абе вие направо ме разбихте tivva i kagome много сте добри и аз драскам понякога ама нз дали се получава много казвали са ми че не са лоши ама вие направо сте майстори
Едно време прерисувах много добре и имам доста сполучливи скици, даже можех сам да измислям разни същества, но хора не...за жалост спрях и се отдадох на музиката, сега едвам един дракон рисувам и то не прилича на дракон дори
А иначе tivva направо ме разби с произведенията си, страшни са
Публикувано на: Чет Дек 22, 2005 1:10 pm
BuPyC
Регистриран на: Пет Ное 25, 2005 12:05 pm Мнения: 1057 Местоположение: On the runway. I am a Speed Demon !
Уау!!! tivva просто нямам думи! Рисунките ти са направо невероятни!
От края на миналата година аз също рисувам аниме герои, но за разлика от шеб аз никога не съм ходила на никакви уроци(не искам да се хваля)явно си ми е вродено и винаги съм обичала да рисувам! Първоначално само пресисувах любимите си герои, а едва в началото на миналото лято започнах да рисувам свои собствени. За съжаление все още не намирам творбите си за хубави и по нататък с удоволствие ще ви покажа няколко, за да ги уцените професионално. Да знаете че приемам всякакви критики защото пътят до съвършенството е дълъг!!!
Последна промяна Plama_chan на Нед Фев 12, 2006 7:09 pm, променена общо 1 път
не са лоши ве ман! прерисувани ли са или прекопирани?
то рисуването не става от раз я! аз сам си рисувал вече кам 1.5 години
и днеска преполових една лично моя картинка до сега имам само 2-3 мои дет са допреди да почна мои да рисувам се упражнявах за разни части на тялото като раце крака очи коса и тнт. целата ми тетрадка е в некви такива драсканици
ма немам скенер мама му и не мога да плесна и аз некоя и друга скица
иначе и аз предпочитам черно бяло да си рисувам
_________________ Death God on a Rampage ! The Universe ends where this signature does !
Заглавие:
Публикувано на: Съб Яну 14, 2006 8:59 pm
Gray Fox
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 9:25 pm Мнения: 1184 Местоположение: If i told you i would have to kill you.
прерисувани ? ми ти си екстра можеш да почваш да си драскаш свои или поне примерно да направиш некоя ръка или крак вав дадена поза без да гледаш отнякъде, после да им добавиш и пръсти може и т.н.т. и накрая правиш некои човек в цял ръст в твоя измислена поза и после и дрехи може да му сложиш !! като научиш основните части как стават после става лесно моита картинка стана за 2.5 часа ама и блеях и по форума... аре успех
_________________ Death God on a Rampage ! The Universe ends where this signature does !
Заглавие:
Публикувано на: Нед Яну 15, 2006 12:11 am
BuPyC
Регистриран на: Пет Ное 25, 2005 12:05 pm Мнения: 1057 Местоположение: On the runway. I am a Speed Demon !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 54 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения