgotten Ruins of Heaven and Hell
най-добра за начинаещи е - WMM2 - Windows Movie Maker 2 иначе програмите от линка се водят полу-професионални, иначе Vegas е по-лесна за разбиране от Premiere (поне така смятат повечето хора), а KnX ти препоръча Premiere, защото с него по-лесно ще можеш да бачкаш на After Effects така че аз бих ти препоръчал Вегас, въпреки че няма толкова туториали за него, колкото има за Премиер. Която от двете да избереш съм сигурен че ще намериш хора да ти ги обяснят
_________________ "I am neither enemy nor friend. I am back from a world where such words are meaningless."
Brute force will overpower any technique !
Заглавие:
Публикувано на: Сря Яну 18, 2006 1:59 pm
Cacarott
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения