Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Do you dream anime?
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 9:47 am 
Аватар

Идеята ми дойде от Serial experimental lain.Та който е санувал аниме или той самия да участва като анимиран герой и всякакви аниме просветления по време на сън,които искат тука да постват.
Ше почна язи като основател :)

Беше слънчев ден и моита компания си намерихме малко "зеленинка"и по стар индийски обичай отидохме под голямото дърво с многобройни неизвестни листа.

Повихме ние тази великолепна трева
и след миг усетихме неината величина.
Тогава всеки от нас намери своя кът
да може легне и упове на своя път.
Така и аз заспах там под това дърво велико
и сънувах аниме упорито.

Беше двойка аниме герой.Момичето беше Блу от Wolf's rain а момчето бях аз в аниме вариант.Те бяха в клуб неизвестен и светлосянката стана моята игра.След известно време кибичене на масата истинското шоу започна на денс флор-а.Те извършваха своя любовен ритуал танцувайки под звуците на Dj bobo с парчето си pray.
Немога да опиша изживяването което имах докато санувах и известно време след това.Беше невероятна хармония от красиви аниме герой музика и невероятен арт подобен на Wolf's rain с многобройни светлинни ефекти красиви движения и невероятен заряд от любов.

И след два часа рилически застой
прекратихме нашия душевен покой.
Отворих очи да надзърна
и моя приятел се подхлъзна
претарколи шестнадесетина метра
истървал ни бе той пакета.
Ах,сега какво ще правим
късмет ни озари и господ с джойнт ни надари!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 12:12 pm 
Аватар

а... аз досега май не съм си измислял сам аниме. по скоро си измислям свои варянти на известните ми анимета... даже веднаж помня че санувах себеси заедно с някои от героите от наруто... хината я помня най добре :oops: ама това рядко остава продължително... щото аз май в един момент санувам едно а в следващия е съвсем друго... едни такива объркани работи :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 12:56 pm 
Аватар

ако някое аниме ми напраи голямо впечетление го сънувам още същата вечер явно съм податлив на внушения :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 1:08 pm 
Аватар

Ами не съм сънувал още, обаче като седя и си приказвам с някой и често вмъквам една позната история, която е малко различна всеки път (зависи от обстоятелствата) Пример: И сега както е чисто небето се насабират милиарди тъмни облаци, почва да вали и гърми, пуска се от някъде "Down With The Sickness", излизат зомбита и убиват човека с който си прикаам, после пада от някъде един меч, аз избивам зомбитата и накрая влача трупа на френда си. Край.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 1:31 pm 
Аватар

Piro написа:
ако някое аниме ми напраи голямо впечетление го сънувам още същата вечер явно съм податлив на внушения :oops:

не си единствен :oops: Аз много често сънувам наскоро гледани анимета примесени с хора и случки от реалния животлОбикновено се получават разни откачени неща.
Например сънувах как директорката и учителката ми по АЕ вдигнаха голям купон в училище, по случай пенсионирането на !Какаши! :o и идването на нова учителка-Цунаде...и ядохме ,заедно с Наруто, рамен.
=)) =)) :bduh:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 1:57 pm 
Аватар

ооох аз колко сам санувал такива работиии :D наи ма кефят тея сънища.
Последно помня че сънувах че са бия няколко пъти с некаф изруд стил Bleach обаче аз съм газар с 3ти release на меча :P и едвам го биех....
Най ме кефеше часта дет вадя сворда и нема shikai... напрао BAN KAI и прасканка докат осетя че няя стане само с тфа :P но 3тия release маи само кат си помисля за него стааше, без никфо викане и т.н. :?
Ама в крайна сметка си беше размазванка :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 2:24 pm 
Аватар

хмм никога не съм сънувал аниме може би не ми правят толкова голямо впечатление

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 2:38 pm 
Аватар

Не съм санувал никога нещо такова но за сметка на това докато си вървя по улицата ми се е приисквало да имам някакъв много брутален супер пауър :lol: и примерно да мога да тегля един шут на някоя кола и тя да литне на някаде :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 3:19 pm 
Аватар

бреи мн поетично го даваш =)
Аз имах един сън с Хината от лов хина, ама няма да го разказвам :P
А другите не са били толкоз интересни =)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 3:52 pm 
Аватар

През ден през два имам подобни присъници :P При мен обаче е особеност че не си спомням някога сън с герои от анимета(може би трябва да изключа един сън с тасманинския дявол който помня вече 10 тина години ХD ) В повечето случей се забелязва аниме стил сюжет и много РПГ го раздавам. Интересно е че в голяма част от сънищата си си сменям персонажа по време на историята, бивам еднорок, малко момченце (момиче съм ХD) нещо неопределено ..... и тн, или гледам отгоре на историята, което са ми казвали любители сънотълковници че не е нормално(всеки случей е по-добре отколкото в съня си да седнеш пред огледалото и да почнеш да си махаш главата и да изпробваш разни аксесоари като нов нос, очи... (сън на една приятелка))
Иначе имам много яки сънища. Имам един където събирах значки с форма на прасенца(аниме стил XD) защото те бяха ключове за отваряне на някакъв свят на демони и най накрая отидохмее аз и още двама в тоз свят и първоначално всичко ок докато не привлякохме вниманието на демоните около нас и имаше някви огромни паяци и това което ще помня до живот хиляди копия тип терминатор с лицето на майка ми вървящи в колони и типично като роботи, въражени до зъби :drop: (Защо няма емоконка изразяваща паниката която изпитвм когато си спомня :( )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 4:16 pm 
Аватар

накратко - Да, и то постоянно :lol: Даже daydream-вам аниме :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 4:24 pm 
Аватар

Най-често ми се случва да сънувам смесени сънища с реални хора и места + аниме хора и места xD Ама са много забавни.Обаче малко помня с детайл.
Единия беше като бях 7 клас и ми предстояха изпити. И си сънувам аз как влизам в стаята за изпита и гледам 3 чина.На средния седи Ritsuka(Loveless) и аз отивам при него и почваме да водим спор дали да седна пред него или зад него -.-'
Другия беше по-готин xD Аз и семейството (братчеди,лели,чивовци,наще -сяква сган xD) сме в някво древно планинско селце и Килуа (HxH) ни развеждаше наоколо xD Гониха ни някви глигани,ходихме в галерия с аниме картини О.о А по едно време аз се сърдих на Килуа,че не ми казваше кой му пише sms xDDD
Бе,щуротии :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 4:25 pm 
Аватар

lzpreslav написа:
накратко - Да, и то постоянно :lol: Даже daydream-вам аниме :P

Аз пък daydream-вам яко аниме, но въобще не сънувам. Поне не си спомням де. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 4:29 pm 
Аватар

:lol: И аз сънувам така... в смисъл все едно сънят ми е аниме,ама само понякога :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2007 9:34 pm 
Аватар

чат-пат сънувам нещо свързано с аниме
като цяло - рядко

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]